- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz
Alister71 #527 üzenetére
Nem tudok már a régi gépemmel értékeket nézni, sorry.
Anno tele 32fős szerveren (nagyon nem mindegy hányan vannak a szerveren!), 1920x1080-ban, level of detail HIGH, tecture HIGH, shadow quality MED, effects quality MED, anti aliasing 2x, anisotrophic filter 2x, dx10-ben volt átlag 25-35fps körül, de kemény harcokban 20alá is beesett. Dx9ben vmivel jobb volt a helyzet de akkor még bugos volt pl az MG, ezért inkább hagytam 10-esben.
Most kb 70 az átlag, kemény harcokban kb 40-50ig leesik, de van hogy felmegy 100 fölé is.
Átlag fpst nézve ez durván 2x annyi. -
Neoteric
addikt
válasz
Alister71 #516 üzenetére
Akkor miről beszélünk?
Én pont ugyanezt mondom. Játszhatóak az fpsek, de ugyanaz a kártya sokkal jobbat is tudna 4magossal.bolcsodal: BC2-ben élsimítás 4x-estől felfelé javarészt parasztvakítás, mert szinte semmit nem veszel észre belőle, csak az fps-ed zuhan. Felbontás sem játszik nagy szerepet, minimálissal több csak az fps, ha mondjuk 1680-ba tolom 1920 helyett. Szal ez a "k*rvára" jelző eléggé sántít.
-
Neoteric
addikt
válasz
bolcsodal #511 üzenetére
"Pedig egy megfelelő órajelen járatott Quad bőven elég neki. Ehez pedig nem kell foglalatot váltani. És nem azt hangoztattuk, hogy elég a 2 mag, csak sajnos nem olvasod el, amit írunk."
Javaslom fussad át a hozzászólásokat megint, mert te nem vagy még mindig képben.
Ki mondta, hogy nem jó a quad? Pont, hogy amellett érvelek!
Vadernagyúr bizonygatta, hogy elég a duo.
Illetve azt is, hogy lga775-be drága a quad proci, amiben teljes mértékben egyetértek.
Csakhogy nem ez volt a kérdés; hanem, hogy BC2-ben a duot sárba hagyja-e a quad, ill mennyire elég a 6850-ese alá. -
Neoteric
addikt
válasz
bolcsodal #503 üzenetére
BC2-ről volt végig szó, illetve azon belül is a multiplayerről. Nem szállok le róla, mert végig ez volt a vita tárgya, rohadtul nem izgat a többi játék, mert azokról nincs személyes tapasztalatom és levegőbe nem szokásom beszélni.
Singleplayerrel szinte semennyit nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni. Multiplayerbe beleöltem már több száz órát és ott bizony majd 50%-os gyorsulást hozott a +2mag 6850-nél.
Öcsémnek dettó, csak ő neki GTX275-tel. Illetve még másik 3-4 embernek akik szintén most év elején ruháztak be 4magos i5-be."mert tényleg jótékony a 4 mag a 2-vel szemben, de azért platformot váltani pénzkidobás"
Ez teljesen szubjektív. Nekem a dupla FPS miatt megérte. (Főleg úgy, hogy az egész cserét megúsztam 20ezerből. ) Neked amúgy nem jelentene semmit a csere, mert HD4830 alá teljes mértékben megfelelő a mostani procid, azaz neked tényleg pénzkidobás lenne. Max a minimum fpsed nőne meg, bár sokszor az is sokat jelent,Én tovább nem ágaskodok ebben a témában, higgyétek csak nyugodtan, hogy c2d bőven jó neki.. legkevésbé sem érdekel. Viszont az igen, hogy mindezt hangoztatjátok, mert így sokakat félrevezettek.
Tommee: 2800mhz 1024-re édeskevés. Most megmondom, hogy procilimited lesz, hiába a 4mag. Viszont 30ért megéri így is, most ez az aktuális bestbuy.
-
Neoteric
addikt
válasz
bolcsodal #500 üzenetére
Mer szerinted csak VGA kell a játék futtatásához?
"Vagy azt állítod, hogy a GPU csak "üresjáraton" pörög a lassú CPU miatt? Ezt akkor is 100% terhelésen tenné nem?"
Ha 100%-on megy, akkor mér menne üres járatban?Lord Vader:
Nincs értelme nézegetni frapsot, mert nem tudod produkálni multiban ugyanazokat a körülményeket.. Neked kell magadnak nézni, hogy mi van. Ha tényleg szoktad nézni, akkor látnád, hogy 50-60% között van a GPU kihasználtság maximum. Így játszottam én is elég sokáig, nem az ujjamból szoptam ki. -
Neoteric
addikt
válasz
Alister71 #495 üzenetére
Nincs már meg az E8200-as konfigom, így nem tudok vele tesztet készíteni.. Viszont a jelenlegivel szívesen csinálok screenshotot.
Tedd fel msi Afterburnert és nézegesd BC2 multiban a GPU kihasználtságot. A játék grafikáját pakold fel nyugodtan maxra ha úgy tetszik.. lényegen nem fog változni semmi.
Mellesleg ha feljössz Battlefield.hu TS-re MultiGaming szobába, rajtam kívül sokan mások is ugyanazon a véleményen vannak.. nem véletlenül. -
Neoteric
addikt
válasz
Alister71 #486 üzenetére
Ez mind szép és jó, ill. igaz is, de nem ez a lényeg még mindig..
Játszhatónak játszhatóak persze.. csak épp a vga jóval többre lenne képes. Azaz fölösleges olyan vgat venni, amit úgyse hajt ki a proci, mert pénzkidobás.
Kb mintha egy suzuki swiftbe akarnál turbót meg nitrót rakni a jobb végsebesség reményében.
Mindegy, kár ezen vitázni, mert téged úgysem lehet meggyőzni. -
Neoteric
addikt
válasz
Alister71 #461 üzenetére
Igen elolvastam, el is b@sztam az életemből 10percet mire átnyálaztam a hszeket.
Nem azt vitatom, hogy javult-e a GTS450-hez képest a HD6850-ed multiban.. hanem, hogy teljes mértékben ki van-e használva a 6850. Hiába pakolsz fel akármilyen élsimítást (aminek amúgy kb semmi értelme), a büdös életbe nem lesz neked vga limited BC2-ben, mert a proci egyszerűen kevés. Mellesleg mivel a PC-s játékok jó része konzolport, ez a tendencia csak egyre nő, mivel egyik konzolport sem a vgaéhségéről híres. Majd talán az új konzolgenerációval megint lesz egy nagyobb lépés és kiegyenlítettebb lesz a vga-proci dolog.Megértem azt is amit mondasz, hogy semmi értelme Q9xxx-t venni, mert rohadt drágák még használtan is. Én se vettem, mert olcsóbban kijöttem i5-tel. Eszem ágában sincs pálcát törni senki feje felett sem, csupán az szúrja a szemem, hogy tudod te is, hogy nem elég neki a kraft, de mégis be akarod bizonyítani az ellenkezőjét.
-
Neoteric
addikt
válasz
Alister71 #423 üzenetére
Nehogy azt mond már, hogy nálad vga limites a BC2 FullHD-n, még akár maximális beállítások mellett is..
Januárig egy 3.6ghz-en nyúzott E8200 használtam én is, ugyanúgy egy HD6850 társaságában és végül pont BC2 miatt váltottam 4magra, mert egyszerűen 50-60% fölé az istenér sem akart menni a vga kihasználtság. Most 100%on pörög a 6850-em és kb megduplázódott az fpsem, ami nem 5-10 fps többletet jelent, hanem 40-50et.
PH-s teszten nem tudom mit mértek.. nálam, ill akikkel BC2-vel játszom mindenkinek, aki beruházott 4magra gyökeres változást hozott a +2 mag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- SzoftverPremium.hu
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest