- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jopont
senior tag
válasz
Forestjo #4879 üzenetére
Kb ezek a videók a valóságot tükrözik. Nagy felbontásnál (800x480) valami ilyesmit tud. Persze lehet, hogy a youtube kicsit rontott rajta, de a kevesebb fps látszik. Azért én ezt nem mondanám élvezhetetlennek, meg mozgó képsorozatnak. Oké, nem egy profi videókamera minőség, de próbálj egy profi kamerával telefonálni, vagy navigálni. Az se jó mindenre, ez viszont kompromisszumokkal alkalmas mindenre
Persze egyik videót se én készítettem, mert nem volt kedvem most megosztani a reggeli ködöt -
0xmilan
addikt
válasz
Forestjo #4879 üzenetére
Még mindig WVGA-ban tud felveni.(800*480)... Csak sok ember nem tudja átállítani CIF-ről, ezért terjedhetett el róla kétféle különböző információ.
...nagyobb felbontásban sem fog akadozni, bár tény, hogy akkor kicsit kevesebb FPS -el vesz, de szerintem nem észrevehető. -
mkRoland
senior tag
válasz
Forestjo #4791 üzenetére
Üdv!
Sajnos nem, sem a gyári Böngésző, sem az Opera Mobile nem képes erre. Végső elkeseredésemben feltelepítettem a SkyFire-t is, de ezzel sem sikerült érdemi működésre bírnom a beépített aktív tartalmat (gondolom ez érdekelt volna főképpen és nem a szöveges része a dolognak). A jobb felső sarokban található "Régi verzióra"-ra kattintva sem működik! -
Petyka3
aktív tag
válasz
Forestjo #3524 üzenetére
Szia! Milyen szoftver gondok? 2 napja nyüstölöm, de semmi bajom nem volt vele, akinek nem tetszik, az vehet jobbat, egy százezerrel drágábbat.
Én felpakoltam a Poweramp-ot és az NRG playert, ezekben van GEQ. Hangra azt mondanám, hogy jó, de a régi SE W890i mobilomnál nem jobb. Nem súg, mint ahogy itt olvastam vmi hülyeséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged