Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
-
hr2
őstag
válasz
ANDROID??? #3797 üzenetére
Szinte biztos.
-
espista
senior tag
Vazzzzz! Az én fülhallgatómmal még adás sincs! Lehet, hogy azé' mer' kékfogú? :-D Amúgy sincs semmi értelmes rádió adás. Tessék netes rádión rokkendrollt hallgatni!
-
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN #3783 üzenetére
Nem tudom minek írogatsz még mindig ide mert te azt a szintet sem ütöd meg hogy beírj egyáltalán erre a topicba...Az egy dolog hogy neki írtam.Igen neki írtam és nem neked.Direkt azért mert szarba se veszlek és nem akartam újabb szájkaratét de látom ez elkerülhetetlen.Akkor te minek írsz nekem?Nem megmondtam hogy szállj le rólam?Nem voltam elég érthető?
Látod megint te kezdted te okoskázol megint te nézed le az embert megint visszaüt az a sz*ar flegma sílusod amit képviselsz.Egyre szánalmasabbá válsz számomra.De szerintem más is így van ezzel.Ha hozzád nem szól senki akkor te minek ugatsz be a másiknak?Még akkor is ha próbálod leplezni a kinyilvánulásod formáját csak azért hogy nehogy ki*asszanak 5 percre a prohardverről... -
fonix232
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3786 üzenetére
Hozzáteszem én egy Panasonic fülessel próbáltam, de elvileg mindegy kéne legyen
A keret viszont nem lehet cserealap, mivel több darabon is mozog (nekem szervizes ezzel dobta vissza, hogy ő kipróbálta, és másikon is mocorgott), na meg ez annyira piti dolog, kb elzavar azzal hogy olcsó telefonnak híg a leve (de bezzeg ha drágább készüléknél lenne ugyanez, akkor meg az a válasz hogy minek neked olyan drága teló...).Nem hinném hogy bezavar kikapcsolt képernyővel, mert nagyon úgy tűnik hogy nálad az zavarja, ha a kijelzőben változik a feszültség. Kikapcsolt állapotban ez nem történik meg
-
nokiaguru16
csendes tag
Helloo
Nektek meddig birja zenével a kütyü,kb hány órán keresztül??
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ANDROID??? #3785 üzenetére
Hát, mivel fonix-nek nem sercegett, ezért sanszos, hogy garis a dolog. Ráadásul helyben tudja szervizes emberke látni, hogy hibás, ergó rögtön csereérett a dolog. Bár a keret mocorgást is látta nálam, mégsem akarta cserélni a Duna Plázában...
Amúgy párommal napoztunk és rádió ment, közben próbáltam hardveraprót nézni, de értelmét vesztette a rádió, szóval úgy eléggé ünnep rontó. Bár terveztem, hogy ha villamoson vagy buszon ülök akkor hallgatok rádiót és közben netezem, de akkor annak is lőttek. Még az is kérdéses, hogy ha vékony falú a gatyám zsebe, akkor a combom is bezavar-e
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #3784 üzenetére
Na akkor kipróbálva másik fejhallgatóval és a gyárival is egyaránt...
Csak akkor mintha gerjedne, amikor a kijelzőhöz érek, most emiatt vigyem vissza garba?
Igazából sokat nem hallgatok rádiót... -
ZozzHUN
addikt
válasz
->Raizen<- #3782 üzenetére
Én 1x sem szapultam, sajnos ő nem képes egy színvonalat megugrani, sajnos az okoska címet már kiérdemelte nyilvánosan is, de az nem hinném, hogy szapulás részt megüti. Az meg hogy hülyeségeket beszél, nem én tehetek róla, de az is igaz, látjátok
Ha beleszól valamibe, akkor tessék viselni a következményeket, nem pedig hisztiznie kéne.
Viszont a kérdésemre továbbra is várom a választ.
Egy kis segítség azoknak akik szeretnék gyorsan cseréltetni a telefonjukat Budapesten: NE bevásároló központos T-Pont-ba vigyétek, hanem utcai T-Pontba, legalábbis ezt ajánlotta egy ügyfélszolgálatos úr, remélem bejön amit mond és nem kell beküldenem Alcatel-hez a telefont 1 hónapra.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Winchester95 #3780 üzenetére
Jól van okoska, köszönjük az infot, akkor mehetsz is telefont tervezni
Tessék, linkeltem, hogy lásd nekem írt az úr, mivel én kérdeztem először is, sajnos te pofázol bele hülyeségeket
Amúgy gyári headsettel próbáltátok és úgy sercegett akinek szintén sercegett? Nemsokára ki próbálom egy sima fülessel, hátha a headset a ludas, bár csekély az esély rá.
-
Winchester95
őstag
válasz
fonix232 #3778 üzenetére
NEM hordok össze baromságokat!Kipróbáltam!
Ha normális a vétel akkor nem serceg ha hozzáérek!
De ha nem 100%-os (pl halkabb mint a többi,vagy amúgy is serceg kicsit,vagy csak néha néha) és hozzáérek akkor jön elő a sercegés.!Ugyan ezt írtam le az előbb is.ÉRTED MÁR?Vagy megfogalmazzam még érthetőbben?(Tény hogy az előbb nem így írtam le de gondoltam hogy nem feltételeztek olyat hogy azt hiszem hogy a "szerencsétlen" arra gondol amikor rossz a vétel...)
De nem is az a problémám hanem az hogy nem hozzá szóltam erre elkezd okoskodni. -
fonix232
aktív tag
válasz
Winchester95 #3777 üzenetére
Már bocs, de baromságokat hordasz össze. Nem az adás vételével volt problémája, hanem hogy a kijelző érintése bezavarta a jelet (legyen az az antennától a feldolgozó chipig tartó jel, vagy a chiptől a fülesig), így sercegés keletkezett. Erre TE belemagyaráztál, hogy az bizony a vételi zavar. Ez kb. olyan mintha azt magyaráznád be, hogy a HD kábeltévé képe azért zajos, mert rossz a jel, miközben csak a TV dekóderével van probléma -.-
-
Ailton
tag
Nekem is serceg, nagyon idegesítő
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Winchester95 #3768 üzenetére
android kollega nekem valaszolt, azert tudom mirol beszel, szoval olvass utana kerlek mielott okoskodsz...
fonix: ki van hangositva?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Winchester95 #3749 üzenetére
Amugyjo volt a radio, csak ha hozzanyultam sercegett, okoska...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Winchester95 #3765 üzenetére
-
Winchester95
őstag
válasz
->Raizen<- #3763 üzenetére
Ebayről?Én majd varratok magamnak 0ft ért egy tokot azt kész...
-
nagyfejü
őstag
hali4 3753 erre valaki? üdv
-
rolywrx
tag
válasz
fonix232 #3743 üzenetére
Ha sikerül életre keltened a chip-et, az már jó irány lehet.
Majd megerősít vagy cáfol valaki, de az eddig nálam járt NFC képes és leszedhető hátlapos készülékek közül mindben volt egy spec. szalagkábeles antenna, a hátlapba illesztve.
Ezt lehet ki kell majd váltani valami barkáccsal?! -
csibor
addikt
Beszédhibával találkozott már valaki? Pár napja érdekesen csörög ki, és a beszédhang is kicsit torz.
-
Danykahh90
csendes tag
válasz
Narancs #3713 üzenetére
- Nekem semmi Wi-fi probléma nem volt eddig.
- A kamerája teljesen jó, anno nem is értem, hogy miért húzta le ennyire a "teszt" és egy-két felhasználó! (gondolom ők eleve, felső kategóriás telefonnal "indultak" amióta telefont vásárolnak). Persze nem a legjobb a kamerája de azért bőven belefér az elfogadható kategóriába,
- Az SPB-t lehet váltani alapból, szerintem rajtam kívül még nagyon sokan cserélték.
-
EczkE
veterán
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Hogy lehet beállitani hogy jelezzen ha merül az akku?? Ez csak egyszerűen kikapcsol! -
gusthy
veterán
Kedves Mindenki!
Van valami lehetöség arra, hogy a voice recognition magyarul is értsen ? -
Winchester95
őstag
válasz
ANDROID??? #3747 üzenetére
Akkor serceg csak ha nem tiszta a vétel.Ha jó minden akkor nem.....
Szóval ez így felesleges is mert ha nem hallod jól meg amúgy is beleserceg akkor már mindegy. -
ANDROID???
addikt
válasz
Winchester95 #3703 üzenetére
Szemből nem tapasztaltam, de ha egy kicsit megdöntöm a készüléket, akkor egy picit pirosas, de nem zavaróan, talán nem tökéletesen sötétben készült a kép...
-
Milo629
aktív tag
Ebből a telefonból lehet ilyen rövid időn belül két széria?
Mert T-ben láttam amikor bementünk haverral, hogy a kirakott OT-995-nek sokkal erősebben és kékes beütéssel világított az alsó gombsor (a garanciás csere előtt ilyen volt nekem is, azt hittem csak rosszul emlékszek), aztán néztem netes videókat sorra és ott is találtam egy-két videót ahol kékes.
Én egyrészt félek az ilyentől, X8-am volt előtte, ott az újabb szériákba cypress digitizer került és lehetett teljes értékű multitouch-ot varázsolni, viszont az annál újabbakon már nem lehetett bootloadert nyitni
Remélem itt nem sokat cserélgettek belül -
fonix232
aktív tag
válasz
Droid Fan #3719 üzenetére
Téves. Ez ICS és HC alatt van így, pontosabban, fehér ha kapcsolódott, kék ha él a kapcsolat (tehát elérhető a net, és mondjuk nem csak egy belső intraneten vagy). Gingerbread alatt pedig fehér ha csatlakoztál, és zöld lesz, ha a Google alkalmazások tudtak csatlakozni a rendszereikre (tehát megy/menne a szinkronizáció).
Igen, dolgozok az NFC-n, lehet nyugodtan keresgélni, /dev/ alatt találtok egy helyes kis pn544 bejegyzést, ez pedig egy NPX PN544 NFC Transreceiver chipnek a fája
Ergo van benne NFC, csak kikapcsolták. Hogy milyen indíttatásból, azt nem tudom.
-
ZozzHUN
addikt
Most raktam fel monitor programot. Mar feltunt iphone 4-esen is hogy hardverapron lassan tudok irni. Erre most latom mikozben ezt is irom lassu es cpu usage 99%
Meg raktam fel battery monitort is. Ugy nez ki 4 ora wifis netezest bir a gep, ha auto syncis megy.
-
ORCA58
addikt
Tegnap hazajöttem kocsival reggel telefonálnék, de nem lehet, csak a vészhívás! Repülőgépmód be ki és már meglett a hálózat. Ma 12 km kocsikázás után a fél világ keresett, hiába! Repülőgépmód be ki és már megint ment
Ötlet ??Most mindenesetre újra indítottam.
-
EczkE
veterán
válasz
Winchester95 #3734 üzenetére
-
Ailton
tag
válasz
Droid Fan #3729 üzenetére
Ez a kérdés engem is nagyon izgat...
Ha jól tudom fonix232 kolléga foglalkozik a dologgal. Ha tévednék, akkor már kérem is az elnézést...EczkE Én is így olvastam, csak nem találtam erre igazolást semmilyen külső forrásban. (bevallom nem tartottam nagy keresést a témában)
-
Droid Fan
csendes tag
Még egy gyors kérdés mielőtt vízszintbe vágom magam. Valamelyik .PROPS fájlba láttam utalást az NFC-re. Elképzelhető,hogy a jövőben valamelyik frissítés elhozza nekünk ezt a lehetőséget? Van benne egyáltalán nfc chip? Mert ha lenne,akkor azt nagyon bírnám!
-
-
Ailton
tag
válasz
Droid Fan #3711 üzenetére
A frissítés óta én is tapasztaltam nagy ritkán ilyen problémát, nem csatlakozott a routerhez, de manuális csatlakozással(bementem a menübe és ott csatlakoztam) simán csatlakozott... Szerencsére nem állandósult a hiba.
A hezitálóknak annyit, hogy a gyári "SPB" felületet érdemes kidobni, onnantól teljesen korrekt a készülék...(és továbbra is szebb feketében mint fehérben
)
-
Badboys
őstag
Esetleg egy FR segítene a wifi és térerő gondon? Mert nagyon idegesítő. Másnál is mikor alvóba megy a teló a wifi is?
-
NoMagix
addikt
válasz
fonix232 #3691 üzenetére
lehet, vagy elfogytak az akciós "beetetős" készülékek...
ma végre sikerült élőben is megtapogatnom egy fehér 995-t!
képeken a fehér tetszett, de élőben a fekete jobb!
szép nagy, pont mellette volt egy Y200-as, mit mondjak, van különbség!
A gyári launcher szaggatott egy kicsit, amúgy az összhatása kellemes volt a készüléknek.
A rezgés erejével nem voltam kibékülve, kipróbáltam egy Sam Ace2-t is, annak erősebb volt a rezgője.
Még kivárok egy kicsit a vásárlással, talán az ICS érkezéséig! addig is itt olvasgatom a hozzászólásokat! -
gusthy
veterán
válasz
->Raizen<- #3715 üzenetére
Hát Hát Hát, nekem nem szokott random fogyni... Az esetek 99%bán valamelyik app a ludas.
-
Droid Fan
csendes tag
ux1
Sajnos a router reset sem segített. Párom telója,és az asztali gép vígan működik ugyanarról a routerről.
Narancs
Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat,nekem úgy tűnik,hogy a wifi problémám egyedi eset lesz. A kamerával nekem nem volt(nincs)gondom. Nem egy digi fényképező,de természetes fénynél elég jó képeket lehet vele csinálni(szvsz). Még sötét szobában is elviselhető képet csinál.Tehát elég jó a "vakuja".
3D --> 2D menü : Menü - Beállítások - Gyorsindító kiválasztása
Szép és jó a 3D-s menü,de elég memória éhes.Többeknek is laggol,ha nagyon tele van pakolva. -
Badboys
őstag
Sajnos a kikapcsolás nálam is jelentkezett már párszor amikor etetés jön.Ami még mostanában jött bónuszként a térerő és a wifi egy ideig fehér marad bekapcsolás után,kijelző ébresztése után is ez a frissítés eredménye Ezt jól el@ták,ha egy egyszerű frissítés ezzel jár mi lesz az ICS el?
Nem ment föl az ára ezen az áron vettem dominóban ma egy hete.
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Kinéztem a telót, hogy ha lesz használt eladó lecsapok rá. Még nem találtam, de addig gondoltam megkérdezem a tapasztalataitokat:
-mennyire jellemző az alattam lévő hsz-ben felvázolt WIFI hiba?
-kamera mennyire használható? Olvasom, hogy páran panaszkodtok rá.
-ezt a 3D-s menüt át lehet kapcsolni hagyományos 2D-s slide-ra?Előre is köszi, és ha valaki megválna fehér készülékétől ne habozzon dobni egy privátot!
-
Droid Fan
csendes tag
Én is beálltam a 995-ösök csoportjába,kb 1,5 hónapja.Eddig abszolút meg vagyok elégedve a telefonnal,leszámítva az apróbb hibáit.A jobb oldalon a hangerő gombbal szemben nekem is egy kicsit mocorog,de nem számottevő. Ezzel még lehet élni...DE! Durván 1,5-2 hete kapott egy 26 megás OTA frissítést.(hivatalos). Na,azóta nem megy rendesen a WIFI-m.
Illetve EGYÁLTALÁN nincs wifim! Hiába a Hard Reset. Semmi sem változott.A jelenség : WIFI bekapcs,WIFI indikátor az értesítési sávban(fehéren),csatlakozás az itthoni routerhez,azt mondja "csatlakozva". Wifi indikátor még mindig fehér,és nem zöld,ahogy normális esetben lennie kéne. Se böngésző,se Play Store. Ez azért elég degradáló az Alcatel-re nézve... Ez csak egy kis frissítés volt,de ezek után,hogy merjen az ember egy teljesen új rendszerre váltani? (ICS) Szervízbe még nem járt,de már beszéltem velük.Azt mondták,hogy egy frissítés TALÁN megoldja a problémát. TALÁN???? És ha nem sikerül,akkor sorry,így jártál? Esetleg valaki hasonló problémával? Egy gyári stock rommal orvosolható lenne egy downgrade sima 2.3.6-ra? A teló még mindig azt írja,hogy 2.3.6 van rajta,de ez nem teljesen igaz,mert még mindig az újabb Cloud Backup van fent.(ez jött a frissítéssel) Tehát ez 2.3.6... valami.Valakinek valami ötlete?Más téma. Erre a telóra fel lehet tenni a MIUI ROM-ot? Root/UnRoot megy SOC-al.
ICS szeptemberben várható.
([link])OFF
Helló Főnix! XDA-n már írtam neked erről a problémáról. Semmi változás...
ON
Bocsi,hogy egy kicsit hosszú lett.
-
fonix232
aktív tag
válasz
Danykahh90 #3693 üzenetére
Nem szabad az eladókra hallgatni. Ha normális véleményt akarsz, előszöris neten kell utánanézni, utána pedig a SZERVIZESEKET kell megkérdezni, ők intézik a telefon javítását, így tudják hogy mik lehetnek a problémák, stb.
Az igazat megvallva, én pl. az ára és a hardvere miatt vettem. Nem sok ARMv7-es teló van az olcsó kategóriában normális kijelzővel meg kamerával...
-
ZozzHUN
addikt
Bementem Duna Plaza T-Pontba, hapsi megnezte. Be tudjak kuldeni, 15 napon belul kuldenek masikat vagy javitjak vagy nem csinalnak semmit. Mondtam hogy ugyfelszolgalat mast mondot... akkor tevedtek, ok biza nem cserelik le... koszi, most gondolkozom mi legyen..
-
Ailton
tag
válasz
Nekem sincsen elszineződés, egy teljesen fekete képet kaptam...
-
Danykahh90
csendes tag
válasz
Winchester95 #3706 üzenetére
Most kipróbáltam vaku nélkül teljesen sötétben. A fekete képen nekem semmi ilyen nem tapasztalható még mindig...
-
Winchester95
őstag
válasz
Danykahh90 #3704 üzenetére
Azt nézd meg hogyha teljesen sötétben vaku nélkül fotózol akkor van-e ott a szélén piros elszíneződés.Tehát egy fekete képet kellene látnod.
-
Danykahh90
csendes tag
válasz
Nekem nem tapasztalható ilyen jellegű "probléma" pedig már sok fotót csináltam éjszaka sötétben
-
Winchester95
őstag
Próbáljon már meg valaki nekem egy tesztet:
Full sötétben vagytok és fényképeztek egyet.
Szóval adott egy full sötét kép amit a kamerával csináltál.Azt megnézed.
Fektetve a bal felső és alsó sarokban nektek nincsen 1-1 piros elszíneződés?
Nekem van.Fényképeken úgy néz ki nem látszik csak mondjuk full sötétben este vakunál egy kicsi elszíneződés. -
tpeti78
senior tag
Kösz srácok. Megnézem a gyorsító tárat akkor.
szerk.: Nem segitett, Cannot upload még mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.