- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, teszteljetek csak, 2560x1600 pixelszámra megfelel egy 3x19"es rendszernek, annyit ezeknek a kártyáknak (metro, crysis és bf3 kivételével) bírniuk kell. kisebb igényűekkel meg a 3xFHDnek is mennie kell.
Nem beszélve a több monitorról, ami a PC-sek körében a legális multis csalás lehetősége miatt terjed.
honnan van az info?
bizonyos helyzetekben ez lehet igaz, de normál esetben a két szélső monitoron lévő kép a látás perifériára esik. próbálj ki egy ilyen rendszert (rendesen, pár órára, szimulátor ajánlott, fpsre ez a kiépítés messze nem tökéletes), meg fogod érteni, hogy miről beszélek. talán sniperkedni jó, de abban se vagyok biztos (nehéz belátni). arról nem is beszélve, hogy fix 60fps (mármint minFPS se megy alá) erős kompromisszumokkal jöhet csak össze.
ph!n tudomásom szerint egyébként max két háromkijelzős setup van, amivel talán multiznak is, mindkettővel szimulátoroznak. ok, ph! eléggé kevesen vagyunk ilyen kiépítéssel, de azért külföldi fórumokon se látom, hogy annyira elterjedtek lennének ezek a rendszerek.más: tesztért köszönet, jól sikerült darabok lettek, teljesítményben és fogyasztásban is.
-
-
Jack@l
veterán
-
menyus89
csendes tag
Látom te egy kicsit jobban értesz hozzá mint én
Akkor egy kérdésemre válaszolj a Az Nv mikor akarja kivonni a fermit a forgalomból mert engem már nagyon idegesít ez az árfolyam remélem nem 5 hónap múlva mert már így is túl régóta vannak ezek a Geforce nevet megszégyenítő kártyák a piacon.
Pietrosz:A keplerrel nekem senki ne jöjjön mert én sehol nem látom a gagyi kémfotókkal meg hagyjatok mert nevetségesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest