- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldTünde
csendes tag
-
jakabpeti
csendes tag
válasz
jakabpeti #3578 üzenetére
Először tömörítsd ki egy mappába a Flash Toolt!
Majd egy másik mappába ezt is: CMW Recovery Alcatel 918.rar
Nyisd meg a Flasht Tool-t, a menübe állítsd be, hogy USB mode be legyen pipálva, meg a Backup NVRAM rész is...
Majd a 2. mezőbe tallózd ki a scatter TXT fájlt, ami lesz a CMW Recovery Alcatel 918 mappába!
utána van a Download gomb a flash progiba, azt nyomd be, és utána csatlakoztasd a telefont a géphez (előtte aksi ki, és be)utána rátölti a recovery-t, majd zöld karika jelenik meg, ha sikerült...
lehúzod a kábelt, aksi ki, és be megint...
a telód memóriakártyájára tömörítsd ki ezt: 918N-angol_nyelvu.rar
úgy legyen, hogy a gyökérbe legyen a mappa (pl: F:\clockworkmod\backup\xxxx)
ha kész, akkor kapcsold be úgy a telót, hogy Power gomb, és HANG FEL gomb hosszan, még be nem jön a recovery menüMajd navigálj a menübe: Backup and Restore - Restore - kijelölöd azt mappát, ami a tömörített fájlban van, majd rámész hogy Restore, Yes (hang fel, le, és a power gombbal lehet mozogni, és "enterezni")
Utána elkezdi visszaállítani a partíciókat, ha kész, akkor indítsd újra a telefont (Reboot System Now)
Utána ha minden jól alakult, akkor lesz egy angol nyelvű eredeti gyári romod, ami 918 N-hez készült... -
-
imiadmin
őstag
válasz
jakabpeti #3549 üzenetére
mivel én is ezt játszottam végig tegnap, így tudom, hogy az OTU-val nem fog menni.... nekem már olyanokat is csinált az OTU, hogy letöltöte a ROM-ot, majd amikor rá akarta tölteni a telóra, azt írta ki, hogy sérült a letöltött adat... az, amit ő maga töltött le...
persze nem váletlenül nem ment... egy 918D-s telónak álcázott 918-at adtam neki, hogy frissítsen...ezek után a saját mentésemből szemezgettem.... (még az IMEI-t is újra kellett "égetni"...)
szóval én azt mondom, hogy egy sima egy kártyás PRO_INFO file nélkül neked az OTU használhatatlan...
-
imiadmin
őstag
-
imiadmin
őstag
-
imiadmin
őstag
válasz
jakabpeti #3535 üzenetére
sziasztok,
sajna behalt a gépem, így egy kicsit korlátolt a kommunikációs lehetőségem..
a lényeg, hogy a teló kész...
Az mellékes, hogy nekiugrottam mint állat és meg sem néztem, hogy ez egy SIMA 1 SMI-es 918 MIX.... úgyhogy most ráerőszakoltam a Dual SIM-es 2.3.5-ös ROM-ot...Nagyon aranyos, mert állítja magáról, hogy ő egy 918D, csak a 2-es SIM foglalathoz nincs neki IMEI-je...
Ezt mondjuk csak a lockolt képernyőnél ill. a státusznál látni, így nem zavaró....
De tökéletesen működik így is egy kártyával.... kártyafüggetlenűl...így is kell a ROM?
-
imiadmin
őstag
válasz
jakabpeti #3476 üzenetére
miután felraktad az Orange ROM-ot, akkor már legalább nem tégla... sinen vagy!
csináld azt, hogy FlashTool-al felrakod a 3 file-t (ügyelj rá, hogy a pro_info magyar legyen) úgy, hogy bekapcsolod az Options menüben a Backup&Restore NVRAM-ot. Ez ledarálja a telót miközben lementi az NVRAM-ot, majd felrakja a 3 file-t amit az OTU majd felismer és mivel le van darálva a system, így el is kezdi majd a frissítést...
-
imiadmin
őstag
válasz
jakabpeti #3444 üzenetére
rakd fel ezt a driver pack-ot...
-
imiadmin
őstag
válasz
jakabpeti #3441 üzenetére
ha az ORANGE fent van (ahhoz kell a vcom-os driver), próbáld meg ezt: alcatel_918_mix_236_files
ha itt 5054 lesz, akkor próbáld visszarakni valamelyik ADB drivert... valamelyikkel sikerülnie kell...
ezután mehet az OTU... -
gyulaszu
senior tag
válasz
jakabpeti #3430 üzenetére
"OTU-val akarnám frissíteni, de azt írja, hogy a legfrissebb van rajta, és kilép a program."
Én ezt a részt nem értem.
Én eddig 3 ilyen (igaz 918D) készülék esetében csináltam teljes gyári visszaállítást, egyik esetben ugyanígy egy teljes (félresikerült) wipe után, és soha nem akadt meg ilyen hibaüzenettel.
Ezzel igaz nem segítettelek előre, de azért beírom -
imiadmin
őstag
válasz
jakabpeti #3430 üzenetére
hát.. nem kis meló lesz feléleszteni....
volt ilyen állapotú teló már nálam. Ami segített az a román Orange ROM. Azt felraktam FlashTool-al (hibát dob felrakáskot, de legalább beboot-ol) aztán miután legalább bekapcsolt, ráerőszakoltam a 3 file-t és megOTUztam...
Az 5054-es hiba elkerülése: cseréld le a drivert VCOM LOADER driverre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest