- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
válasz
bolcsodal #212 üzenetére
Mindenhol gyorsultam, de pl. vantageben nem annyit, mint amennyit kellett volna performance beállításon (1280*720), full hd-ben szinten minden progi vga limites, nem csoda hogy gyorsultam, de pl. 1680 vagy alatta már kijön a proci limitem, na meg a min. fps értékek terén is kijön sajnos
-
kNG
senior tag
válasz
csucsbicep #197 üzenetére
Abszolút egyetértek...de hát Mo.-n a dollár árat sajnos euróban kell értenünk, ezt már megszokhattuk :S
Akinek nem számít wattra pontosan a fogyasztás és akar tuningolni annak hd 5850, akinek számít a fogyasztás, és nem akar tuningolni, akkor hd 6850...
-
kNG
senior tag
Amúgy TriXx-szel lehet itt is emelni a feszt nem - ezeken a kártyákon - ? Nekem BIOSt sem kellett módosítani, az afterburnerrel nem működött a tuning (a CCC visszadobta az órajeleket) de a TriXX-szel tökéletesen működik minden!
-
kNG
senior tag
válasz
csucsbicep #190 üzenetére
Ha választanom kéne egy 6850 és 5850 között akkor az utóbbit választanám...ha pedig 5850 és 6870 között akkor a 6870-et...
Mindenesetre én most ezzel a teljesítménnyel bőven meg vagyok elégedve...és a kártyám nem annyira tuningbarát, mondhatni átlagos...a hd 5850-es kártyák azok a kártyák, amiket VÉTEK nem tuningolni! Itt nem +5 fps nyereségről van szó, hanem +15-20-25-ről...
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy referencia sapphire hd 5850-em van, és annyit tudok mondani, hogy ez egy alapból sem gyenge kártya, de a tuningal szárnyra kel! Miután a ref hűtője elkezdett gargalizálni (szériahiba) vettem hozzá egy VF3000A-t!
Először 875/1175-ön hajtottam (nem gyengém procilimites vok Q8200@3GHZ), és már ekkor is sokat gyorsult (gothic 4, metro 2033 tesztelve @ full HD), aztán pedig fogtam magam, és úgy gondoltam inkább felhúzom 950/1175-re...nem gondoltam volna, de rengeteget gyorsult a kártya ettől a plusz tuningtól...így már a hd 5870 szintjén van, metro 2033 dx 11 full hd minden kimaxolva, kivéve dx 11 beállítások (ez úgyis minden karit megfektet), és tökéletesen ment, az fps értékeket leellenőriztem, jóformán hajszálra pontosan a hd 5870 teljesítményét hozta (+/- 1 fps - neten hasonlítottam metro 2033 videókari benchmarkhoz az enyémet -).
Szóval annyit tudok mondani, ez 1 nagyon jó lehetőség, de ez a kari feszállítás nélkül egy félkarú óriás...az enyém most 1.2v-t eszik, elvileg 1,3-1,35ig vagy biztonságos határon belül...ha majd lesz hozzá procim lehet felhúzom 1000/1200-ra, de így is nagyon erős a kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest