Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
gyulaszu #4463 üzenetére
pont az elöbb írtam, hogy nekem az OTU-val 2.3.5 ment fel
azért sem értem, mert szerintem nem ez volt rajta gyárilag, mert ebben nincsen pl a főképernyő oldalszám módosítási lehetőség, ami ha jól emlékszem az utolsó menüpont volt a beállítások alatt
most a "Telefonról" menü az utolsóhálózat dobálásról nem tudok infót adni, mert még nem volt bent telefonkártya a gyári visszaállításos bootloop óta
egyelőre örülök, hogy normálisan működik az érintőpanel, meg nincsen szabad kártya se (telefoncsere történt)amit most még észrevettem, hogy a lezárt képernyőn látszik a 2 sim, hogy nincsen benne, de kinyitva a felső sávban csak egy térerő ikon van
ez normális? nem 2-nek kellene lennie? -
imiadmin
őstag
-
imiadmin
őstag
válasz
gyulaszu #4431 üzenetére
szedd le innen...
http://sourceforge.net/projects/npp-plugins/files/Hex%20Editor/
majd másold be kitömörítve a Notepad++\plugins könyvtárba..
aztán ha elindítod a progit a plugin-eknél ki tudod választani... -
-
imiadmin
őstag
válasz
gyulaszu #4423 üzenetére
próbáld azt, hogy felrakod a 3 file-t (proinfo_nfo-ban a MAC címekre figyelj!!!), majd lefrissíted OTU-val.. ezek után a modem.img-t lecseréled a SIM dobálás miatt és má rműködik is...
Azt, hogy kevés a hely, nagyon gyorsan el fogja érni a teló, mert csak az előtelepített app-ok frissítése megegyszi... használd a link2SD-t... -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #4422 üzenetére
Hello megint,
még az este csináltam egy újabb próbát EZZEL a rommal.
Simán felment, meg minden ok, beindul a telefon, de ha valamit a Play-ről akarok telepíteni, akkor azt írja ki, hogy nincs hely a készüléken. Ha az apk-t felteszem a kártyára, akkor onnan simán telepíti...
Erre a problémára van megoldás?De ettől függetlenül az lenne a fő kérdésem, hogy hogy lehet rábeszélni az OTU-t egy gyári állapot visszaállítására? Melyik partíción, melyik file-ban tárolja a verzió információt?
Üdv -
marci0001
csendes tag
válasz
gyulaszu #3419 üzenetére
Nekem sajnos nem oldja meg a dolgot.
Orange -t tettem fel, és a pro-info -ba belinkeltem az europai pro-info-t ( 2.3.5_Europe )
A 2.3.5_Europe simán nem megy fel, mert 5045 hibát ír ki minden esetben, csak az orange meg fel. Lehet nem kellett volna a pro-info -t beletennem? -
penelogarcia
csendes tag
válasz
gyulaszu #3392 üzenetére
Kedves gyulaszu!
Sajnos ebből egy szót sem értettem.
Tökéletesen tudatlan vagyok, olyanhoz, hogy vlan, nem is nyúltam, mert fogalmam sincs, mi az. A rooter olyan, ami a gépembe van beleépítve, és kis antennához fut belőle madzag, és a gyerek onnan kap netet. Nagyjából ennyit tudok róla.Esetleg lehetne, hogy valaki megmondja, hogyan kell wifizésre bírni a telót?
Köszönöm.
-
move1
tag
válasz
gyulaszu #2646 üzenetére
Sziasztok, én feltettem flash-el amit korábban linkeltetek be 2.3.6 D Mix-hez berakott fájlokat, utána rámentem az 1.8.3-ra ott az alcatel touch 918-ra ott viszont baszott lassan indul el a letöltés, kb. 4,5 óra után meg megállt.
Ha a 2.6.3-ral csinálom akkor viszont 5-10 perc alatt letölt, majd a további dolgokat is intézi, de egy vmit nem értek. A folyamat nagy részét úgy csinálja, hogy a telónak az aksi berak után rögtöni modem állapotban kell lennie (nekem ilyenkor az eszközkezelőben az a vmilyen uncle modem van jelen), a vége fele viszont, amikor kiírja, hogy nagy sebességű com port kell neki csak akkor megy tovább, ha már az usb csatolóként van a teló. (a flash progiban lévő usb csatolóval van jelen).Biztos rosszul írom...de remélem Ti értitek.
A 2.6.3-al sikerült végigcsinálnom, müxik minden kivéve a simek... -
move1
tag
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #2394 üzenetére
Leírom hogy jártam:
A telefonon fenn volt a #642 szerinti recovery consol és rootolt volt.
Végrehajtotam a "Wipe ALL data/factory reset" műveletet (korábban írtam miért) és onnantól kezdve nem indult be a telefonon a rendszer.
A recovery consol-ba be tudott lépni, de újraindításkor mindig csak a robotig jutott és onnan újraindult.Ezután elővettem a memóriakártyát, amire annó a kezdetek-kezdetén az új recovery consolból első lépésként megcsináltam a teljes nandroid backup-ot. Gondoltam visszaállítom arról a rendszert. Hát ez sem sikerült, valamilyen hibaüzenettel kiszállt a folyamatból (sajnos azt nem jegyeztem meg)
Ezután elővettem a másik ugyanilyen telefont, ami van a családban és arról gondoltam készítek egy friss nandroid backup-ot. Na ez pedig nem tudta megcsinálni a backup-ot, hanem kiszállt egy hibaüzenettel:
Oops... something went wrong!
Please check the recovery log!Ha jól látom a logban, akkor a cache.img készítése még sikeres volt és utána jön a következő:
Storing the ext contents in the backup folder.
Warning: --ext specified but unable to mount the ext partition.Na itt feladtam és az OTU S183 segítségével sikeresen visszatértem a kályhához...
Esetleg valakinek ötlete, hogy mit b-tam el?
-
solarix45
senior tag
válasz
gyulaszu #2396 üzenetére
Elvileg az ingyenes csak egy backup verziót tart meg minden alkalmazásból, azért szólhatott, hogy vedd meg a pro-t.
A megvett alkalmazások a fiókhoz vannak kötve, így az összes eszközön használhatod, mit regisztrált a fiókhoz. Átadni valamit másik fiókba nem tudom, hogy lehet. Ha átmásolod az apk-t, akkor esetleg működhet, persze ez ugyan az, mintha letöltötted volna kalóz módjára.
-
solarix45
senior tag
-
imiadmin
őstag
válasz
gyulaszu #2390 üzenetére
ne.. az nemaz...
a #642.ben lévő recovery-t le kéne cserélni erre: cmw_recovery_5.0.2.8
ez már fejlettebb és jobb recovery... -
hamikike
tag
válasz
gyulaszu #1849 üzenetére
Nem.
Egyenlőre én menedzselem a telefont, ezen nem változtattam, maradt az eredeti. Tanácstalan vagyok, mert van telepítve vagy 10-15 ap, kétharmad része inaktív. 3-4 widget van kint a főképernyőn (nem animált), 7 ablakos a megjelenítés kihelyezve néhány (5-6) ikonnal (nincs direkt adatforgalmi kapcsolatuk), néhány beállítás ikonja kint van (wifi, gps, bluetooth: ez ray-es beidegződés a gyorsabb elérés miatt) mostanában használom a google play-t, de mindíg leállítom, adatkapcsolatot kiűzöm, stb, tehát semmi extra.
Ja és csak wifis netkapcsolatot használok rajta (biztonsági okokból (nejem!)). -
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #1382 üzenetére
Sziasztok,
pár napja írtam ezzel a készülékkel kapcsolatban.
Ma hozzám került a készülék.
Engedi magát bekapcsolni, de recovery-be már nem megy be (illetve nem látni), és bekapcsolás után egybél a képen látható képernyő jelenik meg. A belépési zenét is lejátssza, ebből én is arra következtetek, hogy működik, csak nem látszik semmi.
Magyarul úgy néz ki, hogy a kijelzője adta meg magát.
Mivel nem szoftveres a probléma, ezért lett egy pár eladó alkatrészem.
Főleg Neked ajánlom, hátha tudsz ennek segítségével egy második készüléket összerakni. Ha hazaérek, akkor felteszem egy hirdetésbe is.
Üdv -
törölt tag
válasz
gyulaszu #1563 üzenetére
nekem nem is kell dualsim... őszintén... Mo.-on nagyon kevesen használnak két kártyát, azok se tudják hogy mi a túróért. megmondom mert nem mernek lépni és eldobi az egyiket.... ugyanúgy amilyen földhözragadtak és ingatlanbuzik vagyunk itt kelet európában. ezért vagyunk még itt... különben már mindeki külföldön dolgozna...
bogy csak kibukott belőlem
-
mikrofon
veterán
válasz
gyulaszu #1524 üzenetére
Én egy dolgot vettem észre a Sygic-ben. Balatonfüreden vagy egy egyirányú utca, aminek néhány éve megfordították az irányát. A sygic térképe még rosszult tudja. Pedig azért Balatonfüred nem egy kis falu és az egyirányú utca sem egy eldugott szögletében van. Kár ezért a térképminőségért mert nekem sokkal jobban bejön mint az IGO! Egyébként szerintem a Navigon is jó!
-
válasz
gyulaszu #1530 üzenetére
Nem fogsz csalódni.
Kollégám - ugyanilyen készülékkel - túrázik, használja a sportstrackert, és kifejezetten elégedett vele! (Jobban bírja az akksija, mint a menőbb készülékeknek, mivel a kijelző és a proc. alacsonyabb rekvencián ketyegnek!)Valamint ne tedd Faraday-kalickába se' !
-
modeart
tag
válasz
gyulaszu #1522 üzenetére
"Melyik pozícióban a legjobb a vétel? "
Mivel a GPS antenna vételi erősségét inkább a tereptárgyak (épületek) és más, a jelet erősen árnyékoló tárgyak (pl. autóban vastag szélvédő) befolyásolják, ezért az hogy hogy tartod a telefont tökmindegy.
Ha van jó vétel, akár zsebre is vághatod (autóban pohártartóba is rakhatod) a telót, úgy is navigál szépen, ha gyenge a jel, akkor majdnem mindegy mit csinálsz a telefonnal, sokat javítani nem tudsz vele (csak pl. ha kimégy a házból).Én az autóban nem használok telefontartót, lerakom a sebváltó elé a pohártartóba a telót, szépen talál jelet és navigál, pedig semmi rálátása az égre....
Egyszer kaptam ajándékba egy BIO-fan haveromtól egy rézkendőt, ami szerinte teljesen szigeteli az elektromágneses sugárzásokat. Na persze nem hittem a havernak, de kipróbáltam: a telót belehajtottam a kendőbe, úgy hogy ne legyen kiálló rész, de egy rétegnél több nem volt a telón. És tényleg! Eltűnt a hálózatról, a wifi se jutott el hozzá és a bluetooth kihangosítóval is megszakadt a kapcsolat. Szóval, ha van otthon rézkendőd, akkor ne dugd bele a telót.
-
imiadmin
őstag
válasz
gyulaszu #1490 üzenetére
akkor azt tördeld ketté total commanderrel és már mehet is fel valamelyik filemegosztóra...
-
válasz
gyulaszu #1475 üzenetére
Őszintén? Nem merem kijelenteni, hogy igen/nem.
Ki kellene próbálni. De csak oly módon, hogy valakivel egyeztetsz/egyzetetünk.
Ha már a mentés megvan, akkor úgyse' lehet semmi baj, csak ne egyszerre legyen aktív mindkét ugyanolyan imei számú lefefon (kártya nélkül kellene).
Nekem ez a véleményem, de lehet az is, hogy rossz felé haladok.Cappa.
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #1312 üzenetére
Kedves 918D Tulajdonosok,
időközben megtaláltam a neten a 918D magyar nyelvű kezelési utasítását.
Ennek a 3.1.1 és a 6.7 pontjában van szó a SIP hívások indításáról és konfigurálásáról.
Megtenné nekem egy tulajdonos, hogy bemenne a 6.7 alatt leírt menübe és beírná ide, hogy milyen beállítások találhatóak ott?
Ha valaki egy tesztre is hajlandó lenne, úgy hogy beállítjuk együtt és utána felhív engem az én SIP-es készülékemen, akkor külön hálás is lennék.
Előre kösz.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest