Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Hangfelvételhez ezt használom, sokkal jobb mint a gyári, ennél tudsz erősíteni a hangerőn felvételhez.
-
Winchester95
őstag
Videó........No comment.
Nézd meg a hangrögtítést milyen halk!
Nézd meg hogy bevilágít alulról v alakban+még máshol is.(Ha nem akkor majd fog.Tapasztalat)
Nézd meg tölés közben.vagy játéknál a melegedést.Ha most nem akkor majd pár nap múlva észlelni fogod!
Wifi nekem is tökéletes....
Ram és minden rendben van....
Nézd meg hogy kicsit is kattog vagy hangot ad-e ki a keret.Ha nem akkor majd fog!!!
Ugyan így voltam vele mint te....3-4 nap után majd te is észreveszed mindet.....
Nem.Soha többet nem veszek kínait.(Megint nem kell beszólni hogy minden kínából van stb...)
Ha egyedi esetek lennének azt mondom jól van.De mivel mindegyik egy nagy szar így nem fogják visszaadni a pénzemet(3napból kifutottam) eladni meg főleg nem fogom ilyen 45k-40k ba.....Inkább rohadjon rajtam.Persze a főzött romokra várhatunk még fél évet.+még pár hónap amire egy stabilat alkotnak majd.Talán.....Talán 2x ennyi idő mert ez nem a blade.
(Azt hittem a blade után nem jöhet rosszabb.hozzáteszem nem volt annyira rossz.)
De van.Ez.
Nem kell senkinek felvennie de most valahogy kitört belőlem így 4-5 nap után a vélemény.(Csak a készülék rossz oldalát nézve.)
Amúgy meg vagyok elégedve mindennel nem zavarnak a szériahiák sem újraindítgatás sem volt de nálam ez a kettő kiverte a biztosítékot most:
HD Videó akad rossz fényviszonyok között!
Hangfelvétel olyan szar halk hogy az nem igaz...Fogom a régi megdöglött telómat ami beleesett a vízbe (nem működik) és még halálából ha feltámadna az is 100x jobb hangosabb,jobb hangfelvétel készítene...
Amikor már megrendeltem rá 5percre 2 hirdetést is felraktak amire vadásztam.(LG Optimus 2x, HTC Desire HD)
Egyik 53k
Másik HTC 47K személyesen házhoz hozták volna.....Zsír újonnan........
Ilyen az én szerencsém....
De mondom a két Számomra fontos dologtól eltekintve szuper telefon ez is.(Szériahiba nálam minimális) -
toto33
csendes tag
Üdv!Olvasgatom ezt a topikot egy ideje és bátran kijelenthetem ,hogy én vagyok a világ legszerencsésebb alcatel OT995 vásárló!!!

Sorban :
VIDEO :Még HD felbontásban sem szaggat,hibátlan tv-n visszanézve is!
RÁDIÓ: Normálisan működik,nem serceg semmi ,jól szól a füles is!
NEM FAGYOGAT!!
NEM INDULT MÉG 1X SEM ÚJRA!!!
NEM MELEGSZIK!!
WIFI TÖKÉLETES!!
Root nincs ellenben a frissítés megvolt(már amit a teló felkínált!)
Cirka 3-4 játék kocog rajta,nem töröltem semmilyen gyári alkalmazást,sőt van egy két + progi rajta!
Szal nem tudom ,hogy miért én vagyok ilyen szerencsés

Advanced task killer kocog rajta átlag 140 mb van fölösbe
Ez sacc a 20.ik androidos telóm +van még egy Defy+,HUAWEI U8500!
Szerettem volna egy olyan topikot itt látni mint pl amilyet a defy esetében találok a mobilarénán de sajnos ez nem az !!Inkább egy panasz irodára hasonlít!
Remélem lesz itt is egy olyan hozzá értő brigád aki tényleg felkarolja ezt a remek kis készüléket!
Addig is olvasgatom a sok friss alcatel vásárló riogató irásokat!
(NEM KAPOK RÉSZESEDÉST A MAGYARORSZÁGON ELADOTT ALCATEL OT995 TELEFONOK ÁRÁBÓL)

NEM KOMOLYAN VENNI!!!!!!!
6éve művelem ezt a semmit itt a mobilarénán! -
hr2
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Most nézem LGCamera-nál, bekapcsolható a videózás közben a LED.

-
Winchester95
őstag
Most nézem én is ha mondjuk a monitort videózom ahogy megy a videó akkor normális....Amúgy meg akad.....
Hát nem vagyok elragadtatva a kamerától mostmár.
Minden jó a telefonban minden kis hibát elfogadtam de ezt pont nem.......Mert eléggé sokat használom a kamerát és olyan fényviszonyok között is!
(Ha most valaki elkezdi hogy vegyek külön videókamerát stb.. akkor jobb ha befogja)
Most nézem hogy amit felvettem videót(zene is ment ugye hangossan) Rohadt halk az egész...Mindjárt földhöz ba..om a telefont....
Azért az ember azt elvárná hogy normálisan tudjon videót rögzíteni és hangot is mellé....Azt hiszem most buktam be ezzel a telefonnal

-
hr2
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Kevés a fény szoftveresen tisztítaná (mint a régebbi telókon az éjszakai mód) azoknál volt ilyen.
Kevesebb fénynél nálam is húz. Normál fénynél hibátlan.
Remélem Én is, hogy videó közben belehet majd kapcsolni a led-et, lesz rá megoldás.
-
Winchester95
őstag
De ilyen nincs hogy nappal kint is....Ilyenkor se kellene.Milyen telefon ez?Ez még anno a bladenél is rosszabb..Komolyan kezdem azt hinni...
Van valaki aki nem tette fel a frissítést?
Mert amikor elsőre próbáltam a videót tökéletes volt.Akkor még az alap verzió volt fent.Nem a frissített.És úgy emlékszem rá hogy be lehetett videózás közben kapcsolni a vakut most meg nem találom ezt a z opciót.
Lehet hogy a frissítés hatására?
Nézze már meg gyorsan valaki. -
hr2
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Ha nappal kint is ezt csinálja, akkor probáld meg feltenni valamelyik backup-ot, ha úgy se jó akkor szervíz.
-
Winchester95
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
reboot megvolt.Kill megvolt már többször is.Memkari csere megvolt.
Nemértem....
Youtubon nincs felhasználóm.+ott van a link letöltitek 1mp és megy a videó.
Ha jól emlékszem az elején még minden jó volt a videóval.1x probáltam.
LG camera appal is úgy fut.Normális kamera appal is alapbeállításon.... -
ZozzHUN
addikt
válasz
Winchester95
üzenetére
Próbálkozz reboot-tal. Előlapi kamera nem 720p-ben vesz fel, azért nem akad valószínűleg. Szerintem youtube-ra töltsd fel a videót, úgy könnyebb megnézni. Szedj le valami task killert, hátha.
-
-
Winchester95
őstag
Mindjárt töltök fel videót.Windows szerint 7rohadt fps-el megy......Nem értem egyszerűen.
-
EczkE
veterán
válasz
Danykahh90
üzenetére
Tök gyári. Pár játékot tettem rá, azokat majd törlöm, hátha azok a ludasak.
-
Danykahh90
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
A tone picker egy olyan program amivel gyorsan és egyszerűen betudod állítani a csengőhangokat (itt nem a gyári, hanem mp3csengőhangokra gondolok). Megéri leszedni playről mert nem foglal sok helyet és hasznos

-
hr2
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Nálam nem akad.(#3879) Peti198506
Próbáltad másik SD-vel?
Hátha az sz@rakszik.
-
Winchester95
őstag
Valaki meg tudja mondani hogy Videózás közben (legyen akár hd felbontás akár másik) akad a videófelvétel? (alapértelmezett és nem alapértelmezett beállításon)
Ilyen egy készülékemen sem volt.Valaki megoldás? -
EczkE
veterán
Ma elkezdett cseszekedni sajnos.
3x is fagyott a kijelző, semmire sem reagált. FB-re hibaüzenetet dobott. Elsőre akku ki be, akkor jó lett. Második és harmadik alkalommal megvártam, hogy magához térjen. pár percbe beletelt. Volt, hogy a kijelző elsötétült, de nem zárt le, viszont az érintőgombok világítottak és fordítva. Mindegyik alkalommal kaptam hibaüzenetet. Ha még holnap, holnapután is csinálja akkor viszem szervizbe.
Ja és 2x is eldobta a SIM-et, tehát a kódot be kellett írni.
szerk.: közben zenét is hallgattam az szólt közben, de pl hangerőt nem tudtam állítani.
-
ORCA58
addikt
válasz
Milo629
üzenetére
Ennyit érnek a teszt programok !
SD Card Tester irás 8,41 MB/s Olvasás 13,6 MB/s
AnTuTu írás 11,6 MB/s olvasás 13,4 MB/s . Valamelyik hazudik, vagy egyik sem igaz.
A kártya Samsung Class 10.Badboys
A csengőhang elmászás szerintem droid betegség. Több készüléket kizártam korábban, mivel olvastam róluk, hogy hajlamosak erre. Akkor azt hittem a készülék hibája. Most az OT995-is produkálja.
Ami érdekes, nálam csak értesítés hangnál, és amit választ az a beállított hang helyett, a zene albumban található egyik szám! Néha ez néha az szól
-
vampire17
addikt
A képernyőt megérintő rádiós recsegéssel kapcsolatban:
Mikor megvettem a telót, én is kipróbáltam a rádiót és recsegett, amikor hozzáértem a kijelzőhöz. (a jól behangolt állomásokon is). Ezek után nem is foglalkoztam vele, nem érdekelt, soha nem hallgatok rádiót...
Viszont, a sok fórumos hsz miatt újra ránéztem és ami először meglepett, hogy sztm a rádió kinézete nem ilyen volt, amikor vettem a telót... Valszeg a frissítés után változhatott meg (mivel az első alkalom óta nem volt elindítva ez az app, most vettem észre) és csodák csodája, a recsegés is megszűnt.... Plusz, az elő alkalommal a rádiók nevei sem jelentek meg rendesen. Most ez is tökéletes.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Danykahh90
üzenetére
Mi az a Tone P.?
Most kikapcs bekapcs volt mert 6%nál nem mertem tovább húzni a töltő nélküli állapotot, de most is a gyári váltott...
-
nagyfejü
őstag
Verzio 2.3.6-Update1
Ez jelent meg a telon! Valaki hazsnálta már? Érdemes leszedni? Ha vlamiért nem jó akkor le lehet szedni a frissitést??
üdv -
R.P.
aktív tag
Sziasztok,
Ha megvan a root, és szeretném a mocskot letakarítani a telefonról, akkor gondolom ne kezdjek el ész nélkül törölgetni haszontalan programokat. Van esetleg itt valahol egy lista, amiben le van írva, hogy mely programok törölhetők biztonságosan? Illetve recovery-t hogyan tudok rátenni?Köszi előre is.
szerk.: ja igen, és önmagában az, hogy rootoltam a telefont, befolyásolja a garanciát?
-
csaba7
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Minden androidos készülékem megérdemel egy esélyt. Ha a gari nem segit rajta akkor majd a kalapács biztossan fog.Természetessen videóra felvéve és az alcatelnek elküldve

-
Stoykie
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
"Majd meglátjuk" Mondta a vak is és leverte a poharat..

Amint beszereztem a telefont és a kártyát is, akkor csinálok tesztet..

-
Milo629
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Köszönöm.

-
csaba7
csendes tag
Hát igen.Ezek az ujra indulások,kikapcsolások elég idegesítöek.Már minden telepitett programot leszedtem a telorol,még egy frissitést nyomok neki,és ha ez sem segit rajta akkor gari.Nem lehet eldönteni mi okozhatja a bajt,de félek itt a memóriával lehet gond.Álltalában egy aksi kivételes dolog megoldja 1-2 napra a gondot, de utána ismét kezdi a bohóckodást.

-
Stoykie
tag
Már jó ideje olvasom a fórumot és nagyon szemezek a telefonnal, a napokban mindenféleképp befogok rá nevezni. Mivel, most csak egy 4 Gb-os sd karim van, ezért azután is elkezdtem nézelődni és gondoltam, hátha segítségére lehetek valakinek...
Itt egy teszt itt meg egy kártya -
Milo629
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor setleg egy AnTuTu-val custom benchmarkban csak SD-t?

-
->Raizen<-
veterán
válasz
Milo629
üzenetére
Sajnos "hozta" is a kártyahibát. :-( Jó progi.
Ez a hsz van az alkalmazás alatt inkább hanyagolom annyira nem izgat hogy meg van az a 22 mb körüli olvasás vagy nincs. Jó pár játék elindult amik eddig kiléptek betöltés közben és a gta 3 is szépen fut jól jártam ezzel a kártyával. -
ZozzHUN
addikt
Na srácok, megtörtént az amitől féltem... ugye megkért kettő ember is, hogy rendeljek nekik tokot. Megjöttek a pénzek, rendeltem volna a 3 fekete, 1 fehér tokot, erre:
Sorry, you are not allowed to purchase this item
This item is only available to buyers who have not purchased 2 or more items from this seller in the past 10 days.
10 naponta max 2 tokot rendelhetek az eladótól

Most vehetem fel vele a kapcsolatot, hogy legyen oly kedves, küldjön már nekem többet.

-
Danykahh90
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
A csengőhang elállás nekem eddig akkor történt mikor launchert cseréltem...
Illetve az előző programomnál! (nem tudom, hogy van e köze a programnak hozzá de akkor nekem is előfordult vagy 3*).
Most jelenleg a Tone Pickert használom és ezzel eddig hibátlan

-
ANDROID???
addikt
válasz
Danykahh90
üzenetére
Jó neked, nekem az előző sony majdnem 2 éves volt, vagyis épp a gari előtt kellett szervizeltetni, a hangszórója elmozdult a helyéről szépen kicserélték a hangszórót egy origira.
Szerintem is butaság minden apróságért elvinni szervizbe...
Azért bízom benne, hogy lesz valami olyan frissítés amivel nem lesz semmi csengőhang elállás vagy hasonló hiba... -
Danykahh90
csendes tag
-
SZTÉSZI
csendes tag
-
Badboys
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ez nem droid betegség mert egyik droiddal sem tapasztaltam ilyen jellegű hibát
-
pumpedlix
tag
Folyamatosan olvasom a hozzászólásokat és kezdem magam szerencsésnek érezni.
Nem fagy, nem kapcsol ki, nem mászik el a csengőhang, nem merül gyorsan, jó a wifije
És mindez a saját 995-ösöm

-
Bounti
aktív tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
"Amikor megvettem a készüléket, akkor nem volt semm igondom a készülékkel"
Ezt most vagy védesd le gyorsan, vagy kérd meg a Moderátorokat, hogy javítsák ki mert még beperel az Alma...

#SZTÉSZI: Ebben a dög melegben ez nem csoda (bár ilyet nekem még nem jelzett), az viszont ismert, hogy az alsó harmada eléggé melegedős...
Ha Rootolva vagy és nem annyira erőforrásigényes a progi amit használsz javaslom valamilyen "proci sebesség állító" (meleg van nem jut eszembe a megfelelő szó
) program használatát.Ha semmi olyat nem futtatsz, és mégis folyamatosan csipog, akkor szervíz... mivel ha rendeltetésszerűen használod akkor ilyennek nem lenne szabad előfordulnia...
-
SZTÉSZI
csendes tag
Úgy látom,hogy sokan garanciába vissza akarják vinni a telót ,ezért személyes tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Bevittem szervízbe a telót(nem 995),2 hetes sem volt,szóval karcmentes.Később vettem észre ,hogy kapásból ráírták a szervizes papírra,hogy KARCOS.Ezzel egyből kivették a nyakukból,ha bármilyen sérülést okoznak a telefonon
12 hónapból 9-et volt szervízben,enek ellenére sem csinálták meg normálisan és a pénzt sem adták vissza!Rengeteg ideget megettem és egy csomó benzint elpocsékoltam miatta,így inkább eladtam a telót ár alatt.Más:
Járt már úgy valaki,hogy a telefon használata közben(játék)az akksi annyira felforrósodott,hogy riasztó jelzést adott és jelezte 40-fokos! -
Badboys
őstag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Nálam is vannak ilyen jellegű gondok a csengő hang elmászás amikor töltőre teszem kikapcsol meg pár ilyen nyalánkság. Talán az ICS segít.
-
AdM-85
csendes tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Magától újraindulás az nálam elég sűrűn jött (kénytelen voltam kikapcsolni a pin kódot, hogy elérhető legyek) Szintén volt olyan is hogy nem ébredt fel a kijelzőm... Mondjuk még ezek alapján is hajlok a szoftveres hiba felé, és ha ezek amiatt vannak, lehet inkább várok egy ICS frissítést, mint 3 hét javítási időszakot... Valaki főzött romot használ, érdekelne ott mi a helyzet...
-
Danykahh90
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ez a tok ennyiért bőven megéri!
Én anno Ebayről 2100 Ftért vettem (ingyenes szállítással), tehát az a + 900 HUF még a "barátságos" kategóriába esik (szerintem)

-
Kisbatyu75
tag
Épp most terveztem, hogy beírom én is az ezirányú tapasztalotom.
Amikor megvettem a készüléket, akkor nem volt semm igondom a készülékkel, használtam nagy boldogan, léyegesen jobb, mint a Spica amiről váltottam. Feltelepítettem az OTA frissítést, és mintha még gördülékenyebb lett volna telefon.
Majd kb egy hét használat után észrevettem én is a keret nagyon kis lazaságát a hangerőgombbal egy magasságban a másik oldalon. Sajnos volt már olyan esetem is, hogy magától újraindúlt, és a mikor kézbevettem láttam, hogy kéri a PIN kódot. Olyan is volt, hogy használni akartam, és látszólag ki volt kapcsolva. Megnyomtam a bekapcsoló gombot, és akkor kapcsoltam ki a készüléket. Egyszer már az is előfordult, hogy újraindulás után nem tudott hálózathoz kapcsolódni, nem kaptam sms-t, nem tudtak hívni és én sem tudtam hívást kezdeményezni. Ezt csak egy újraindítás oldotta meg (nem segített a repülő mód ki-be kapcsolás sem, mert nem kapcsolódott be a repülő mód).
Ami még nagyon zavar, az a csengőhang. Hiába állítok be egy egyedi csengőhangot, előbb-utóbb átrakja egy gyári csengőhangra, és ha bekapcsoltam a rezgést, azt is kikapcsolja. Arrra még nem jöttem rá, hogy ezt mikor teszi meg. -
ANDROID???
addikt
válasz
Danykahh90
üzenetére
Amit találtam "olcsóbbat" az is 5-6 körül van és külső akku..
De ha a napot kihúzza akkor meg felesleges költeni arra is...
Viszont az már a te "kérdésed", hogy mire mennyit költesz...A vatttán lehet találni tokot is Meifeng
-
pumpedlix
tag
válasz
Danykahh90
üzenetére

-
Danykahh90
csendes tag
-
Danykahh90
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Egy nagyobb teljesítményű akku nekem is elkelne (bár azért szépen kilehet húzni a napot a jelenlegivel is).
Csak az a baj, hogy ez külső (és így marha drága)....
Bár én nem értek hozzá, de nagyobb teljesítményű akkut nem lehetne belerakni?
-
AdM-85
csendes tag
Ééés aki adta már be gariba, az mennyit várt rá?
Esetleg ha valaki tud többet a hibáról... Igazából csak ha hardveres gond akkor adnám be... -
Milo629
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ha esetleg ráérsz, lemérnéd EZZEL a sebességét?
Mert nekem is class10-es van (16Gb) de írásra ~8Mb/s-et dobott, olvasásra meg ~13Mb/s-et. Neten pedig tesztben ~11Mb/s-el írták és ~19Mb/s-el olvasták gépen, most vagy a telefon nem bír többet vagy vihetem vissza ezt is gariba. (Nincs kártyaolvasóm letesztelni, ha pedig telón keresztül van gépen 6Mb/s-el írja a gép)Szerk.:
Találtam egy tesztet direkt Verbatim class10-es kártyáról, enyémnek is ez a márkája. [link]
Itt 14.35Mb/s az írás és 17.18 az olvasás. Most már biztos, hogy lassabb, kérdés, hogy a teló miatt vagy azért mert hibás. (Igen formáztam telefonban) -
AdM-85
csendes tag
Halihó!
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy lefagy > felforrósodik a hátlap alsó felén, majd kis idő múlva újraindul? -
Danykahh90
csendes tag
Visszatérve a "rádiós" témához!
Én most kipróbáltam az enyémet, mert eddig még a másfél hónap alatt nem volt alkalmam...
Nekem se fogja 100%-osan tisztán a rádiót így elsőre próbára (bár lehet ha pepecselnék vele egy kicsit akkor ez jobb lenne), de szerencsére számomra ez egy olyan dolog, hogy csak azért van benne rádió funkció, hogy elmondhassam: VAN!

-
->Raizen<-
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Jaja van pár ember itt akik olyan kényesek hogy az embertelen.

-
ANDROID???
addikt
Akkor kicsit a rádió "recsegés" téma...
Pesten vagyok, 89,5 beállítva, és ez most totál tisztán jön, ha tisztán jön tapizható a kijelző nem tapasztalok semmilyen recsegést.
Szóval célszerű jó vételnél tesztelni a rádiót, mert ciki lesz a gariztatása... -
dreamice
csendes tag
Én már másodszor adtam be a telót, mert a gps nem talál műholdat. Először mikor beadtam, megjelent ugye az új frissítés közben, felrakták, visszakaptam /rajt is volt a papíron hogy szoftvertelepítés, tesztelés/. Ugyan úgy sz@r. Visszavittem, ha minden igaz 2 hét és ismét visszakapom. Kíváncsi vagyok mint alkotnak.

-
gyurikabmx
tag
Sziasztok!
Van egy ot-995 öm és nem tudom miért, nagyon szaggat mind a kamera mind a videó felvevő ha mozgatom a képet, és pl ha fel akarok venni videót, akkor baromira szaggat az egész, totálisan élvezhetetlen a felvétel. Valakinek volt már hasonló gondja? Egyébként ezen kívül totálisan meg vagyok elégedve a telefonnal, gyors, szép a kép, hangszóróm maxon se recseg. Az 5800 XM után maga a megváltás.
-
->Raizen<-
veterán
Na vettem 32 gb class 10 msd karit. Gyorsan tölt be mindent a telo.
-
fonix232
aktív tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Nekem is ugyan ez, ráadásul a szervizes nagyon rendes volt... Mondta hogy tényleg sajnálja, de nekik előírásban van, nem tehet semmit. Kivéve, ha valami komolyabb probléma van, pl. nem kapcsol be (de ez is csak 3 napon belül, azon túl az Alcatelhez beküldik javításra).
-
-
Badboys
őstag
-
Milo629
aktív tag
válasz
Badboys
üzenetére
Attól függ milyen készülékek vannak ahol cseréltetni akarod, nekem sikerült egy olyat kifogni amin nincs bevilágítás, de ha kihozatsz velük még kettőt és azok is olyanok amiknél bevilágít akkor azt fogják mondani, hogy ez ilyen. Viszont ha olyat hoz ki amin nincs, akkor szerintem kicserélik.
-
Badboys
őstag
Ez nem a ZTE amit cserélnek minden teketória nélkül. Ennek sajnos van szerviz háttere SZVSZ.itt nem fog működni ami a ZTE esetében,de ne legyen igazam.Esetleg ossza már meg valaki,ha rosszul tudom érdekelne mit lépnek az összeszerelési ill.kijelző bevilágítós hibákra.A keret mozgásra van elképzelésem mit reagálnak,de a bevilágításra kíváncsi lennék.
-
butyek
senior tag
Én sem vagyok oda a szappanoperákért. Ez meg már kifejezetten idegesít.
-
tpeti78
senior tag
Kezd kicsit gáz lenni ez a topic.....

-
Ailton
tag
Tökéletes, bármilyen piti hibát találok a telefonnal kapcsolatban később, például megkarcolom a kijelzőt véletlenül vagy valahol lepattogzik a festék, visszaviszem és előadom, hogy k*rvára zavar, hogy a rádió (amit egyébként sose használok) serceg. Ők kicserélik és van egy zsír új telefonom, főleg eladásnál lenne hasznos.
-
ZozzHUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

6éve művelem ezt a semmit itt a mobilarénán!