Új hozzászólás Aktív témák
-
Elodorel
csendes tag
Sziasztok nos nekem 2013.11.05 óta van Alcate idol 6030D telom én nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve,talán némi apróság volt eddig. A telefonkönyv alkalmazás 2 alkalommal nekem is elszállt azt írta hogy nincs elég memória miközben szabad memória 524mb volt,de többször nem csinálta. Töltéssel nincs baj de az aksi nem acélos nekem konkrétan gyengült sokat van hogy néha úgy érzem belassult a telefon de egy újraindítás olyankor mindig rendbe teszi Én játszok pár játékkal és mindegyik tökéletesen fút rajta némelyik elég combos szal játék fronton sincs vele baj szerintem. Sajnos én nem látok esélyt sem 4.3 sem 4.4-re
-
Elodorel
csendes tag
Szia nekem a névjegyek szerencsére csak egyszer fagytak be 5 hónapos használat alatt. A telefon random újra indulás nálam is volt aztán rájöttem mi okozta mikor beteszem a zsebembe és pl lehajolok vagy leülök benyomódik a telefon tetején a kikapcsoló gomb,és ugye ha 10mp aszem míg nyomva marad akkor biza újra indul lehet nálad is hasonló a probléma. Wifi gondom még nem volt az tökéletes. a tenyeres cucc nálam sem az igazi 10 próbából 3 szór működik de ezt én egyébként sem használom és nem is használnám. Egyébként az én telefonom 1 frissítést kijelzett le is frissítem és nekem szerencsére minden szépen működik. aksi sajnos kicsi mármint a kapacitás de ha nem gyilkolom nap közben akkor estig simán kibírja.
-
-
Elodorel
csendes tag
Sziasztok engem az érdekelne hogy ki mit tapasztalt játék közben menyire melegszik a telefon? Nekem a kamera alatt néha elég durván melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest