- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
Azért "pörgök" ennyire ezen a Mac címen, mert nálunk a családban 3 ilyen készülék van. Jelenleg épp a sógornőmét próbálom rendbe rakni. Vagyis nálunk elég nagy a valószínűsége, hogy a készülékek megjelennek azonos hálózaton és akkor ütközés lenne...
Egyébként ma reggel megint újra raktam a készüléket, mert rájöttem egy különbségre. Ez egy német beszerzés volt, vagyis az azonosítója a pro_info -ban 918D-****DE*.
Amikor a HU-val ment fel rá az OTU, akkor utána sorban álltak le hibaüzenettel a szolgáltatások, pld. a process.android.phone. Ebből a hibaüzenetből gyakorlatilag csak akku kivételével lehetett kiszállni.
Amikor Ti azt írjátok, hogy "eldobálja a hálózatot" akkor az hogyan jelentkezik? Lehet ugyanerről beszélünk?
Jelenleg tesztelem rootolás és link2sd nélkül ezt a "német" telepítést...
Egyelőre úgy néz ki hogy stabil. -
HoTaZo
addikt
Köszi! Megnézem.
Nem teljesen ilyen jellegű alkalmazásra gondoltam, inkább olyat amely lista szerint megadja mely appok tudnak automatikusan indulni (vagy akár az összeset is mutathatja felőlem) és én kiválasztom melyik ne induljon magától. Ez lefagyasztja ok, de van olyan alkalmazásom melyet meg- meg nézegetek naponta de nem akarom, hogy egyfolytában terhelje a RAMot.
Találtam egy Autorun Manager nevezetűt fel is tettem, de nem igazán jövök rá, hogy ez arra való-e amire nekem van szükségem.Köszönöm a segítséged!
-
suste
veterán
megcsináltam most én is a 2. partíciót, de nem muszály mindent törölni
ezzel a MiniTool Partition Wizard-dal lehet split-elni is
persze biztonság kedvéért lementettem a kártyáról mindent, de nem volt szükség rá
2gb-os kártya, split, 2. partíció 512mb, primary, fat, apply, mindezt usb-n feldugott telóval
teló leválaszt, újraindít, link2sd megcsinálja a linkelést, kéri újra a reboot-ot
megint újraindít, és már mehet is a programok linkeléseamit nem értek, hogy linkelés után van 1-2 program, amit a gyári beépített app2sd úgy jelez, hogy még a telón van -mondjuk ezt még megértem, mert az átlinkelés miatt azt hiszi a rendszer, hogy a telón van, közben meg már az SD 2. partícióján van- de ilyenkor van értelme a gyári app2sd-ben is átállítani, hogy az sd-re tegye, vagy ez már csak a 2 partíció közötti pakolgatás lenne?
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
köszönöm neked is (lalszi) és cappa72 fórumtársnak is! Sikerült visszahoznom az élők sorába a telefonomat. Ez a fórum is segített!
Közben találtam egy másik érdekes fórumot arról, hogyan lehetne upgrade-elni 2.3.5-ről 2.3.6-ra az OT-918d-t. Nekem nem sikerült!
Jelenleg, hogyan vannak a MOD ROM-ok?
Andread 3.2 i2e.zip és Puzzle S.B.H. Blue V.2.2 final.zip közül melyik a jobb? Esetleg van ezeknél még jobb?
Igazából nem titok, azért keresem a legjobb ROMot, mert szeretném eladni a telót, és gondoltam az új tulajnak ezzel kedveskedek, hogy egy gyors, jól használható, rootolt telót kap. Az eladásban semmi átverés nincs! A készülék hibátlan, még a vásárláskor az üzletben rárakták a képernyő fóliát, vigyáztam rá. MIX típusú fehér és fekete borítással, a fehér ki sem volt véve a dobozból. Garancia is van még rá, 2013.07. hónapig.
Érdekel valakit? Ha igen, még a ROM-ot is megválaszthatja! -
Végülis feltettem, bár látom már ügyesen megoldottad.
-
imiadmin
őstag
valamit elkeféltél..
nekem úgy tűnik, hogy a boot.img-t is hazavágtad...
van egy progi (fastboot.exe), amivel rendbe tudtam hozni egy alcatel 908 telót...
ezzel a progivel célirányosan lehet img file-okat rátölteni a telóra:
usage: fastboot [ <option> ] <command>
commands:
update <filename> reflash device from update.zip
flashall 'flash boot' + 'flash system'
flash <partition> [ <filename> ] write a file to a flash partition
erase <partition> erase a flash partition
getvar <variable> display a bootloader variable
boot <kernel> [ <ramdisk> ] download and boot kernel
flash:raw boot <kernel> [ <ramdisk> ] create bootimage and flash it
devices list all connected devices
reboot reboot device normally
reboot-bootloader reboot device into bootloaderoptions:
-w erase userdata and cache
-s <serial number> specify device serial number
-p <product> specify product name
-c <cmdline> override kernel commandlinetehát ha boot-ot kell flash-elni akkor:
fastboot.exe flash boot boot.imgezzel a recovery-t is flashelheted:
fastboot.exe flash recovery recovery.imgelég agresszív cuccos.. nem kérdez semmit, csak csinálja... tehát csak óvatosan...
-
mikrofon
veterán
Nekem van valamilyen 2.3.6-om, elvileg a recovery-ből lehet felrakni! Még annak idején cappa72 fórumtársnak elküldtem, mert ő 2-3-5ból akart 2.3.6-ot. Akkor nem működött, mert Ő nem jutott előrébb! Az IMEI számok és a data könyvtár hiányozik belőle! Lehet, hogy te a factory reset-tel ezeket is törölted! Korábban már volt ilyen! Ha ez igaz, akkor valószínű nem fog segíteni, de egy próbát megér! Írj privátot, vagy e-mailt és elküldöm a linket, ha megtalálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged