Alcatel One Touch 995 - szintet lépett

Bevezető

Az Alcatel már nem számít újoncnak az androidos piacon, az eredetileg francia illetőségű gyártó már többször bebizonyította, hogy érti a zöld robot nyelvét. Bár a One Touch 890 nem lett a legjobb, a fiataloknak szánt One Touch 990 és a kizárólag a T-Mobile színeiben kapható Move a kellemes ár ellenére is jól sikerültek. Nemrég pedig elkezdtek szállingózni a hírek a gyártó idei készülékpalettájáról, amely több érdekes újdonságot is rejtett. Ilyen például a One Touch 995 névre hallgató mobil, tesztalanyunk személyében ugyanis a gyártó első, a középkategória felső szegmensébe pozicionált telefonját tisztelhetjük, azaz az OT-995 viszonylag drága.

Alcatel One Touch 995
[+]

Tesztalanyunk a gyártó jelenlegi zászlóshajójának számít, az előzetes adatok alapján a hardveres és szoftveres képességek a középkategória felső szegmensébe repítették a mobilt. Mindez persze a gyártótól megszokott kedvező áron érkezik, így nem csoda, hogy kíváncsiak voltuk a mobilra. A telefon hivatalosan április tájékán fog megjelenni, ám a gyártó hazai képviselete a rendelkezésünkre bocsájtott egy közel végleges példányt egy teszt erejéig, így végre kipróbálhattuk az Alcatel üdvöskéjét. A telefon már egy Mobilarena TV adásban is szerepelt, amelyben az Alcatel tavaszi portfóliójának további tagjait is bemutattuk; a videó erre található.

Alcatel One Touch 995
[+]

Nálunk csak egy csomagolás nélküli készülék járt, így a dobozról és a tartozékok minőségéről nem tudunk nyilatkozni. Az biztos, hogy a szokásos kézikönyv, microUSB-kábel és töltő alkotta trió mellett egy sztereó headset és egy 2 GB kpacitású microSD-kártya is lapul majd. Utóbbi jól jöhet, hiszen a telefon belső memóriájából mindössze 1 GB-ot használhatunk fel szabadon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés