Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
atonement
csendes tag
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
tpeti78 #12958 üzenetére
"Nekem van egy flottás telefon az Ot995 mellett, valami kis samu, ami 3500Ft-ba került újonnan. Simán elketyeg 8-9 napot, pedig telefonálok róla. Akinek ez a vágya, vegyen olyat."
Azért azt te is tudod, hogy nagy hülyeség amit írtál. Azzal a telefonnal még mp3-at sem tudsz hallgatni, nem is bővíthető a memóriája és se rádió se navigáció se semmi. Honnan veszed a bátorságot egyáltalán, hogy engem alázgass, mikor nem is ismersz? Miért személyeskedsz állandóan? Kiskorodban talán állandóan elvették a cumidat?
Azt a vitát akkor sem én kezdeményeztem. Leírtam valamit, mire ti nekem estetek. Ezt nevezed te vitának?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
tpeti78 #12958 üzenetére
Arra a kérdésre, hogy mitől merül le a telefonom fél nap alatt, pedig minden ki van lőve és éjszaka mégis képes 35-40%-ot merülni?
Na erre írtam én ezt. De azt is jeleztem, hogy akik egyfolytában b@sztatják a telójukat, azok most ne figyeljenek, mert nem nekik szól a hsz-em.
Továbbra is kérem azokat, hogy ne foglalkozzanak már velem, mert akinek inge, majd magára veszi, a többiek pedig ne vegyék magukra.
-
miyu
tag
válasz
tpeti78 #12870 üzenetére
jaaa, nemhiaba alltam neki a kalibralasnak, előtte gyári állapotban hasznaltam, csak idegesitett hogy nagyon pontatlan volt az alsó tartományban
hidd el párszor csinaltam mar ilyet defy-n, mimmin stb
csak itt tényleg misztikus dolog az, hogy az első 100 ról 0 ra az valóban 62 óra üzemidő volt és tobbet hasznaltam mint az utana kovetkezo ket ciklusban. jelenleg most merult le 23,5 óra hasznalat utan ismettehat pontosan nemértem hogy hogyan is van ez (el van bakva a vezérlőelektronika?)
tpeti (#12870) : mmint tényleg számomra felfoghatatlan, a tendencia meg nem azt mutatja hogy javulna nagyon a toltes merites soran, de még adok neki par napot, kivancsi vagyok hova jut a dolog
-
atonement
csendes tag
válasz
tpeti78 #12396 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ha Neked már az fut rajta, megnéznéd, hogy a gyári 3D-s kezelőfelület letiltható-e az alkalmazáslistában? Nem szeretném, hogy egye a memóriát, miután rátelepítettem a Nova Launcher-t.
A másik, már belakott Androidos eszközömön sikerült a letiltás.
-
313313
addikt
válasz
tpeti78 #11781 üzenetére
Csak tudod mikor egyik nap elmegy a telefon aktív használat mellet, 4 óra kijelző idő, 30-40 perc telefonálással bőven 12-14 órát. Másnap álltó helyében merűl 20-30%-ot, hogy használva sincs. Akku statisztikánál a gsm sáv full zöld és több piros vonal is van (szolgáltatás nen elérhető) 6-8 óra mulva töltőt kér, mikor használva sincs annyit, mint elöző nap, az kicsit fura...
-
imi0424
senior tag
válasz
tpeti78 #11594 üzenetére
már nem azért de mi hibás telefont kaptunk és csak ez és a szervír segít!!!
ha én a gyári beállításra visszatérek nem telik el 5 perc és amikor megnézném az időt az alcatel logo vigyorog itt nekem..
de én inkább a saját megoldásomat választottam, nem viszem szerivízbe mert az is meglehet hogy 1hónap mulva visszapnák egy bedarált telót(azzal a szöveggel hogy kérem az akkumlátort is elküldeni)
Amikor kihoztam a trétöl már egyböl ujraindult, de akkor még nem tudtam erröl a 3 napos dologrol (én barom) -
Mentolka
senior tag
válasz
tpeti78 #10847 üzenetére
Akkor lehet, hogy a használata közben fellépő problémák(?) a "franciaság" miatt jelentkeznek?
Mittomén, ott más valami beállítás pl. a WiFi esetében? (merthogy egyesek szerint gond van a wifi jellel)
Vagy a magyar fejlesztés a francia(és egyéb) verzió hibáit is javítaná, ezért tart tovább a kiadása fél nappal.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
tpeti78 #10780 üzenetére
Vagy esetleg ott van a GPS Status is. Ez ráadásul magyar fejlesztés.
-
ttotoo
csendes tag
válasz
tpeti78 #10371 üzenetére
így lehet tényleg jobb, ha nem kezdesz bele.
Teszt:
speedtest.net a digi 20/10-ét tökéletesen adta (azom van, telón is átjött mind)
Kezd fürgülni a telóm, bár a teszt alapján még nem. de a gui válasza egész jó.
Most kezdek játékokat tesztelni, kiderül mit tud azon a téren.A döhös madarak az űrben pl mintha jobban menne. gb alatt az 5 pálya körül már nekem néha néha beakadgatott pár tized mp-re.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tpeti78 #10030 üzenetére
Sony Tipo töltője - 4óra képernyő bekapcsolva idő (hasznaltam) ~20 ora alatt. Saját töltőjével 2óra képernyő bekapcs idő, ~16 óra alatt. Nem hinném hogy vudu.
Meg amit neztem, Quick System Info Pro szerint 4161mV feszultseg mellett irja a 100%-os akkut, ez nem ertem miert ennyi... egy pár mV-tal többet tudtam eddig.
xAlten: SPB shell 3D néven megtalalod.
-
kkp900
senior tag
válasz
tpeti78 #9859 üzenetére
Jó reggelt!!Én voltam aki írt ez ügyben nektek.Igen már minden megoldást kipróbáltam átírtam a számokat is + ra úgyse volt jó aztán vissza simára 06 úgysem volt jó..mindig azt írja ki ,hogy ismeretlen .Megpróbáltam sd kártyára kimentettem a telefonnal a számokat aztán visszatelepítettem,ugyanúgy semmi eredmény.Sejtettem ,hogy a tmobil lesz a bűnős megint gondolom akinek független annak simán működik!!!
ui:csak a telefonba vannak elmentve mivel eggyesével lettek beírva...a legnagyobb baj az ISMERETLEN a kártya nem is érdekelne mert ha baj van kimentem sd re és kész..Csak ez az ismeretlen hívó idegesít,hogy adhatnak el ilyen telefonokat amiről eleve tudják,hogy hibás a szoftvere főleg ennyire!!! 2012-ben ez vicc azért ...
-
gusthy
veterán
válasz
tpeti78 #8786 üzenetére
Egy-két ember peches, és kifogott egy-egy tényleg gázos példányt, de ez bármely telóval előfordul. Amúgy ez az első telómban, ahol nem éreztem szükségét annak, hogy szanaszét buheráljam, pedig volt már mindenféle, Apple, LG, Motorola stb. Na jó, rootoltam és Autostarts - sal kitakarítottam a memóriát, de ez mint látjuk, európai sajátság. Anyways, szerintem ha az US juzerek kaptak volna SPB-t, mi meg nem, akkor azért nyígna mindenki, hogy nekünk miért nem jár:-)
-
Suttogo76
csendes tag
válasz
tpeti78 #8705 üzenetére
Milyen bughalmazról van szó az sgw-nél?? Mert folyamatosan követek egy pár telos fórumot, többek közt a W-jét is, de ennyi rettenetes mennyiségü hibadömpinget, mint ami itt elhangzik ott keresve sem találni! A legelső hozzászólástól követem a 995 forumot is és ahogy ti,tulajdonosok panaszkodok rá, az elképesztő. Tudom, hogy sok ember van akinek nincs gondja vele, de aki viszont ide beir, nagyobb részt a hibákat sorolja, amiből akad bőven és a telefon minden porcikáját érinti. Ha valaki most jön ide és előröl elkezdené olvasni a fórumot, a negyedénél már azt érezné hogy jó kis telefon lehetett volna ez, de sajnos nem érezne rá már késztetést, hogy ezt vegye. És nagyobb sokan innen szerzik az infókat, tőletek, tulajoktól. Tökéletes telefon nincs de nem mindegy, hogy mennyire áll hozzá közel!
-
ANDROID???
addikt
válasz
tpeti78 #8645 üzenetére
Hát csak annyit hogy küldik a szervizbe Telem.-hoz és majd megoldják, én kértem egy új készüléket, de azt nem hagyták jóvá, bár értékelném ha kapnék egy origit, mert ez már 3.szor lesz szétszedve...
a 2. szerviz után jött a szervizből karcosan stb. akkor nem vettem át visszaküldték és ki lett cserélve egy másikra a keret (fődarab)...
-
samsungs8530
csendes tag
-
vampire17
addikt
válasz
tpeti78 #8645 üzenetére
Ha jol ertem a lenyeget, nem fut a hatterben... Tehat nem foglal memoriat...
a hivatalos leiras szerint a facebook ertesitesek ebresztik az appot. Tehat amikor hivnak, a masik oldali felhasznalo telefonja general egy ilyen ertesitest, amit ugye elkuld neked es ez ebreszti a seent. Angolul itt van ez leirva:
Q: Does Seen run in the background?
A: On Android, Seen doesn't continue running in the background. This saves battery, whilst allowing you to receive calls via Push Notifications.
Ha futtatom, 5.95 megat fogyaszt.
-
ANDROID???
addikt
válasz
tpeti78 #8637 üzenetére
Azért vittem vissza tegnap, mert nekem is mozgott, és ment vissza 3.szor szervizbe, mielőtt nem volt szervizben nem volt vele ilyen...
Viszont nekem előtte volt cserélve a kijelző aztán a főpanel... (a főpanel azért mert a szerviz összevéste a keretet)
Lehet, hogy le kellene erről a telefonról szállni, és másik fajtát nézni? -
ANDROID???
addikt
válasz
tpeti78 #8471 üzenetére
Na helyzet, hogy ragaszkodtam a cseréhez és a szervizes mondta, hogy jó cserélik ha a szerviz azt mondja, ellenkező esetben nekik a szervizbe küldés a feladatuk...
Mondtam, jó fogyasztóvédelem, erre mondta, hogy ok magadat szívatod vele, mert mi a szervizbe küldést megtettük...
Mondom, de akkor mi lesz a telefonommal...
mondta, hogy a szerviz 1 hét kb és visszaküldi hibátlanul, vagy beszéljek velük, ha ők belemennek a szervizelés helyett a cserébe, akkor mi adunk egy másikat...
Na akkor inkább leadtam, mondta még hogy keressek egy telefonszámot a telemaxhoz, mert velük kellene erről beszélnem és nem a t-vel... Vagy kimehetek budaörsre, erre meg nincs időm...
Így a telefon megint ott marad és a szerviz szerintem visszaküldi majd egy újabb piszkálás után a készülékemet... -
ANDROID???
addikt
válasz
tpeti78 #8471 üzenetére
Az lesz, lehet már holnap megpróbálom intézni attól függ a melóidőm hogy engedi az ügyintézést. Az a vacak az egészben, hogy a tel simán tartja a 130MB szabad memóriát(most épp 180MB) pedig nincs rootolva, és a telefont pénteken 16:00-kor vettem le a töltőről töltöttség 56% jelenleg, és használtam normálisan wifi is ment stb....
Csengőhang elmászás nincs, szerencsére, a bevilágítás a csere óta nincs...
Amilyen szerencsém van, a kijelző alatt most szemcsék vannak, és ugye a kijelző mozog így nagyin szeretnék egy kókányolatlan hibátlan telót... -
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
tpeti78 #7851 üzenetére
Helló!
Köszi az írást fel is tettem a GO-t 2.53hu verziót.Mivel én a telóra letölteni nem tudok itthon mert a routerrel valamiért nem akar kommunikálni
Így ez a verzió van most fenn ami magyar maradt szerencsémre.Netán lenne ettől újabb verzió és lenne link is az is jó lenne fő hogy magyar legyen a nyelv. Ja és ne a Google Play-ról mert onnan nem tudok letölteni
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
tpeti78 #7717 üzenetére
Helló tpeti78!
Köszi a segítséget és már kezdem érteni a telepítős dolgot s látom már telepítés kezdésekor is irja hogy hova telepíti.Akkor a fagyasztás teljesen más mint amire én gondoltam. Olvastam a Mélyvizes topicot ott van leírás a rootolásról de mivel még egy hete sincs nálam a teló és ujonan van véve így nem akarom okosítani még.Viszont vannak rajta progik amit szerintem nem használok majd és számomra feleslegesnek tűnnek. Későbiekben majd kérdezek még biztos itt mert ugy tudom majd tanulni az androidot.
-
-
szirup
csendes tag
válasz
tpeti78 #7554 üzenetére
Nem, semmit.
Viszont fura dolgokat tapasztaltam, mikor Astro-val megnyitottam az sd kártyám tartalmát, szerintem ez eddig nem volt: bizonyos mappákból kb. 10-15 db-ot mutat a kártyán, ugyanazzal a tartalommal. (Notification, Astro, GoLauncherEx) Találkoztatok már ilyesmivel? Gondoltam már vírusra is, de az Avast nem talált semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest