Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz
zsirostészta #733 üzenetére
De telefonálni nem akarsz majd vele ugye?
-
coyote55
őstag
Kíváncsi vagyok a T. Szerkesztőség véleményére a történtekkel kapcsolatban...
-
coyote55
őstag
#668 ?
-
coyote55
őstag
Olvasgatom a fórumot, az utóbbi 1-2 hét történéseit összefoglalnám, ahogy én látom.
Természetesen nem biztos, hogy mindenki egyetért velem...
A telefont béta állapotban megkapta a szerkesztőség, segítettek a cégnek a honosításban, illetve az egyéb hibák javításában. Cserébe mi olvashattuk a blogokat a javításokról, és örültünk a "csepegtetett" infóknak, miszerint "jó ára lesz".
Utána érkezett az infó, hogy a szolgáltatók és a Samsung (függetlenül) egyszerre vezetik be a piacra.
Megkezdődött a nyereményjáték is, amiből a "szürkeimportból" származó telefonok IMEI számai eleve ki vannak zárva.
Most a helyzet a következő: a Samsung a hírekkel ellentétben előbb kezdte árulni a független készülékeket, olyan áron, amiben az "ajándék" ára is benne van, legalábbis a "szürkeimportos" árhoz képest.
Nem hiszem, hogy a fórum szerkesztőinek ez az ár lett volna "jó ár"...Magyarul szerintem megvezették őket (is). Sajnálom őket, mert különösebb jogalapjuk sincs számonkérni bármit is a Samsungon, ráadásul a cég ezentúl nem lesz ilyen készséges, ha tesztelésre kérnek telefont.
Ugyanakkor azért egy óvatos puhatolózásra felkérném őket, hogy megvilágosítsák ennek az egész ügynek a hátterét. Sok ember várta már ezt a telefont, de nem ilyen "körítéssel" és ilyen áron.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest