- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ailton
tag
Én hétfőn vettem a telefont és azóta vagyok boldog tulajdonosa. A gyári launchert sztem nem érdemes erőltetni,ha valaki több alkalmazást telepít akkor a menürendszerben el lehet tévedni. A go launcher kiváló hozzá, nagyon szép a kijelző,a gyorsaság teljesen jó, kisebb akadások vannak de élvezhető. Nagyobb játékokat nem nagyon visz, angry birds természetesen kifogástalan,gangastar már használhatatlan. Böngészés kifogástalan.
hozzátenném ezen sorokat is a telefonról írtam a go keyboardal mindenkinek ajánlom. -
Ailton
tag
válasz Winchester95 #696 üzenetére
holnap újra tesztelem, de tényleg nem ment. a GPS-t most teszteltem és jó volt. egyébként azt feltudom ajánlani,hogy akinek esetleg vmi program feltétlenül kéne rá azt szívesen megnézem neki
-
Ailton
tag
válasz che 1990 #730 üzenetére
Az üzemidőről annyit tudok mondani,hogy sok nyúzás mellett sajnos még nap közben is be kellett iktatnom egy töltést,hozzáteszem nálam facebook,whatsapp,viber állandó használatban van.
A netezés nekem elnyerte a tetszésemet, a több lappal sincs semmi baja, én legalábbis nem tapasztaltam. Multitouch-os zoom teljesen jó, szövegtördeléssel sem volt baj. -
Ailton
tag
Megnéztem az Onlive-ot, tökéletesen és akadásmentesen futott minden tökéletes volt vele el is játszottam vele egy ideig
-
Ailton
tag
Telefonon keresztül,de csak trial verziót :\
-
Ailton
tag
Tegnap voltam a T-nél és azt mondták szerdán jön a fólia. Vidéken, tehát Pesten lehet, hogy már lehet kapni.
-
Ailton
tag
Igen tapasztaltam a "problémád", bár nekem nem probléma. A gombsor mindig égve marad, amikor megy a kijelző, mondjuk szerintem nem zavaró. Kicsit be is lehet látni alatta, de ennyi pontatlanság nálam belefér. Engem inkább az zavar,nem tudom másnál is jelentkezett-e, hogy nehézkes benyomni a felső bekapcsoló/kijelző lezáró gombot. Ez másnál hiba? Szerintetek szervíz érdemes?
-
Ailton
tag
válasz mjani1172 #963 üzenetére
Akkor megpróbálom elmagyarázni
Új fok létrehozása-> egyéb fiók->e-mail cím: ****@freemail.hu jelszó:**** -> POP3 típusú fiók-> felhasználónév (@freemail.hu nélkül) jelszó egyértelmű/ POP3 szerver : pop3.freemail.hu (fontos, hogy odafigyelj, hogy .hu!) port: 110/ biztonság típusa: semmilyen. e-mail törlése a szerverről: ami neked jólesik.
Ezeket a beállításokat el kell, hogy fogadja. Most jön a kimenő szerver. A kimenő szervernél nem tudsz beállítani freemail szervert, Én a gmail-es fiókom állítottam be, így, ha a telefonomról a freemail fiókból írok üzenetet, azt a gmailről fogja elküldeni.
Beállítások:
smtp szerver: smtp.gmail.com kapcsolat biztonsága: TLS Port: 587 (ezt magától beállítja) bejelentkezésnél: felhasználónév és jelszó (Gmail-es!) és a felhasználónévnél: *****@gmail.com, mert a gmail-nél ez a felhasználó név.
Remélem érthető volt a leírás, ha bármi gond lenne kérdezzél nyugodtan. -
Ailton
tag
@vampire17: Igen,ha kimész a hatókörből akkor rögtön átvált.
Én úgy hallottam,hogy júliusra várható az ICS,de ne legyen igazam. Addig megfelel a go launcher is Bár vmi rom fejlődésnek már én is örülnék
-
Ailton
tag
Ha már ennél a Google+ Facebook dolognál tartunk azt vki el tudja magyarázni,hogy miért nem képesek megcsinálni a facebook appot, olyan szinten, mint a Google+ appot? a Google briliáns a face egy szar.
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
Zenehallgatásra, filmezésre (nekem legalábbis) tökéletesen megfelel. A játék nekem eddig egy gyenge pont volt. A GTA3 akadozott, low verzió még nem indult el, Gangstar MV nekem még mindig akad, bár itt állítólag bennem van a hiba. Az ilyen kis "eljátszogatós" játékokat simán viszi, mint Temple Run, Ninjump, AB és én mostanában az Onlive autós játékaiban is gyönyörködöm. Az SPB-t, Én rögtön dobtam a kukába, most go launchert használok, de én "Go" mániás vagyok.
-
Ailton
tag
Hál'Istennek, hogy ilyen kapós, legyen minél elterjedtebb és vki találjon megoldást a rootra és csináljon romot
-
Ailton
tag
Van egy olyan érzésem, így az összefoglalód kapcsán, hogy már eldöntötted, melyiket veszed meg Legalábbis sok pozitívum nem szól az Arc S mellett.
Daveboy: Neked nem ajánlom ezt a telefont, abból az egyszerű okból, hogy bajban leszünk az avatarral,ha a fórum rendszeres látogatója leszel
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
Srácok, a pes2012 egy álom ezen a telefonon! mindenkinek ajánlom.
-
Ailton
tag
Nos, ma előfordult velem egy nagyon idegesítő és érdekes probléma. Kimentem wifi körzetből, benyomtam a 3g-t netezés (szent) alkalmából és a telefon újraindult. Nem tudtam mire vélni, de újra újraindult. Ha kikapcsoltam a 3g-t minden rendben volt.(kicsit anyáztam) Nem tudom mitől lehet, a go launchertől, a hülye baromságaimtól, mint go locker (szokásom minden szarságot összegyűjteni). Valakinek ötlet?
Jah, voltam megint a T-mobilba és még mindig nem kaptam hozzá fóliát. Ezek vagy csak engem nem szeretnek, vagy nagyon balf(***)ácánok.
(A tanulságot már leszültem: jobb otthon maradni ) -
Ailton
tag
válasz Danny_G #1181 üzenetére
Minden jószándékkal írom(!), hogy én a helyedben utána járnék annak a 30% alatti aksis ügynek. Nyitástól olvasom ezt a topicot, de senki nem panaszkodott ilyenre...
"Összességében nem vártam túl sokat, de azért az gyanús volt, hogy a fele akkora tudású kínai ZTE Skate egy ezressel drágább lett volna...." -a fele akkora tudású ZTE Skate, más tulajdonságokban marad el ettől, nem kijelzőben.
Ha jól tudom egyébként, az iphone 3-nál volt "népbetegség", hogy egy kis ütődéstől keresztbe tört a híres üvegfelület. -
Ailton
tag
válasz mobilbazar01 #1166 üzenetére
Nem tudod beállítani a leírásban megtalálod, hogy "get some Sense 4.0 feeling on your htc, ha esetleg nem tudsz angolul akkor lefordítom, csak htc-re van. (fúú ez elég szabad fordítás lett )
De tudom neked ajánlani a go launchert, töltsd le hozzá a "HTC Sense Go 4,0 EX téma" témát, és a "Sense Flip Clock & Weather alkalmazást (óra) és kapsz egy kis HTC Sense élményt (az órát máshoz is ajánlom, nekem nagyon tetszik)
és ha tényleg megbolondulsz a Sense-ért akkor tölst le még a "go locker"-t is és hozzá a "HTC Sense[Go locker theme]"-et.
Ez az, amiért imádom az androidot. próbáld ezt megcsinálni egy wp-n vagy IOS-en...[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
válasz Danny_G #1226 üzenetére
Ez, így, ilyen formában tényleg jellemző az okostelefonokra és nem egyedi hiba. Anno, amikor megvettem az első androidos telóm, még nem volt elterjedt és én is vesződtem elég sokat vele. Aztán természetesen kaptam egy jó nagy le(****)cseszést, hogy miért nem dugom fel töltőre esténként, mert ez így megszokott. Azóta megszoktam, hogy úgy nem fekszem le, hogy a telefon nincs töltőn. Gondolom ez most már neked sem újdonság rendszeres nyúzással meg rögtön feleszi az aksit.
A micro b tényleg elvárható lenne, hogy felismerje, de nálam még telefon nem merült le teljesen. -
Ailton
tag
Én nem vitatom, az Arc S tényleg szebb, de akikkel eddig találkoztam, barátok ismerősök, mindenkinek tetszett az Alcatel (nekem meg hízik a májam) és én is egyre jobban megszeretem.
butyek: jogos! csak van egy olyan érzésem, hogy az Arcra a szoftver jobban rá volt szabva, az spb-nél mindig elfog a hiányérzet.
[ Szerkesztve ]
-
Ailton
tag
Természetesen én is go launchert használok. Az SPB-t körülbelül egynapig tartottam elegendőnek, amíg nem volt rajta annyi program, hogy már nem tudtam kezelni a menüben. (és a mappa létrehozás a képernyőn, az effektek, a testreszabhatóság...)
Igen-igen a fogyasztás nagyúr, de kaptunk egy nagyon "jó" kis "Akku kimélő" programot a telefonhoz. El sem tudom képzelni, hogy mi lenne, ha ez nem lenne (vagy lehet, hogy az egész szart sem ér? ) egyébként okosan kell használni, ki kell tapasztalni és meg kell beszélni
-
Ailton
tag
válasz ANDROID??? #1254 üzenetére
Állítólag a fél méterről való mélyzuhanásokat nem szereti,jah és a vizet se és alul kicsit bevilágít amit sasszem Badboys vett észre Nincs mitől félned,remek "kis" teló ez.
-
Ailton
tag
Hát lehet, hogy nem lesz hiteles, mert 1 napot használtam, utána csak próba gyanánt vissza-vissza állítottam. A képernyőváltásnál akad egyet, ami nem annyira idegesítő. Az alkalmazás fiók (menü) háttere fekete ami nem változtatható. Alap widgetekből jól áll, de a legtöbbje teljesen felesleges (én főleg azon a "moon" widgeten akadtam ki). Az hogy 3D első fogásra jó, tetszettős, ki jön a widget megmutatja magát, majd tovább áll. de 2 óra múlva már egyáltalán nem olyan vicces, mint volt. A legidegesítőbb, hogy a menüben az appokat nem lehet mappába rendezni, rendszerezni, így amikor sok appod van túlzsúfolt lesz és nehézkes. A főképernyőn(kön) lehet mappát létrehozni de (nekem) azt ő nevezi el. Nekem ezek voltak az indokaim, amiért inkább a go mellett döntöttem, azóta boldog vagyok és kiegyensúlyozott.
-
Ailton
tag
válasz Badboys #1261 üzenetére
Mintha ezek a telefonok nem az Alcatel táborába tartoznának. Az SGS II egy jó telefon, Kicsit kezd megöregedni, de gondolom ezt a szintet még bőven hozza. Nekem az Xperia S nem tetszett, az Arc S annál inkább, de nem bántam meg, hogy maradt pénz a zsebemben és van egy jó (<-szubjektív ) telefonom.
-
Ailton
tag
válasz ANDROID??? #1268 üzenetére
SZVSZ. Le van szarva, hogy bontott vagy nem.nézd meg,Ha minden jól működik akkor nincs miről beszélni. Ha nem akkor visszaveszik. Egy matrica (ami nekem is rajta van) nem nagy dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest