- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
A root mindenki nagy kérdése.
Shiftet meg játsszál gépen!
Amúgy lehet ezzel ékezetes betűket írni, mert én nem tudtam sehogy.
A töltője harmat gyenge, 550mha ennél jóval nagyobbat fogok beszerezni. El is hiszem, hogy nem jó a képernyő, ha lemerülve bedugod tölteni, mert már nem marad energia...A wifi viszont szerintem elég gyenge, mármint a térereje, kicsi benne az antenna...
Normális fülessel egészen használható zenére, de azért jó lenne egy hangszínszabályzó, sajna még nem találtam olyan lejátszót ami tudta volna.
A számítógéppel sehogy nem tudom összehozni, win7 alatt el sem indult az Alcatel_AndroidManager. Xp alatt meg a drivereket nem tudtam összehozni, telepítettem, ahogy már itt leírták, egyet meg is talált de a többit nem és nem tud kapcsolatot létrehozni, passz, hogy mi lehet. Attól függetlenül egy nagy fos ez a driver telepítés. 2011-ben ezt nem tudják normálisan megoldani, neked kell az eszközelőben turkálni
Ettől függetlenül még mindig gyönyörködök benne. Imádom!
A warez tartalom eltávolítva!
[ Módosította: kaller1 ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest