- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
hamikike #1858 üzenetére
Helló!
Használt a gyomlálás. Kb. 50 mb-re növeltem a ram méretét azzal, hogy néhány alkalmazást eltüntettem (némelyiket véglegesen) és csak egy widgetet hagytam meg, 3-ra csökkentettem a képernyők számát, így azonnal reagál mindenre.
Rossz volt az az elképzelés, hogy a 150 Hz-el kisebb sebességű cpu képes lesz kb 70 %-t produkálni a ray képességeinek. Nem így lett, ez csak kb 40 %-os.Más:
1. miért csenget néha (ötletszerűen) más hangon egyes hívásoknál, mint ami be van állítva, és még csak nem is az alapértelmezett csengőhangon.
2. a wifit lehet egyáltalán automatikusan bekapcsoltatni ill. kikapcsolni, azért, hogy néhány frissítés automatikusan megtörténjen? -
törölt tag
válasz
hamikike #1847 üzenetére
1.-re:
az gáz ha 6-mp, sztem .. (szintén 1 hónapos használat után vagyok én is)
a futó alkalmazásoknál kéne megnézni hogy mi fut és ami szted nem kell kilőni, lehet hogy azok is eszi a procit.
a páromnak is ugyanilyen van ... ott egy kutyasípos alkalmazást kellett mindig kilőni
egyébként meg ha elfogy a ram az is gond lehet,...
végső esetben gari (mert ez nagyon lassúnak tűnik nekem) -
fornettisuti
veterán
válasz
hamikike #1847 üzenetére
xperia ray kb 2x erősebb vassal rendelkezik, mint a 918d, ugyhogyalsó hangon sem hasonlo a kettő.
másrészről, biztos futnak olyanok a háttérben, mint facebook, google play, ha akarod, ha nem, ezeket ki kell lőni, amikor nem használja az ember.nekem (2.3.5.) bekapcsolás után, és fentebb említett alkalmazások kilövésekor circa 90-96mb ramom van, majd ahogy megy a telefon non-stop 4-5nap után leesik ~50mb-ra a szabad ram, hiába kapcsolom ki előbb emlitett dolgokat, de sosem kell sokat várni a főképernyőre visszatérésre. az is számít mennyi widget van kipakolva a főképernyőkre és milyenek. magyarán több mindentől függ(het) a szabad memória és a gyorsaság. dióhéjban ennyi.
-
válasz
hamikike #1847 üzenetére
A másodikra.
Az xperiak-ra nincs az értesítési sávban elhelyezett állapotbeállítási lehetőség alap esetben, csak ha root-olod a telefont, amit nem befolyásol a szolgáltató-függőség.
Root után kell egy ray-re megfelelő systemui-apk, amit megfelelő jogosultságok beállítása után a megfelelő helyre kell másolni.
Szerintem a ray topikban nézz szét, ott többet tudnak segíteni. (Nekem Neo van, és van rá lehetőség, meg is csináltam és kifejezetten kellemes.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest