Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elodorel
csendes tag
Sziasztok nos nekem 2013.11.05 óta van Alcate idol 6030D telom én nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve,talán némi apróság volt eddig. A telefonkönyv alkalmazás 2 alkalommal nekem is elszállt azt írta hogy nincs elég memória miközben szabad memória 524mb volt,de többször nem csinálta. Töltéssel nincs baj de az aksi nem acélos nekem konkrétan gyengült sokat
van hogy néha úgy érzem belassult a telefon de egy újraindítás olyankor mindig rendbe teszi
Én játszok pár játékkal és mindegyik tökéletesen fút rajta némelyik elég combos szal játék fronton sincs vele baj szerintem. Sajnos én nem látok esélyt sem 4.3 sem 4.4-re
-
Elodorel
csendes tag
Szia nekem a névjegyek szerencsére csak egyszer fagytak be 5 hónapos használat alatt. A telefon random újra indulás nálam is volt aztán rájöttem mi okozta mikor beteszem a zsebembe és pl lehajolok vagy leülök benyomódik a telefon tetején a kikapcsoló gomb,és ugye ha 10mp aszem míg nyomva marad akkor biza újra indul lehet nálad is hasonló a probléma. Wifi gondom még nem volt az tökéletes. a tenyeres cucc nálam sem az igazi 10 próbából 3 szór működik de ezt én egyébként sem használom és nem is használnám. Egyébként az én telefonom 1 frissítést kijelzett le is frissítem és nekem szerencsére minden szépen működik. aksi sajnos kicsi mármint a kapacitás de ha nem gyilkolom nap közben akkor estig simán kibírja.
-
-
Elodorel
csendes tag
Sziasztok engem az érdekelne hogy ki mit tapasztalt játék közben menyire melegszik a telefon? Nekem a kamera alatt néha elég durván melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elkezdtek a boltok polcaira kerülni az MWC-n bejelentett Alcatel készülékek, a középkategória felső szegmensét az Idol veszi célba, amely könnyű, gyors és pofás eszköz lett.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kutya topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest