- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
Remélem nem fog olyan csúnyán kopni a fémhatású keret mint mondjuk a Galaxy S-eken.
A mobilarénás képeken a keretnek volt egy kis vörös-lila-rózsaszín fénye, tényleg van egy kis ilyen színe vagy szép szürke?
Ha plexi akkor majd nagyon kell rá vigyázni, én örültem volna az üvegnek, ha a ZTE Blade és Skate tudott üveg lenne akkor ez is lehetett volna.
kényelmes rajta írni? elsőre érzékel mindent?
mennyire kényelmes a feloldása a készülékház tetején?
eredetileg mennyi a belső memória összesen (gondolom az 1 GB úgy marad hogy lejött valamennyiből a már rajta levő programok helye)? gyári alkalmazásokat lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
Köszi a válaszokat
Szerintem én is megyek majd Veletech-re, csak emiatt, talán ott megtudhatom hogy lesz-e Djuice-nál,
Swype billentyűzet végülis nincs rajta? (ha van, akkor magyar nyelvű?)
1 gigán osztozik minden app? ezt nem igazán értem (nincs androidom egyelőre), tehát akkor akármekkora memória van egy telefonban abból csak 1 giga lehet alkalmazásoknak, a többi pedig minden másra használható? vagy nincs több?
(jó mulatást!)
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Érdemes várni a szolgáltatói árakra vagy annyival nem lesz olcsóbb alap előfizetéssel, mintha megveszem a Saturnban? Egy Galaxy S-től jobb vagy az erősebb GPU miatt az gyorsabbnak tűnik?
Érdekelnének a válaszok, mert tetszik az SGS is de nem nagyon merek beválllani garancia nélkülit.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
lacix76
őstag
Kössz az infókat Ennyi használat és ekkora kijelző mellett egész jónak mondható az aksi teljesítmény.Úgy látszik ezt a telefont jobban optimalizálták mint a kistestvérét(OT990).Bár a hibák annál a 2.2-ről 2.3.4-re állás után jelentkeztek.
Neked jelentkeztek olyan hibák,hogy az akkumulátor használatban beragad a kamera vagy a tárcsázó,vagy ezt már kijavították erre a mobilra?[ Szerkesztve ]
-
Thomeee
tag
Köszönöm a korrekt és kimerítő választ.... csak azért kérdeztem ezt mert volt itt ugye a harc hogy ez kínai telefon... és kíváncsi voltam ezekre.
Sajnos az ilyen Blade,Skate meg egyéb olcsobb androidos teloknál ezt nagyon elhanyagolják és kis hangsúlyt fektetnek rá... pedig egy minimális rádobással sokkal minőségibb hatást tud kelteni ha az ember meghallja és azt mondja hogy igen ez laikus szemmel profi cuccnak tűnik! (Vagy legalábbis az árához képest)
Lehet nekem nagyok az elvárásaim de egy 70K-s telefonnál én nem feltétlenül elégednék meg egy átlagosnál kicsit jobbal...
azért nem a telefon fő részeit és az előállítási költségének nagy részét képezi az ha egy normális hangrendszert belepakolnak... de a telefon használatának nagyrészét kiteszi
pár ezer forintos tételekről beszélünk...... és fura modon van különbség... mert nem mind1 hogy egy példa "3K-s audochip van rajta vagy egy 5K-s mert lehet ég és föld a különbség"
Illetőleg az sem mind1 ilyen kis dolgoknál hogy egy 100Ftos hangszóró van benne vagy egy 1500FT-os....De leszűrtem a dolgokat..... és eddig gondolkoztam a vételén de sajnos a válaszod nem erősített meg benne
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
Thomeee
tag
Teljesen helytálló amit mondasz nem is vitatkoznék ezzel!
Nyilván én sem ugy értettem hogy ebbe high end hangzás kell..... csak 70K ért ne a szarabbikat rakják már bele ha X ezer forint a különbség... meg tényleg nem mind1 hogy ha nyomkodod a telot vagy nézel rajta vmit vagy hallgatsz vagy beszélsz... egy doboz hang köszön vissza vagy élvezed....
Amúgy az Xperia családot sem ismerem annyira.... de elég szomorú ha ez a színvonal sajnos!mellesleg most készülök beruházni egy Clip-be mert már meguntam a telefonosdit én is csupa jót hallottam ezekről a kis sansakróll !
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
DarknessHope
senior tag
HENE:
én abszolút jónak éreztem... de persze ez is relatív.. én nem rendelkezem androidos v más egyéb mai modern telefonal.. szóval lehet hogy nem én vagyok akinek a véleményére adni kell egy Kaiser tulajként.... és mittudom kicsivel később reagál pl 1 tized másodperccel mint egy csúcs htc és ez egy iphone v galaxy sII tulajnak már a lassu röcög meg nem SZMÚÚÚSZ v mi... a rossebb... én tökéletesen elégedett voltam vele.. egyébként viszont van már teszt mobilarénán... videóval.. asszem pont ennek a fórumában vagyunk v mi a szösz ők elég sok telót láttak. szerintük sem akadt.... szóval persze minden relatív.... sok helyen pl én olvastam Blade-nél.. hogy aki szerint ez (mármint a Blade) nem lassu meg döcögős az még nem látott telefont.. nos nekem volt a kezemben egy blade.. használt... használatban volt... akkor is mikor elkértem...sok alkalmazás futott. és nekem megfelelt a sebessége.. aki akar mérje valami HI-speed kamerával hogy mennyire gyorsan reagál figyelgesse hogy az animáció hány frame/s-el megy.. v nemtom. Szerintem ezek nem gyakorlati szempontok hanem afféle sznobéria.ettől függetlenül megnézném a videót amiben v alá írták
rolywrx:nos én is kíváncsi lennék egy videóra.... már csak azért is mert szeretem nézegetni leendő választottamat
megnézném a kezed alatt hogy megy.. szóval tőlem +1
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
DarknessHope
senior tag
köszi szépen a videót... nagyon jó... szerintem ez is mint a többi magáért beszél... ennyi pénzért ez egy jó kis teló.. csak egy buktató lehet... ha később előjönnek problémák..... hamar elromló dolgok sok garanciás v éppen azon kívüli javítás.. de ezt csak az idő dönti el... a burkolat nagyon egyben van... jó minőségű... talán ami alatta van az is ez a 10 részletben fizetés megmozgatta a fantáziám.... nehogy még vegyek egyet
bár saturn üzlet nemtom hol van legközelebb... a honlap csak budapesti cuccokat dobott ki... érdekes
[ Szerkesztve ]
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
HENE
aktív tag
A 995 összeszerelése szerintem nagyon jó. Én nem találtam rajta hibát. A Honor a videókon jobbnak tűnik. (röccenés mentesebb a 995 gyári launcherhez képest)
Mivel ugyanaz a vas van mindkettőben így csak optimalizáció kérdése a dolog. Reméljük az ICSnél sikerül megoldani. Persze lehet, hogy a 995 egy másik launcherrel (pl. alap droid) ugyanolyan sima lenne, mint a Honor a gyárival.
-
xtr3m3
tag
bazsy_
Magyarországon még nem kapható tudomásom szerint.
Itt már árulják:
http://www.aliexpress.com/product-fm/530385393-Huawei-U8860-Honor-Open-version-Smartphone-Unlocked-AGPS-4-0-Capacitive-Mobile-Phone-1-4G-cpu-wholesalers.html
Azt olvasgattam hogy ext4-et használ és emiatt nem lassul be több app telepítése után sem meg az anyag is minőségi jó a hang + 8 mp kamera 4 gb tarhely, 1900 mah akksi.Ma sikerült nyomogatnom a Saturnban és a kijelzője nekem nagyon jónak tűnt és nagyon érzékeny volt a ZTE Skat-hez viszonyítva. Méretéhez képest nagyon könnyű. A menü csak akkor akadozott ha telezsúfolt oldalt választottál ki. Szerinte, bugos a launcher. Alapból tele van tömve programmal.
Én tervezem a Skate cserjétxtr3m3
-
HENE
aktív tag
-
EczkE
veterán
Szia!
Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
Milyen gyerekbetegségei vannak? Pl a minimnél volt az önműködő érintőgombok (javítva szoft frissítéssel), vibráló kijelző (rootal orvosolható)
A wifi mennyire erős? Mert a mininek sajna gyenge közepes.
Más most nem jut eszembe hirtelen.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Köszi, ez biztatónak tűnik!
Mióta is van meg? Kamera annyira nem lényeg, a 3D-s felületet valószínűleg én is cserélni fogom, fényképezni nem túl gyakran szoktam. Néha egy kis játék befigyel, esetleg filmet, vagy sorozatot néznék rajta, talán a 4,3-os kijelzőn már van értelme.
szerk.: a wifi azért erősnek számít?
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
GhanBuri Ghan
őstag
A szkrollozásnál valóban van egy ilyen jelenség: a képernyő elengedésekor egy pillanatra belassul a szkroll, hogy utána megint felvegye az elengedés előtti sebességet - ez a gyakorlatban egy rövid lagolásnak látszik. Mindenhol jön, az SPB shellben, böngészőben, settings menüben. A youtube-os videók szerint általános jelenség, habitustól függöen alig észrevehető vagy elviselhetetlen. Mivel a többi androidon ilyet nem láttam,ezért tipikusan olyan hiba, amit a következö verzióra simán kijavíthatnak. Szerencsére ez a készülék legnagyobb hibája
-
DarknessHope
senior tag
-
pro96
tag
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy BT-vel kapcsolódtál-e eszközökhöz, a kocsimban Nokia kihangosító van és jó lenne, ha más gyártó BT eszközeit is tudná kezelni. LG-vel próbáltam, ez nem kapcsolódott, Samu igen!
SG S2 --->SG Gr.Pr. --->Honor 8--->Lenovo P2--->Redmi Note 8 pro--->Redmi note 13 pro 5g
-
pro96
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja