Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
Az attól is függ, hogy előfizuval veszed, vagy kártyásan, melyik szolgáltatónál stb... nálam legtöbbször az ár dönt, meg a tudás, na most ez a telenoros csoda pont a határokat feszegeti 600Mhz proci (ennél talán gyorsabbat vennék) 512mb ram és 3.5col 480*320 ennél lejjebb nem adnám. Ami most nekem nagyon szimpatikus az Lg optimus HUB, vagy még talán a Sony Ericsson Xperia mini pro, de ezek mind jóval drágábbak mint a One Touch és nem sokkal tudnak többet. Szerintem próbáld ki, aztán ha csalódás 3 napos gariba meg vidd vissza, csapd le az asztalukra és mondd meg, hogy ezt a fost nem vagy hajlandó használni, adjanak egy másik típusú készüléket és adni fognak...
-
qltsar
veterán
Egyáltalán nem ajánlom a készüléket, inkább spórolj még egy kicsit, nem kell sokat, plusz 10e, és vegyél egy normálisabb telefont...hidd el van tapasztalatom a készülékkel, ezért mondom, nem érdemes szenvedni vele. Ennél egy ZTE Blade is jobb vétel, attól függetlenül, hogy nincs rajta előlapi kamera, flash, és kicsit halkabb zenehallgatásnál, viszont van rá normális ROM, és jól működik a telefon.
Galaxy Mini 2 megint egy jó vétel lesz, nem kell szenvedned azzal, hogy sdkártyára helyezed a programjaidat, és persze ezáltal gyorsmarad a telefonod, mert a NAND fényévekkel nagyobb írási és olvasási sebességekkel rendelkezik mint bármelyik SD kártya.Aztán vannak még alternatívák, vehetsz pl. használtan HTC Desire-t, kb telenor one touch + 10.000 és már találsz magadnak bármilyen online aukciós oldalon.
Jah, és hogy fizikai baja nincs e a Telenor One Touchnak? De van...
Kezdődött az eleinte nagyon sok pixelhibásan kiadott telefonnal, majd jött az USB aljzat hiba...Lényeg a lényeg, nem ajánlom!
-
Lasy
veterán
-Annyira sokan vettétek?
igen nagyon sokan mert nagyon jó áron van. olcsóbb mint a balde és jobb(szerintem)
-Annyira sok a baj vele?
Nem nincsen baj vele annyi, csak azt a fránya hivatalos frissítőt kellene jól megcsinálni. Na jó az új frissítéssel már voltak akku gondok, de javítva lett.
-Annyira jól buzerálható, hogy ennyit kell vele foglalkozni?
Mindenféleképpen máshogy kell hozzáálni mint a többi Androidhoz, de igen ha megszoktad nagyon jól testreszabható, és gyors.Kinek melyik típus tetszik. ez csak tőled függ, kell az a kettő simet teló?
szerintem nem, ugyanis az nem tudom a tesztben benne van-e, hogy ha az egyikkel netezel, és jön egy hívás akkor a net megszakad, hívás befejezése után 10másodpersz, és tudod folytatni.
- HTC sokkal drágább, és nem veszi fel vele a versenyt szerintem.
- gio, még egy fotófényt sem kapott.
- galaxy min 2, az sem kap fotófényt, jó van 3gb tárhelye, és ebbe belemegy a 32GB-os memkari is, akkor minek a 3gb?Szerintem ez egy tökéletes választás 17-24000.- forint között.
Nagy kijelző, közepes felbontás, jó proci, jó kamera, autófokusz, fotófény...xAlten
bevallom ősztintén én sem értem mi ezen a hoppá? az hogy még nincsen kint a forrás ezt köztudott tény, de az hogy kint van a 2.2 az is köztudott.
Mi most a te problémád? -
Malacy
tag
Ár-érték arányban az egyik legjobb vétel ma a piacon szerintem. Amiket felsoroltál nagyjából ugyanaz a hardver magasabb áron.
Tulajdonképpen berobbant a piacra ez a készülék. Alacsony árának és ehhez mérten jó minőségének köszönhetően hamar népszerű lett. A supportja viszont elég mérsékelt, talán emiatt pörgött fel nagyon ez a topik. Az első darabok közt elég sok volt a pixelhibás, mostanában nem nagyon panaszkodnak emiatt. Kijött rá pár hete hivatalosan a 2.3 upgrade, csordogálnak lassan a főzött romok is, köszönhetően pár elhivatott fórumtársunknak, főleg Qltsarnak. Szóval most már elég jól testreszabható, ennyiért bestbuy. Ha első Androidos telód lesz vedd nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Revolut
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest