Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
válasz
zsiroskenyér #5091 üzenetére
Az a baj ezekkel a kártyákkal, hogy elviekbe megvan a 32gb... minden úgy ismeri fel... a tesztprogramok is, sőt meg is hajtják (és általában sebességben is eltérő eredményeket kapsz mint a valós, bár ez sok esetben különbözik márkás kártyáknál is)
Közvetlenül én még így csak mp3 lejátszók rendelésénél jártam, hírdetett 8gb helyett csak 2gb volt, de a végén még ígyis jól jártam mert kaptam kártérítés, természetesen ez még ebayen volt, ahol az eladók nagyon vigyáznak az értékeléseikre (illetve mikor én is továbbadtam, aki már úgy vitte vagy visszavettem, vagy én is kártértettem, aztán olcsóbban is adtam). Itthon már teljesen más a helyzet mert csávókamat nem nagyon érdekli, hogy mit csinálsz vele, adott kipróbálási garit vagy még azt se, és keresett rajtad kb 3ezeret, aztán sajna kend a hajadra a cuccot, már ha ez a tényállás, hogy nem is válaszol...
Nos de a lényegi rész, próbáltam anno én is meghekkelni az mp3ason, hogy előbújjon a fizikai 8gb is, sehogysem lehetett, formáztam össze vissza, teszteltem stb de nem ment, csak 2gb volt hiába látott 8at, a 2gb utáni adatokat amit ráraksz nem olvasta vissza hibát írt ki... egyik barátom járt így 32gbos ilyen karikkal azzal sem lehetett mit csinálni ugyanez a gubanc volt, én adtam el neki vagy 5-6db-ot 2gb-osként 990ft-ért vaterán.
Ezért mondtam, hogy szoktam én is rendelni de eddig 4gb-ostól nagyobbat soha nem kértem, mert addig azokkal nem voltak gondok, class 4 volt olyan ami 8-9 megával is írt, de volt ami csak 4-5el, egyik jobb másik rosszabb széria... sőt volt egy toshiba camileo s20-as hd video kamerám abba is belepróbáltam a 4gb-os noname karit, semmi gond nem volt vele, nem szaggatott, simán írta a full hd-t mint a bolti kingstonra
Sajnálom egyébként, de ilyen nagyméretűeket olyantól érdemes venni aki tud adni számlát amivel mehetsz garizni, vagy boltban venni, bár nem tudom mennyi most egy 32-es kari rendes boltban, de nagyon az alja árukat élik most a flash driveok szóval nem hiszem, hogy sokkal drágább, mint így szürkén beszerezni.
-
Winchester95
őstag
Képmentést telorol tudnátok csinalni?Hogy miben valtozott.kamera app stb....
Ja es nezetek mar meg hogy hqngosavb e lett a sound rec valqmint 720p rec.
Meg valami leirast ki mit tapasztalt.jot rosszat.
Gps nekem mindig talalt pár perc alatt jelet....soha semmi baja nem volt. -
Milo629
aktív tag
válasz
D.Maradona #5095 üzenetére
Első körben rakd fel az új frissítést, ha még nem tetted meg, ha olvasod a HSZ-eket akkor láthatod, hogy sokaknak javított a GPS-en az új update.
Ha így sem jó, akkor nézd meg, hogy nem-e a Sygic a hibás, töltsd le a GPS Status & Toolbox-ot és nézd meg, hogy talál-e műholdat rendesen.
Ha nem talál, akkor még megpróbálhatod a GPS Country Optimizer-t, itt állítsd be magyarra, nekem X8-on ez segített anno. -
ANDROID???
addikt
Tudom, hogy lényegtelen, de a csengőhang "elállás" most rendben van, vagyis megtartja a beállított nem gyári csengőt...
-
D.Maradona
csendes tag
Sziasztok!
Újoncként Üdv Mindenkinek! Már egy ideje olvasom a forumot, mivel én is BOLDOG tulaja vagyok egy ilyen kütyünek. Viszont van egy dolog ami elszomorít, ezért is írok most. GPS problémáim vannak. Sygic-kel használom (offline), illetve használnám. 2 percnél tovább még nem működött soha. Ma reggel azt produkálta, hogy a úticél megadása után sikeresen megadta a helyemet, majd a kütyü szerint fél órán keresztül egy helyben álltam, holott én 90 km/h-val közlekedtem folyamatosan. Mikor odaértem segítség nélkül inkább leállítottam. Korábban írt valaki egy beállítás, azt már megtettem, de nem segített. Tudtok esetleg erre valamilyen megoldást?
Köszi előre is. -
Milo629
aktív tag
Ha nyomod a hangerő le + bekapcs gombot, akkor "meg kell fagynia" a OneTouch logo-nál, mivel fastboot módba kerül a telefon. Innen tudsz pl. recovery-t boot-olni,
(#5077) gusthy: Bőrtónus kiemelés, választható automatikus fókusz zóna, meg talán a jelenetválasztásban eddig nem láttam a Buli / Gyertya / Háttérfény hármast, de ebben nem vagyok biztos.
(#5091) zsiroskenyér: Számítógépre pl. CrytalDiskMark, telefonra pedig az SD Tools amivel meg tudod nézni a kártya sebességét, sorozatszámát, stb. és az SD Card Tester ezzel pedig tele tudod írni, hogy megnézd mennyi hely is van rajta.
-
ZozzHUN
addikt
Hát nem tudom, nekem is 30 mp alatt talál jelet kék ég a GPS alatt wifivel, de ez nem valami gyors, bármilyen más telóval 5-10 mp. Most is párom iPhone 3GS-ével 6 mp volt, míg jelet talált.
-
butyek
senior tag
válasz
zsiroskenyér #5089 üzenetére
Beállítások -> Sd kártya és telefon tárhely
-
matykooo
aktív tag
válasz
zsiroskenyér #5087 üzenetére
ha még azt tudnád, hogy a 32gb nem is 32gb valójában... hanem sztem kb 2, na akkor meg végleg feldobhatod a pacskert
Próbáld ki, rakd teli a kártyát és tuti nem fog visszaolvasni belőle rengeteg dolgot
Ebayről vannak, én is szoktam rendelni de eddig max 4gb-ost rendeltem, azokkal semmi de semmi gond nem volt(szubjektív kinek mire kell akkora tárhely szvsz. felesleges 8gb-nál több egy telefonhoz)
-
gusthy
veterán
Már-már bosszantóan semmi baja ennek a telónak, nincs mit rajta bütykölni:-)
-
vampire17
addikt
Jaja, eddig, mint fontebb irtam, epuletben nekem szinte soha nem talalt jelet, de most wifivel kb 10-mp, mobilnettel meg kb 35-40...
Szoval valami biztos valtozott
Amugy nekem root-olt volt a telom, par alkalmazast toroltem is (jatekok, twitter, semmi fontosat) es siman felment igy is a frissites. A root ugyan elszallt, de nem hianyzik, nem is rootolom ujra, amire kellett (kipucolas) arra eleg volt.
Eddig a GPS dobta el neha magat, ill nehezen talalt jelet, ez most ugy latszik megoldodott (ha szobamban igy talal jelet, utcan betonstabil lesz
) Illetve a 3g neha elment es csak a repulogep ki-be segitett rajta. (meg ritkabban a terero is...)
Ha ezek is megoldodnak akkor zsear, mert tobb szoftveres gondot nem tapasztaltam.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Winchester95 #4916 üzenetére
Ha nem lennél ....OFF... akkor már rég lenne tokod.
Én kettőt rendeltem,meg is kaptam a leírt áron! -
vampire17
addikt
Frissites utan tapasztalatok: nem tom a GPS modulhoz hozza nyult e a frissites, de nekem azota a szobam kozepen is talal jelet, ami eddig soha nem ment! (csak az ablaknal).
Szal GPS tapasztalatok?
-
Szoke1982
senior tag
Most olvastam van a tescoba függetlenül mennyiért tudjátok?Ja ez a ot986 mikor jön?
-
prisz
senior tag
válasz
tomson67 #5068 üzenetére
Egyelőre nekem sem frissít. Független, Telenor-os kártyával. Nem minden sorozathoz adják ki a javítást. Mondjuk nekem egyszer frissített az elején, 2 hónapos a teló, semmi probléma még nem jött elő. Szerintem ez is számít.
Amúgy a honlapjukon van már One Touch Upgrade szoftver. -
master90
aktív tag
válasz
tuningtomi #5072 üzenetére
Én is fel raktam a frissítést újra kellet pár programot raknom mert összeomlottak
De viszont amik be voltak fagyasztva azok hozz nem nyúlt a frissítés nálam!
Biztonság kedvéért újra rootoltam -
ORCA58
addikt
Új frissítés szépen felment gond nélkül. Hogy mi lett jobb, nem tudom.
-
tuningtomi
aktív tag
Feltettem az új frissítést.
Rootolni kellett megint mert az megszűnt.
Lefagyasztottam egy rakás felesleges appot, nincs újraindulás és egyéb probléma eddig. -
Milo629
aktív tag
Most néztem az alap kamera app kapott egy-két új funkciót, lehet javítottak a képminőségen is.
-
tomson67
tag
Hová kell helyezni az update zip. fájlt, és milyen fájlszerkezetben? Mert nagyon nem jön össze a frissülés.
-
Milo629
aktív tag
Azt nem tudom, hogy ha később visszamásolod őket, akkor is visszaáll-e gyárira, de ha csinálsz egy CWM backup-ot boot-olt recovery-ből, akkor lementi a gyári recovery-t is mindennel együtt és vissza tudod állítani CWM-ből is, ha például FOTA update miatt szükség lenne rá.
-
mukika009
tag
válasz
Milo629 #5055 üzenetére
Mi lehet az oka annak, hogy rámegyek a flash recovery-re a gép el is végiz a dolgát de a teló bootloaderbe marad majd ha aksi ki és vissza nyomom a hang fel és a bekapcs gombot előjön a Recovery háttér megy egy csík alul tölt tölt majd újra indul és a teló feláll de no recovery :/ sima kábeles módszerrel van...
sőt konkrétan le master resetelte...
-
Milo629
aktív tag
válasz
zsiroskenyér #5050 üzenetére
[link] Ez egy frissített változat, a "boot-recovery.bat"-tal gépről töltöd be, ahogyan a leírásban is van, a "flash-recovery.bat"-tal pedig felrakod a recovery-t telefonra, ezt csak egyszer kell megcsinálni a gépre kötős módszerrel, utána pedig a hangerő fel gomb + bekapcs gombbal bekapcsolva a telefont a recovery fog betöltődni.
-
gusthy
veterán
válasz
->Raizen<- #5048 üzenetére
Mikor adtad le? Ha jól látom, átlag 5-10 nap egy menet
-
tpeti78
senior tag
válasz
zsiroskenyér #5050 üzenetére
Ebben a hsz.-ben is az van, azt hiszem, de én tudom tölteni.
Ez a frissítés, ami most jelent meg, milyen "lényegi" változást tartalmazhat?
-
Milo629
aktív tag
-
->Raizen<-
veterán
Hejj de várom már vissza az ot 995-öt a szervízből... Ez a galaxy mini nagyon kicsi nekem...
-
tpeti78
senior tag
válasz
zsiroskenyér #5045 üzenetére
Szoke1982: Szerintem ez a bevilágítás mindnél jelen van, nem hinném, hogy cserélik. De egyébként szvsz nem zavaró egyáltalán.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok !lehet egy kérdésem? A bevilágitási hiba az minden telón van?Ha netàn ugy kapom meg kicserélik uj készülékre? Vagy szerviz?
-
zsiroskenyér
csendes tag
Sziasztok valaki lenne szives és belinkelné a cwm leirását mert nem nagyon boldogulok a keresövel :s Köszi
-
gusthy
veterán
Ettől a frissítéstől se lett 10000 a Quadrant
-
törölt tag
ha csak játékokat töltöttünk le rá akkor lehet frissíteni?
egyáltalán érdemes frissíteni ha minden jól működik?
-
Hatvan9
senior tag
válasz
ANDROID??? #5037 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
Milo629
aktív tag
Adreno GPU drivert megint nem sikerült frissíteniük :/
-
Milo629
aktív tag
válasz
imi0424 #5029 üzenetére
withoutlibs mappa:
DrmUtility.apk
JrdAlcatelHelp.apk
JrdLauncher.apk
JrdPowerSaver.apk
JrdSetupWizard.apk
SoundRecorder.apk
SyncMLClient.apk
VoiceDialer.apkJRD mappa:
ApplicationsProvider-res.apk.p
Bluetooth-res.apk.p
Browser-res.apk.p
Calculator-res.apk.p
Calendar-res.apk.p
CalendarProvider-res.apk.p
Camera-res.apk.p
CertInstaller-res.apk.p
Contacts-res.apk.p
ContactsProvider-res.apk.p
DownloadProvider-res.apk.p
DrmProvider-res.apk.p
Email-res.apk.p
JrdFota-res.apk.p
LatinIME-res.apk.p
LiveWallpapers-res.apk.p
MagicSmokeWallpapers-res.apk.p
MediaProvider-res.apk.p
Mms-res.apk.p
Music-res.apk.p
OTAProvisioningClient-res.apk.p
PackageInstaller-res.apk.p
Phone-res.apk.p
Settings-res.apk.p
SettingsProvider-res.apk.p
Stk-res.apk.p
2TelephonyProvider-res.apk.p
VisualizationWallpapers-res.apk.p
VpnServices-res.apk.papp mappa:
AccountAndSyncSettings.apk
Email.apk
JrdFota.apk
JrdMobileLog.apk
Mms.apk
OTAProvisioningClient.apk
SystemUI.apkDe egyszerűbb ha újrahúzod gyárira csak a system és a custpack partíciót a recovery advanced restore menüpontja alatt és akkor nem vesznek el a cuccaid / beállításaid.
-
Milo629
aktív tag
válasz
imi0424 #5027 üzenetére
Nem, akkor állíts vissza valami gyári mentést, nekem is elkezdte felrakni, aztán kaptam egy laza felkiáltójelet és húzhattam újra az egészet
Sajnos úgy dolgozik ez az update, hogy nem cserél, hanem patch-el, és ha nincs mit patch-elni, akkor már dobja is az error-t és le is áll egyből
-
Milo629
aktív tag
-
gemini
aktív tag
válasz
fonix232 #5020 üzenetére
A kártyacserét akkor meg fogom próbálni, mert már szóltak, hogy cserére érett a kártyám, csak az előző készüléknél ilyet nem produkált, csak amióta az Alcatel megvan.
A csengőhangra kipróbáltam a Tone Pickert. Újraindítás után így is elmászott a csengőhang. Még próbálkozom a többi lehetőséggel is, hátha.
-
Milo629
aktív tag
Na az X-plore programmal sikerült törölni mindent, repült a G-Mail/YouTube/Maps/Antivirus/TouchPal felesleges nyelvek/Akkukímélő, stb., szval. minden kivéve a 3D launchert és a TouchPal bill.+Magyar nyelvet, ezt a kettőt használom is, nekem bejönnek. Utána ezzel a lendülettel töröltem a dalvik-cache mappát és recovery-ben cache-t. És stabil, nincs FC, nincs újraindulás, semmi.
(és szerintem ugyan így lehetne törölni a 3D launchert is a korábbiakkal ellentétben)
Szerk.:
@spoy: Nekem is kiírta, 2.3.6-010 04, csak az a fura, hogy eddig is ez volt fent... (5,7Mb) -
spoy
tag
Ismét egy frissítés az Alcatel OT995 telefonhoz....
-
dreamice
csendes tag
Kb. egy másfél hete letöltöttem a Battery Defendert. Annyit akartam, hogy 23:00-kor kikapcsolja az adatforgalmam reggel 6-ig. Olyat csinált utána a telefon, hogy elvesztette időnkén a hálózatot. Repülő mód be, ki utána jó volt, de ezt napjában többször. Lekapcsoltam a progit azóta egyszer sem csinálta. Hátha valaki ugyan így jár...
-
fonix232
aktív tag
Az SMS hiba sokszor a SIM kártya miatt van, ha még van élő hűségidőd, ingyen cserélik újabbra. Kamerával konkrét gond nincs, gyengébb fényviszonyok között kicsit zajos a kép, de a szabadban tényleg gyönyörű shotokat lehet vele készíteni. DSLR-hez persze nem ér fel, de mint mondtad, egy gyors fotóra pont jó.
-
gusthy
veterán
válasz
tpeti78 #5018 üzenetére
Izé, itt a fórumon már láttam sokszor
azért kérdeztem rá.
Egyéb telefonok fórumjain megnéztem, és azt találtam, hogy az emberek nagy részének az segített, ha leszokott a task managerek-task killerek használatáról. De gondolom, most majd mindenki ideírja, hogy nemnemsohaMás:
Gyárilag rajta van a Layar, és valamiért olyan tetűlassú nekem, hogy még anno a Blade-en is jobb volt. Próbálta ezt valaki? -
gemini
aktív tag
Kb másfél hónapja használok ilyen telót. Eddig nekem a legnagyobb problémám az volt vele, hogy elállítódik a csengőhang. Látom vannak már okosságok itt, amit ki is fogok próbálni. A másik, hogy néhány sms-t kétszer háromszor kapok meg. T-nél azt mondták vigyem be szervizbe. Annyira azért nem zavar a dolog, hogy emiatt nélkülözzem a telefont két hétig.
Nagy vita volt itt a fényképezővel. Volt aki videot és képeket is linkelt be. Lehet hogy ebben is különböznek egyes darabok, vagy csak nem mindenki veszi a fáradságot hogy beállítsa normálisan. Egy telefonhoz képest teljesen elfogadható a video minősége. A kompakt gépem sem csinál jobbat, ha meg eleve fényképezni indulok, akkor DSLR gépet viszek magammal, de ha egy pillanat megörökítése a cél gép hiányában, ez is használható, és ugye ez elsősorban telefon, nem pedig fényképező.
Wifi nálam szerencsére tökéletesen működik, GPS egy-két alkalommal volt hogy nem talált semmit, és újraindulás is csak egyszer fordult elő.
Az előző telefonomhoz képest (LG GT540) óriási előrelépés. Gyors, nagyon ritkán fagy, de akkor is hamar túl van rajta. Ebben a kategóriában szerintem ez a legjobb ár/érték arányú készülék jelenleg a piacon.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
ANDROID??? #5010 üzenetére
Vannak azok a pixel javitó apk próbáltad?Nekem anno gt540 kijavitotta a beragadt pixelt.
-
gusthy
veterán
válasz
ANDROID??? #5010 üzenetére
Hát, a telt semmiképp, max a kijelzőt... De szerintem 1 pixel miatt még nem.
-
ANDROID???
addikt
Hány pixel-től cserélik a telt ha pixel hibás a kijelző?
(talán vagy egy pixelhiba a kijelzőn, eddig nem vettem észre, mert még a gyári fólia van rajta és a fólia alja piszkos, ma felhajtottam és letöröltem azt a részt, na az a pont ami a piros háttérrel fekete "pont" az nem kosz) -
ORCA58
addikt
Páran szidják az összeszerelés minősége miatt. Biztos nem ez legtökéletesebb, de szerintem ne panaszkodjunk. Itt egy példa. [link]
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, kihozta a futár a telefont. Nagyobbra számítottam, de jó is, hogy 4,3"-oshoz mérten kicsi, mert így egy kézzel is jó használni. A kijelző brutális, én még ilyen szép képet telefonon nem láttam (Bár lehet egy Retina Displaytől magam alá hugyoznék
). Sokkal gyorsabb, mint az Ace, a launcher ellenére is. Ami még tetszik, hogy raktak rá pár hasznos alkalmazást, viszont van egy érdekes eset: nem hajlandó felismerni a SIM-kártyán lévő telefonszámokat. Erre tud valaki valamit mondani?
Még egy hasznos dolgot találtam, a kis LED a kijelző felett jelzi, ha töltöm. Elmulasztott hívásoknál/bejövő üzeneteknél is világít, esetleg más színben?
-
Szoke1982
senior tag
Alapból dobom rá a go-t.
de még alszok rá 1et.Bárcsak nem kéne visszavinnem ez a szerviz 100?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest