Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
válasz SkyLaci #4955 üzenetére
picit hajszálkarcos már egyébként, de még így egy év után is sokkal szebb így mint fóliával.. szóval nagyon kis mérsékelten sedi a karcokat és azok sem olyan hajszálkarcok mint amik anno felkerültek a sony ericsson ray-emre pedig az is üveg volt.
Egyébként szeritem tompíthatja az ütődés a fólia.. de nagyon csekély mértékben. meg én azért vettem olcsó telefont hogy egy pillanatig se bántsa a lelkemet ha kopni vagy törni látom. ehhez képest nagyon jól bírja ez a teló a gyűrődést legalábbis nálam. majd csinálok megint egy kis videót
-
Fulár
senior tag
válasz SkyLaci #4542 üzenetére
Sajnos nekem ez hatalmas táv lenne.Még a lwgközelebbi Telenor boltba való kiruccanás is egy laza 50 kilométer oda vissza.A legkozelebbi központi szervíz pedig kicsit több mint egy százas.És ugye kétszer kell menni.Amikor leadod és amikor átveszed.Eléggé deficites kiruccanás lenne.
-
Fulár
senior tag
-
válasz SkyLaci #3095 üzenetére
Csütörtökön megérkezett édesanyámhoz a telefon.
Egyelőre imádja. Végigpróbáltam az összes feljebb taglalt hibalehetőséget mielőtt feladtam volna neki, szerencsére semmi nem jött elő. Remélem így is marad.(csak hogy legyen valami pozitív)
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
pulai1000
tag
válasz SkyLaci #2080 üzenetére
Értem köszönöm a választ c10 kártyát egy 16gb tennék bele és így próbálnám ki.Persze nem az a cél,hogy teli pakoljam.Idáig Huawey y 300 használtam és ott nem lassult be a telefon vagy a játék az sd kártyától.A hátlap most fémes, vagy műanyag,és levehető vagy nem?Nem volt még a kezemben de a kinézete tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
-
skylinerold
tag
Teljesen igazad van ez a "limitált kifejezés nekem sem ugrott be. Vagy lesz még belőle vagy más paraméterekkel fogják újra forgalomba hozni. Más proci, ram, kijelző kitudja?! Az is eszembe jutott hogy akkora az érdeklődés utána hogy a legyártott mennyiségből, csak ennyit tudott szállítani minden nagy megrendelőjének ezért limitált, magyarul beetetés!
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
skylinerold
tag
Sajna nem jó a Telenor belepiszkált a firmware-be! Egyenlőre csak ök tudják függetleníteni kb 8-10 ezer forintért és a két év gariból egy ugrik ilyen esetben!
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
moriak
tag
Rendszer frissítés. Bár most megtaláltam, hogy hol lehet az alkalmazásoknak külön-külön letiltani az egyes engedélyeket. Azt is szépen végignézem, hogy mi használja a netet és mi ne. Az ilyenek sokat vesznek le az akksi időből és csak egyszer kell beállítani.
kirusz1: igen tudom, de valahogy rossz belegondolni, hogy 100k felett kell venni egy készüléket csak azért, hogy tudjam használni, tudjak rajta telefonálni és ne merüljön le ha 1 napig nem jutok konnektor közelbe.
Ezért szeretem a középkategóriás best-buy telókat. (ZTE Grand X In bitang gyors volt az X86 miatt, csak aztán sok lett a kompromisszum)Idol 2 S-ben azért a kamerán meglepődtem. Sokan írjátok, hogy nem egy csúcs, de akkor lehet, hogy eddig csak olyanokkal találkoztam amik csalódáskeltőek voltak. Aki esetleg a kamera miatt gondolkozik el, hogy megvegye a telót ne tegye. Fehéregyensúlyt szoktam -1-re venni és a fókuszt kézzel nyomogatom a kijelzőn.
Laggolás megszűnt, hogy a felesleges alkalmazásokat töröltem és amit nem lehetett azokat pedig tiltottam (illetve merülőben volt a teló és ezért energiatakarékos módba raktam, most feltöltve kivettem, az is közrejátszhatott).
Swiftkey sok memóriát zabált ezért a gyári droidosra állítottam. (Ezt még majd kitapasztalom és lehet, hogy visszaállítom) -
s3nsitivity
addikt
Egy ismerősömnek ilyen van, jó kis gép. De sajna a design nem nyerte el a tetszést.. sőt szinte már semelyik.. Mindenképp egy Idol 2S -et akar.
Egyrészt szeretné ha máris azonnal lenne valami új a régi helyett.
Másrészt meg nem tetszik már neki semmi ezen kívül de persze ez is csak fehérben..
Lassan elkattan az agyam.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Sza_Sa
senior tag
Ha gyári a launcher-ed, akkor jobb hardveres előlapi gomb röviden nyom, majd a listából kiválaszt - alkalmazások kezelése. Ott látod az összes alkalmazást abc sorrendben. balról jobbra lapozva pedig a letiltva- jobbról balra pedig a - folyamatban- sd kártyán - letöltött füleket láthatod. Az összesnél pl. ráböksz az alkalmazásra, és ha a program engedi, akkor lesz egy olyan, hogy áthelyezés az sd kártyára.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
s3nsitivity
addikt
+1. Ne akarjátok már rámsózni a telenorosat. Igazat megvallva ha lenne fehérbe nekik nem is érdekelne, hogy Telenoros.
De[link] ,itt volt róla szó, hogy nem nyitják hivatalosan.
Mondjuk mondom ez a kisebb akadály.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
gtamate2
veterán
Az igen Nekem ezek jól vannak így, a crt kikapcsolás picit hiányzik de megvagyok nélküle Amúgy a gyári android billentyűzeten nem lehet valahogy beállítani hogy ha hosszan nyomva tartom a betűket akkor ne jöjjön ki mindenféle írás csak a magyar? (+a számok se kellenének)
*Sn0w
-
ogabo
csendes tag
Úgy látom, SuperSU pl. képes pl. teljes unroot-ra, bár nem tszteltem. Gravityboxot csak ajánlani tudom, tényleg szinte bármire képes... Amire meg nem, arra valószínűleg találsz külön modult az Xposed framework-höz... Gariztatásnál meg csak a szervizen múlik, hogy vitatható esetben mire fogja a hibát, én biztosan gyári vsszaállított készüléket vinnék be.
OTA frissítés vs. root: xposed alá van root cloak, ami el tudja fednia root szintet bizonyos beállított alkalmazások elől, ha esetleg ellenőriznék, de tényleg nem jellemző. -
s3nsitivity
addikt
Ha jól megvan csinálva a root akkor nem mert beleépül a systembe, mintha a gyárihoz tartozna.
Legalábbis nem kéne neki, de találkoztam már olyannal, hogy visszaállt, pislogtam is nagyokat." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Elméletileg maga a root nem zavar bele a gariztatásba. BL nyitás már igen, de ezekről megoszló a vélemény. Nekem a Tmobile vett már be úgy telefonomat, hogy costum recovery volt rajta míg a multkor a Telenor azért visszadobta édesanyám készülékét mert fel volt rá rakva a viber és 3 hét után visszadobták, hogy biztos az a hibás..
+ a frissítés. Sejtem OTA-n fog jönni amihez kellene kulcs ellenőrzés ha a root hiányát akarják csekklolni amit meg nem igazán szoktak csinálni. 99%-ban jön minden CSAK root-olt systemre is OTA.Amúgy ahogy nézem ez valami belső zerg rush lehet, igen komoly, nagyjából mindent rootol amiben supported soc-van.
És itt kijelenteném, hogy a root-nak nagyjából semmi köze a rom-oláshoz felhasználó szempontjából, csak valamiért ez mindenkinek ugyan azt jelenti de a root csak a jelenlegi systemre vonatkozik. Mintha Windowsba rendszergazdaként futtatnál vagy Linuxon SU-znál.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
novinyul
veterán
Multimédia(kamera,zene) esetleg erősebb játékok megfoghatják.De napi használatban semmi különbség nincs,hibátlanul teszi a dolgát.Ami nagyon megfogott az a külső,baromira egyben van,kompakt méret,hibátlan összeszerelés,kijelző.De például a külső hangszóró sokkal dinamikusabb,hangosabb.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
pengwin
addikt
+(#225) ToniSoprano
Ne keseredjetek el azért nagyon, "LG Optimus F6 csak Telenornál lesz kapható..." aztán nézzétek meg most... lesz majd valószínűleg ez is máshol, csak kicsit később.
(#218) SkyLaci és tényleg.... csak fel sem vetült bennem, hogy ezt AZZAL hasonlítsa össze.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Sza_Sa
senior tag
Pontosan. Heteken keresztül kajtattam az Idol2-t de nem volt sehol sem. Aztán szombaton elkapott a hév, és elmentem megvenni a nagy G2-t, de mikor odamentem az ügyintézőhöz, csak kiváncsiságból rákérdeztem, va-e Alcatel? És mivel pont volt egy db. és az eredeti szándék annak a megvásárlása volt, ezért lecsaptam rá.
Tudom a különbség nagy a két teló között, de nekem ennyi bőven elég. A feltétel csak annyi volt, hogy: min. 1G ram, min. Hd ips, min. négy nem MTK mag és normális összeszerelés, minél olcsóbban. Már nem játszom, úgyhogy az elérhető csúcs hardver nem izgat különösebben.
A G2 csak szimplán a legjobb választás volt az Alcatel megjelenéséig."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
pengwin
addikt
És milyen igaza van! Ugyanakkor az Android akkor lassul be, amikor el kell kezdenie swappolni, ezért nem nagy baj, ha van benne tartalék RAM. Az Alcatelnél most összeraktak két nagyon jó készüléket (ezt meg a minijét), de szoftveresen nincs még minden rendben: Idol 2 s mini pl. melegszik 4*Cortex-A7-tel, qHD-val
Nagyon tetszik mindkettő, bár lehet nálam így is Moto 4G vagy Hongmi 1S lesz a végső befutó[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
-
halkow
őstag
Real Racing 3
" először
az SD-re
telepítettem (amikor
beteszünk egy SD-t felajánlja
hogy az legyen az elsődleges
tárhely) , akkor voltak
megdöccenések, aztán most a
belső memóriába telepítettem
(visszaállítottam a belsőt
elsődlegesre, mert valamiért
nem látták a zenelejátszók a
Sd-n lévő zenéket), és most
röccenés nélkül fut a játék"ezt tipikus ,alcatel ot990 emnél is volt ilyen a belső tárhely írási-olvasási sebességge sokkal gyorsabb mint a külső tárhelyé ez hozzá járult a döcögéshez...
egyébként milyen kártyát raktál bele class 4-est ?
gondolom ez a telefon uhs-1,2? képes így egy jó minőségű class 10-es uhs1, 2 kártyával nem lesz ilyen gond szerintem .[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
SkyLaci
őstag
Megoldás: SlideLock Locker, szerintem ezt koppintotta le az Alcatel (jól tette mert nekem bejön, csak a widget kirakás lehetősége hiányzik), hogy ha ezt bekapcsoljuk a rendszer beállításoknál pedig a "nincs"-re állítjuk a képernyőzárat akkor frankón működik a kopogásos feloldás, akkor is ha le van takarva közelségérzékelő, valamint így nincs az a probléma sem hogy kopogtatásra teljesen feloldja készüléket
-
kocka88
tag
becsukott nillkin tokkal is reagál a koppintásra, persze néha elalszik a drága és hiába kopogtatom nekem kivül belül elnyerte a tetszésem a g2 , a design pedig egyenesen lenyűgöz...persze azóta tovább fejlesztettem... (kiesett a zsebemből...elrepedt szépen, képernyő fele nem is érzékel, de igy is lehet használni.) Na várjunk csak :ddd letakartam , nem reagált, elvettem az ujjam akkor meg igen . wtf?! fél éve meg van és nem is figyeltem ezt h igy működik :0 akkor igy már tiszta miért nem reagál néha!
Tetszetős az Alcatel , szerintem jó vétel . Habár az SP még mindig odavág az alsó 4magosoknak :d De kinek a pap...kinek mi a szempont
[ Szerkesztve ]
|iPhone 15 Pro Max | Samsung Galaxy S21 Ultra | Apple watch Ultra II | Airpods pro II
-
SkyLaci
őstag
-
-Faceless-
őstag
Ha valakinek minőségi böngészésre kell, akkor jó kis extra a FHD. Komplikált weblapoknál, kicsi szövegeknél segít az olvasásban. Ha mondjuk valakinek kínai írásjelek olvasására is kell, akkor komolyan előfeltétel a FHD, HD-nél még igen csak észrevehetően pixelesek.
Mind a HD-nek, és FHD-nek is megvannak az előnyei, ha valaki föláldozza az üzemidő egy kis részét, akkor nyugodtan. -
SkyLaci
őstag
először az SD-re telepítettem (amikor beteszünk egy SD-t felajánlja hogy az legyen az elsődleges tárhely), akkor voltak megdöccenések, aztán most a belső memóriába telepítettem (visszaállítottam a belsőt elsődlegesre, mert valamiért nem látták a zenelejátszók a Sd-n lévő zenéket), és most röccenés nélkül fut a játék
-
-Faceless-
őstag
Semennyire nem fognak hülyének nézni, mert optikai lencsénél nem is ajánlatos polirizált lencsét vásárolni főleg, ha az számítógépes használatra lesz. Csak mondod, hogy ne legyen polarizált, és kész, de amiket én az ofotértről tudok nem vásárolnék náluk maximum szemüvegtörlőt...
-
pengwin
addikt
+(#40) jozso1989:
Surfym@n fórumtárs most ajánlott nekem egy másik topicban egy appot rá.Üdv, pengwin
-
jozso1989
őstag
Nem hiszem... SP-nél sem sikerült megoldania a Sonynak sem. Annyit tudtak javítani, hogy használat közben már nem zárja be a zenelejátszót legalább. De ennél borzasztóan sokat megeszik a memóriából a gyári felület... Szerintem belakva szörnyű lehet, de ne legyen igazam... túl jó az ára a kicsikének.
(#42) helixP: Novával is ugyanez volt a helyzet. Az Xperia Home-ot nem használtam soha, mert ronda.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
-FreaK-
veterán
Ez engem is érdekelne, hogy állnak az Alcatel modellek custom rom/kernel fejlesztés terén. Valamint mennyire szokta frissíteni a régebbi modelljeit a gyárt? Nem nagyon szoktak erről hírezni az oldalak.
Telekomnál szerintetek mikor lesz kapható? Már egy ideje keresek utódot asszony Xperia U-jának (borzalom szemét, hulladék, használhatatlan egy valami) a középkategóriában, de szerintem van egy jókora rés a szolgáltatónál kapható modellek között (csúcs kategória és a 720p kijelzővel nem rendelkező alsó-közép kategória között).
720p kijelzős középkategóriás ugye nem nagyon van, talán csak a Moto G meg a HTC One mini / mini2, de ugye az a feltétel is erőteljesne szükíti a kört, hogy szolgáltatónál kapható legyen.
Azt hiszem ez lesz a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest