- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuszi 78
tag
válasz
BlackPriest #4021 üzenetére
Eddig az első 700-at olvastam el, nem akartam mind a 4000-et, de beleásom magam.
Azért ha valakinek lenne kedve egy leírást készíteni, akkor semmiképp se tartsa magában! -
Gyuszi 78
tag
válasz
BlackPriest #4019 üzenetére
Biztosan tudna ez többet is, de egyenlőre nem találtam semmilyen leírást.
Eddig csak SE.telefonjaim voltak, mindig volt valami tuningolás mindegyiken, és a gyárihoz képest fényévekkel lett jobb. Gondolom ennél sincsen ez másképpen, csak jó lenne valami leírás a mikéntjéhez.
Esetleg valamelyik nagy tuning mester készíthetne egy leírást, hogy mit és hogyan érdemes megváltoztatni. -
imiadmin
őstag
válasz
BlackPriest #3980 üzenetére
sajna ezzel én is sokat szívtam.. újraindítás után ezt fogja állandóan csinálni...
tapasztala az, hogy ha felrakott valaki egy custom ROM-ot (2.3.5) a MIX-re, azután az OTU-val frissítve -a gyári állapotra- minden esetben ezzel a SIM dobálós dologgal találkozott...
az általam linkelt ROM egy alaplap cserén átesett szűz (recovery+root) 2.3.6-os 918DMIX ROM-ja... -
imiadmin
őstag
válasz
BlackPriest #3978 üzenetére
ha visszaolvasol, raktam fel egy olyan 2.3.6-os rom-ot, ami nem dobálja a hálót...
az imei-t meg egy szervízkóddal vissza lehet írni.. de nálad ha jól értem jók az IMEI számok... -
westcoastog
veterán
válasz
BlackPriest #3967 üzenetére
Véget vetettem a szenvedésnek, vettem egy lumia 520-at.
1simes mixem van, csak ez a topik pörög. -
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest #3949 üzenetére
na, probléma megoldva félig, sp tools-as visszaflasheltem és a gyári downloaderrel felraktam egy romot ( http://www.youtube.com/watch?v=xAmeM679gzY ), de az még mindig csaj az 1 simes verzió
gyári recoveryvel nem lehet főzött romot felrakni gondolom, viszont nem akar felmenni a cw mod...
-
modeart
tag
válasz
BlackPriest #1830 üzenetére
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Természetesen nem az kerül költségbe, hogy az elmulasztott hívásokért értesítést kapjak, hanem az a tény,hogy ilyen esetekben vissza kell hívnom az illetőt, ha beszélni akarok vele. Ez van akinek plusz költség, az én díjcsomagomba (céges) meg belefér, mert nem kell fizetnem érte..
-
fornettisuti
veterán
válasz
BlackPriest #1830 üzenetére
én is ugy tudtam, vodánál alapból (feltöltő kártya esetén is) küldenek smst, elmulasztott eseményről
-
modeart
tag
válasz
BlackPriest #1685 üzenetére
Nekem sincs.
Szerintem Cappának más verziója van.
-
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest #1684 üzenetére
na, úgy tűnik a kütyü nem tud zenét átvinni, mert az eszköznél nincs média pipa, csak telefon
-
válasz
BlackPriest #1682 üzenetére
Mi vele a gond?
Ha az, ami nekem volt, hogy nem játszott le semmit bluetooth-on, de telefonálni lehetett a bluetooth headset-en, akkor:
Ha van párosított eszközöd, akkor arra rábökve megjelenik egy menü:
Rename
Telefon - pipa
Média - pipa (ez nem volt nekem beállítva és nem ment a bluetooth zenelejátszás)Kipipálva a média részt, azonnal ment a bluetooth zenelejátszás.
Cappa.
-
papsoka
aktív tag
válasz
BlackPriest #1655 üzenetére
A telefont kaptam a családomtól!
Úgy gondolom a "kézzel leárnyékolás"-nál nagyobb blődséget nem hallottam még. Ez tényleg kőkorszaki megoldás! Büszke lehet rá aki kitalálta!
Talán mással is előfordult már hogy meg szerette volna nézni valakinek a telefonszámát de itt a fingnyi számokat csak a sasszeműek tudják kiolvasni. A betűméret növelés-csökkentés ezek szerint szintén a kőkorszak vívmánya! -
papsoka
aktív tag
válasz
BlackPriest #1646 üzenetére
Minden gyári a készüléken.
Ilyen van pl.
Top Games
Market -
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest #1620 üzenetére
hát én ezzel nem boldogulok, megy vissza a régi transmitter
-
hhatika
tag
válasz
BlackPriest #1595 üzenetére
legmagasabbon van leginkább illetve a közepes fényerőn...
de használgatom azért a kijelzőt, email írásra, olvasásra is napközben
-
imiadmin
őstag
válasz
BlackPriest #1588 üzenetére
jaja.. nekem is kibír 2-3 napot, ha CSAK telefonként használom...
-
solarix45
senior tag
válasz
BlackPriest #1577 üzenetére
Nekem is volt ilyen csomagom, jó sok pénzzel, nem használtam pár hónapig, erre lejárt a kártya, buktam a pénzt, buktam az 50 mega netet
. Élmény volt...
-
modeart
tag
válasz
BlackPriest #1575 üzenetére
Jól ki van ez találva, hogy ha olcsó vagy nagyobb mobilnetre vágysz, az csak külön mobilnet-előfizetésként árulják, amit a mobilelőfizetés mellé adnak az vagy adatlimit szempontjából vicc kategória vagy ha komoly méretű, akkor meg horrorösszeg a vége. (Természetesen van akinek levelezésre elég az 50Mb, de akkor is annyit fizet érte mint én a 2Gb-ért).
Lehet ezért engem sóhernek tartani - de nem én vagyok az, hanem a szolgáltatók!
Nem is olyan régen írt egy osztrákba szakadt hazánkfia egy blogban arról, hogy hazalátogatott sok év után és hogy ne kelljen roamingolnia, nosza venni akart egy magyar mobilelőfizetést nettel együtt. Szerencsétlen dobott egy hátast.
Ausztriában átszámítva havi 2500 ft-ért kap az ügyfél 100 lebeszélhető percet, 500 ingyenes sms-t és 3GB 3G netet. Magyarországon ez leányálom, pedig semmivel sem kerül többe a szolgáltatóknak a szolgáltatást, mint nyugaton, mégis sokszorosát kérik érte, amit én nem vagyok hajlandó kifizetni. -
törölt tag
válasz
BlackPriest #1562 üzenetére
hát igen-igen mennyit számít az a 7% áfakülönbözet
és így többet is kereshet rajta az eladó és olcsóbb is mint itthon
ezt teszi a magas ÁFA köszönjük abban a nagy házban ülőknek! -
gyulaszu
senior tag
válasz
BlackPriest #1562 üzenetére
Ja vagy úgy:
Ár: 28 800 Ft
mely 20% DPH-t
tartalmaz
(Szlovák Köztársaságban
alkalmazott ÁFA)
Na akkor legalább az megnyugtat, hogy én a mi költségvetésünket gazdagítottam -
gyulaszu
senior tag
válasz
BlackPriest #1557 üzenetére
Mert Te annyiért vetted?
Akkor az én akcióm az egy kalap sz@... volt -
imiadmin
őstag
válasz
BlackPriest #1489 üzenetére
lehet, hogy a gigabyte nem csinálta meg úgy, hogy választani lehessen... pl: samo Y duos dual sim kezelése is egy rakás sz@r...
-
imiadmin
őstag
válasz
BlackPriest #1482 üzenetére
melyik gigabyte-ot vetted? 1355?
-
imiadmin
őstag
válasz
BlackPriest #1480 üzenetére
beállítások -> sim management -> default sim -> Voice call és itt Always ask
legalábbis a 918D-n itt lehet ezt beállítani....
-
mikrofon
veterán
válasz
BlackPriest #1432 üzenetére
Tudnál írni egy rövid összehasonlítást az ot-918d-ről és a g1345? Én is ezen a kettőn gondolkodtam, de aztán az ár miatt az ot-918d-t választottam. Azóta is kísért, hogy vajon az milyen lenne. Mennyivel tud többet, ha már az ára majdnem a duplája.
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1439 üzenetére
Nem figyelve olvastál: Root Explorer-rel lehet törölni a file-okat.
Azt használd.
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1437 üzenetére
müködik?
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1434 üzenetére
Call Recorder ( Clever Mobile )
ikonja, szürke telefon, alatta piros pont.
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1434 üzenetére
Szóval:
a Kamera hang mp3 file-ja: Camera_click.mp3 keress rá az mp3-ra, ott lesz köztük.
Én átneveztem: Camera_click.mp3.bak -ra.Felvevő: Call Recorder 1.4 és azt mindig frissitem.
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1429 üzenetére
pill nézem
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1428 üzenetére
Call recorder mindent vesz, SIM1-et, SIM2-öt, Viber-t. Még a kicsengést is veszi, mert már akkor elindul, mielött felvenné a másik fél. Nagyon tuti cucc, és tiszta a hangja.
Nagyon hasznos, mert sokszor kapok infót, telszámot, és nem kell szenvedni a leírással.
Nekem a teló úgy 2 hét alatt állt össze, de most minden tuti, kopp-kopp.
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1398 üzenetére
Igen, nem minden tehető át Link2sd-vel, illetve a rendszerprogikat nem illik áttenni.
Nekem sincs áttéve, pl. TitaniumBackup, Root Manager, vagy más rendszer progi, de a többi át van téve.Én személy szerint kigyomláltam a gyári Rom-ot, pl. kivettem a Twitter-t, a Facebook-ot, az Office Suite-ot, a millió nyelvet, és betűkészletet a gyári Rom-ból. Így csomó helyet kaptam.
Utána pl. a Facebook-ot és az Office Siute-ot ujra telepítettem már az SD kártyára Link2sd-vel.Így van 50MB helyem a Rom-on, és vagy 10 progi van utolag az SD kártyán.
Pl: Imo (MSN, skype miatt), Facebook, Viber, Opera mini, Call Recorder, Netrádió, MX player, Angol szótár, OfficeSuite.Viber csak a régi progival megy, elöbb már leírtam, azt ne frissitsed.
Üdv Janos
-
imiadmin
őstag
válasz
BlackPriest #1400 üzenetére
a gyári ROM-on a Link2SD csak azokat nem rakta át amik rendszerprogik voltak...
mondjuk egy GMAIL vagy Böngésző átalakítása user app-nak majd átlinkelve Link2SD-vel a restart után hibákat eredményezett... "a program leállt..." Sajna vissza kellett rakni rendszer appnak, hogy újra működhessen... -
válasz
BlackPriest #1398 üzenetére
Hmm... a link2sd nekem csak az olasz rom esetén vágta haza a rendszert. A gyári és spanyol romon kifogástalanul műxik.
Cappa.
-
válasz
BlackPriest #1384 üzenetére
Na ezt nem lehet túlszárnyalni...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
BlackPriest #1386 üzenetére
Még nincs nálam. Tegnap ütöttem le egy aukcióban. Azt írta az eladó, hogy szerinte működik, csak kép nincs...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
BlackPriest #1384 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy szoftveres hiba lehet ez vagy inkább hardveres?
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1332 üzenetére
Mind a két particiót FAT32-re tettem, 4GB-os kártyám volt, 1GB-os az egyik, és 3GB-os a másik. MiniTool Partition Wizard-dal csináltam.
Valaki soknak tartja az 1GB-os particiót, de nekem jó így. Arra gondoltam, hogy majd veszek egy nagyobb SD kártyát, ha kevés lesz a 3GB az adatoknak. Még nem kevés.
Valaki nem szereti a FAT32-öt, mivel azt mondja lassú, de mivel a gyári ROM csak azt támogatja, ezért maradt ez. Még az égetett ROM-ba nem akarok beleugrani, jó így nekem a rendszer. Az SD kártyám minőségi, gyors, szóval nincs bajom a sebeséggel.
Üdv János
-
janosh01
csendes tag
válasz
BlackPriest #1327 üzenetére
Én root-oltam már, és a Rom-ból is lehetett törölni a felesleges progikat Root Explorer-el, pl. nálam a twitter és a facebook volt ami törlödött.
Utána Link2SD progival minden ment az sd kártyára (facebook-ot is visszatettem, meg még vagy 20 progit), de így is a telón a szabad ROM kb. 50MB, és a RAM sem megy 20MB alá.
Szóval tuti a teló, csak 2 bajom van vele...
-
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest #1326 üzenetére
megoldva
-
BlackPriest
őstag
válasz
BlackPriest #1325 üzenetére
ok, módosítom a dolgot. SOC nem ment, de ezen leírás alapján végre gyökér vagyok!
felmerül a következő el nem hanyagolható probléma: az előtelepített alkalmazásokat miképp lehet lemészárolni? alkalmazások közt nem jelenik meg az uninstall, bár kicsit számítottam rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest