- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
ORCA58 #22875 üzenetére
Mint ahogy írtam, azzal próbáltam. És épp ezért meglepő.
A CWM-et sikerül flesselni, a zippet is elindítani, de megszakítja.
Mondjuk a hibaüzenetet nem ártot volna feljegyeznem...
A telepítést totál formázásra és vájpra raknám, mint a CM10 is ment. De az meg rohadt lassú, a facebook folyton összeomlik, és a fényerő beállítás bugos, minimál fénerőn nincs kép, csak totál sötétség. -
Silentfrog
veterán
válasz
ORCA58 #22494 üzenetére
Köszi a választ neked is.
Egy kérdés lenne még.:
Teljes tv képernyőre rakja ki mindig a jelet?Tényleg nagyon alkalmi lenne csak amikor használnám,netbookot szoktam vinni a mamához csak gondoltam átviszem a képet és a hangot a tv-re mert a notin nincs digitális kimenet, se dvi,se hdmi.
Tv előtt mégiscsak kényelmesebb filmezni -
ToniSoprano
addikt
válasz
ORCA58 #19737 üzenetére
Van nekem tapadókorongos, még a Wayteq GPS-hez adták nem szeretem, mert sokat kell sz.ara.kondi vele, meg ha látják a tapadókorong helyét az üvegen, akkor könyebben feltörik, mert azt gondolják hátha a GPS a kesztűtartóban van és az esetek 90%-ban ott van, de ha nincs is akkor is ha betörtik az üveget az nem ocsó. De az meg nem jó a mobilhoz. És sokszor városon belül rövid távokra használom a GPS-t mindig leszedni, felrakni a tartót, letörölni a helyét, macerás kicsit. Egyébként állítható univerzális GPS tartót 2000-3000 között láttam a Tescoban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ORCA58 #19301 üzenetére
Ha nem mukodik a touch a töltővel, akkor a töltőnek dzsunka kínai hulladék szemétből összepakolt áramköre van. Egyszerűen alul van mértezve a pufferkondi, nincs zajszűrés vagy ilyen ha oszcilloszkóppal megnéznénk milyen jelet ad ki valoszínűleg a szép halottember-szívritmus helyett inkább azt latnank hogy fibrillál és mellette magasfrekvenziás zavarjelek is lennének benne vagypedig egyszerűen nem stabil feszultséget ad ki esetleg nem a megfelelő feszultséget adja ki. Ez csak feltételezés, de mivel a töltőcsere megoldja igy erre lehet gondolni.
ToniSoprano: fentebb mar irtak, viszont most teljesen készenléti telefon módban használom, rendkivul minimalis hasznalattal, éjszakára repülő mód. (viszont amugy szinkronizal leveleket, neteztem kicsi, 3G be van kapcsolva de WIFIn- vagyok, nem a zelső teljes töltés volt, etc)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ORCA58 #19276 üzenetére
Szerintem azt még érdemes megnézni, hogy 2D nézetben melegszik-e a mobil. Esetleg még a 3D nézet megjelenítése terhelheti a rendszert, bár 1,4 Ghz-en nem kéne gondot okoznia. 2D nézetben nem melegedhet a mobil, vagy akkor más a baj.
Másik : a Glonass (orosz) műholdakat is elvileg látja a készülék, a Navistar (amerikai) műholdak mellett ,amivel nagyobb pontosságot lehet elérni. A kérdésem az, hogy bármely navigációs programmal látja a Glonas műholdakat?
-
bladegery
senior tag
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #18761 üzenetére
Egyetértek. Lassan a negyedik évem az android világában és a csengőhang-állításról már nagyon hamar lemondtam.
Amíg meg nem volt Alca, az előző alapdroidomnak tudtam be. Az meg tényleg kiakasztó, hogy a személyes, kívülről származó mp3-csengőhang-problémát már a Motorola L6-om tudta kb 2006-ban (midiben meg már a SE T610-em).
Egyébként egyre kevéssé bántanak ezek a dolgok. Döbbenet, hogy átlagosan 2 naponta hívnak a telefonon, a többi kommunikáció cset, e-mail stb.eldrah: jártam így (nem ezzel a telefonnal) 16 GB-ssal, fotózok, fotózok, hopp nem olvassa a kártyát. Aztán addig formázgattam itt-ott (kártyaolvasó, mp3-lejátszó, másik telefon stb.) a kártyát, mire egyszer csak bevette a telefon.
-
törölt tag
válasz
ORCA58 #18232 üzenetére
Semmi lezárás,jelölés, ilyesmi nincs a csavaroknál, sem a hátlapnál. Le tudod szedni, de a lezáró fülekre nagyon vigyázz. A keret fogja a hátlap 70%-át, annak a fülei könnyen elpattannak..
Helyileg ha martonvásár közelében jársz,akkor megcsinálom ,amikor itthon vagyok(a héten reggel 8-tól 13:20-ig), vagy Biatorbágyra a Vendel parkba az Alpine kft-hez ha eljössz, akkor a héten délután fél 3-tól fél éjfélig ott vagyok.
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #17803 üzenetére
Egyszer kell beállítani rendesen a Gmail-ben lévő kontaktokat, és örökre megoldódnak a problémáid a klasszikus "hova mentette a telefon a névjegyeimet SIM, vagy Tel. memória"? " Mi van, ha meghal a telefonom / simkártyám, mi lesz a névjegyeimmel?"
Nekem van munkahelyi és magán fiókom, mert a telefonomat munkára is használom, így ha munkában vagyok látszani engedem a munkás névjegyeket (vagy csak azt), ha meg otthon, akkor fordítva. Imádom.
A felhő szolgáltatásokat lehet utálni, de ez a jövő:
Régi androidos telefonom meghalt, kaptam csere droidot kaptam. Beloggoltam a fiókomba, mire felszálltam a buszra, már le volt szinknronizálva a névjegyeim, az eseményeim, a leveleim. -
-
pete_21
addikt
válasz
ORCA58 #17402 üzenetére
(#17402) ORCA58 és (#17403) Fakirr1: Köszönöm a válaszokat!
Nincs root a telefonon, gyári rom van rajta, ICS. Akkor a legtöbb amit tehetek, az ha a Launchernél ürítem a gyorsítótárat, és a felhasználói adatokat?
Mert ha a build.prop módosítása nélkül is megy, akkor lehet, hogy a régi felhasználói adatok kavarnak be neki.
Esetleg még azt a háttérfolyamat korlátozást megnézem, bár ez hatással lesz más programra is.
Köszi mindkettőtöknek! -
ANDROID???
addikt
válasz
ORCA58 #16667 üzenetére
Ez már megfordult a fejemben, hogy egy kis valóság tény feltárás nem ártana nekik, mint pl fókusz vagy egyéb csini műsor...
wwenigma:
Tudom, hogy nem nekem kellene a dolognak utána járnom, hanem a T nek, de parasztok, egyébként a Békéltető testületi ülés jövő héten lesz, az időpont adott, de úgy tudom az nem kötelezi semmire sem a T-t, és így pesszimista vagyok azzal kapcsolatban is...
Viszont utána nem szeretnék bíróságra menni, mert az már sokban lenne, és szerintem én húznám a rövidebbet... -
törölt tag
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #13873 üzenetére
Ha valami olyan jó dolgot találsz ki, ami öregbíti kishazánk hírnevét, akkor azt tessék az egész világ számára elérhetővé tenni, és mivel a világ nem tud magyarul, ezért tessék angolul kiadni,mint ahogyan tették a srácok nagyon helyesen.
Egyébként bátran kérdezz, melyik része nem érthető, és nagyon szívesen lefordítom Neked!mjani1172: Azért, mert tud valaki angolul és használja, attól még becsüli az anyanyelvét. Azért, mert egy nemzetközi fórumon angolt használ valaki, még becsüli az anyanyelvét.
Aszem elég érzékeny témára tapintottam...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ORCA58 #11316 üzenetére
GB alattira igen. Furcsáltam kicsit.
Hivatalosról még semmi hír nem?
Kulinger: Na igen, arra meg bőven tökéletes, bár rakhattak volna mellé egy 540-est, de így is jó. Előzőleg még gondolkodtam kínai telefonon ilyen hardverrel, csak hát megint Kína
Fürödtem már be vele.
Zsloti: Nekem a legutolsó az felment simán a telefonról, éppen ma
T-Mobile-os vagyok. 010-04 vagy valami ilyesmi volt, már nem emlékszem
-
tpeti78
senior tag
-
helixP
nagyúr
válasz
ORCA58 #11040 üzenetére
Esztétika és ergonómia az a Teszemélyes izlésed, erről nem vitatkozunk. Nekem majdnem feketén vannak kiírva fehérrel a névjegyek, jól látható. Nem a tálcáról hiányzik a szolgáltató, hanem a lockscreenről. A widheteket, gyorshívókat, asztal harmadik fülén találod. a széthúzott fejben egyetértek
-
Athos123
csendes tag
Feladom!
Eddig próbálgattam. Amit adtál linket, azt már megtaláltam, de ha telepítem ezt írja:
Eddig próbáltam más verzió számút keresni, de nem találok.
Itt több téma-társnak is van ilyen mobilja, nem tudom ők hogy csinálták.
A telefonon a, Beállítások / Wireless és hálózti beállítások / Megosztás és mobil hotspot / USB megosztás-nál pipa, és kiírja, hogy pányvázva. Máshl kell még az USB-t aktiválni? -
GhanBuri Ghan
őstag
[link]
Arra gondolok, amit 1:00 körül lehet látni, az ABC a gördítőtől jobbra. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ezt szándékosan vették ki, mert nagyon 'ios-szerű'
Fóliát tettem rá, persze, de szerintem ma már elvárás a gorillaüveg, az utólagos kiegészítők szerintem tervezési hibákra mutatnak rá (legyen szó akár bumperről).
Persze, van olyan widget, csak az meg nem olyan, mint akár a G300-é, akár az SPB-é. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Az alcatelnek megvannak a szukseges forrasok (forraskod/driverek/emberi) innentől kezdve tényleg annyi összerakni mint egy ikeás bútort. Ha valami nem megy raadasul tudnak fordulni a hardverelem gyartojahoz patchért... ez nem szoftverfejlesztés mert a meglévőt kell "csak" hozzáigazitani a vasukhoz.
-
mjani1172
addikt
A PC -re nem tudod telepíteni a dolgokat vagy a telefonra?
Ha a PC akkor esetleg érdemes lenne megpróbálni egy másik gépet,hátha.
Egyébként "ALCATEL ADB Interface 01" micsoda?
Én nem telepítettem semmit az egyik gépre, nem is tudtam hogy kellett volna,(a kártyát így is felismeri és látja a telóban) a másik gépre pedig ezt az alca szinkronos dolgot puszta kíváncsiságból,de az szuperül működik.Milyen drivert,és miért kell még felrakni?
-
gusthy
veterán
ORCA és vampire: az igazság a kettő közt van, vannak sz.rul megírt appok, amik feleslegesen vannak ráhook-olva mindenféle eventekre, és nem lehet agyonverni őket. A baj, hogy ezeket sokszor task killerrel se lehet, mert állandóan felélednek.
Erre jó az Autostarts, most fizettem ki@313313: Az ilyen xar appok ellen valamelyest jó megoldás a task killer , egyel jobb a karantén, még jobb az említett Autostarts, csak azzal elég sokat kell morzézni, mire beállítod.
-
MaTTeS
senior tag
Ha olvastad az előző hozzászólásaim, akkor 90%-ban a sercegő hangra panaszkodnam, ha saját (jelen esetben Xears Turbo Devices II) fülhallgatóval hallgatok rajta zenét. Régi Sennheiser CX150-esemmel is produkálja.
A bevilágítás zavaró, de elviselhető és megszokható. Ezt viszont már nem tudom lenyelni.
A kijelző szép nagy, nagyon jó rajta netezni, de számomra az elsődleges funkció a zenehallgatás lenne és ha már nem ad nagy minőséget legalább ne kellene elviselnem a sercegést (közel fél hangerőnél is hallható). Utazáshoz pont elég a zenei tudása, de nagyon kár, hogy nagyon hallani a sercegést a füleseimmel. -
V.T.CS.
senior tag
nekem nem is kiabált töltőért, simán kikapcs.
és mint már 1000szer leírtam, tölteni is próbáltam. aksikalibráció megvolt, ami nekem eddig mindig, minden telefonon jól működött.
ha az áhitott ics-vel nem normalizálódik a helyzet akkor csak egy kérdés marad:
motorola razr, vagy htc one v?
lehet hogy aki ot-990-ről váltott annak ezek a dolgok normálisak, de nekem nem.
ja, és nálam is volt kb. 1 hétig ot-990, és semmi gáz nem volt vele.
tpeti78: úgy látszik hasonló app-okat használunk. -
ANDROID???
addikt
Egy kis biztatás, átlag meg szokott lenni a szerviz 1 hét alatt, de a 15 napra csak törekedni kell...
Nekem pixelhibás volt, cserélték a kijelzőt, és közben összevésett kerettel adták vissza 3 hét elteltével (benne volt 08.20.) így nem volt meg összesen a 15 nap letelte.Utána ahogy visszavitték a keretcserére (mert nem vettem át sérülten), ez alaplap vagyis fődarab cserével járt ez újabb egy hét volt. Türelem...A szervizből ezzel kaptam vissza :
2.3.6 firmware
Kernel 2.6.35.11
Van értelme feltenni azt az újabb frissítést, vagy totál mindegy? -
rstwingo
tag
Igen , mikor a PC-n akarod frissíteni, simán csatlakoztatod és elindítod a frissítő progit, akkor egy pár % után átvált az usb kapcsolat és akkor megjelenik az image mappa, ha kitörlöd a benne levő fájlt, akkor kész meghalt a telefon, menteni felesleges, mert úgysem lehet vissza tenni
A GPS-t meg úgy gyorsítottam, hogy a gps.conf fájlt kicsit átszerkesztettem
tessék itt van http://data.hu/get/5560106/gps.conf
rootexplorerrel be kell másolni a system\etc mappába és ott felülírni vele az ott levőt és megadni a jogokat így
x x o
x o o
x o o
telefon újraindítani és kész is -
hr2
őstag
Szerintem az OTU-nál arra gondol, hogy kimenti az sd-re az AMSS.MBN -t és "megmutatja" ha már ott van akkor mentsük le mi is a sz.gépre.
(#7598) rstwingo
T-Mobilos ROM frissítés:
Mikor megvettem kb. 3-4 honapja akkor v610 volt jött egy frissítás akkor lett v616 a legutólsó frissítés óta pedig v61C.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest