- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyus89
csendes tag
Ez csak az én saját véleményem nem akarlak meggyőzni hogy az Nv le van maradva mert nem is tudlak,igen igazad van kinek kell a 100 ezres 7870 de épp ez a baj nem tudnák 100 ezerért kínálni ha az Nv konkurenciát állítana.Pont ezért megfizethetetlen az új kártyák ára mert nincs ellenfelük szerintem ezen egy kicsit elgondolkodhatnál.
-
menyus89
csendes tag
Én is tiszteletbe tartom a véleményedet.És van abban valami amit mondasz,valóban ilyen szintnél már nem annyira lényeg a fogyasztás.Engem csak az zavar hogy az Nv lemaradt az Amd már két kategóriában is nyomul a kisebb gyártás technológiával,és így gyakorlatilag szabadon irányítja a piacot.Az Nv nem állít konkurenciát csak hónapok múlva akkor az árak nem fognak lejjebb kúszni.Sajnos az én véleményem szerint ez azért van mert nem kapkod az Nv, még hozzá azért mert a gpu piac részesedése még mindig nagyobb az amd-től.Mert aki nem követi a piacot valljuk be az kivétel nélkül Geforce vga-t vesz mert az ismertebb és a régi jól sikerült kártyái ismeretségben az egekbe repítették anno a Geforce-t.
-
menyus89
csendes tag
Látom te is a az értelmes hozzászólások híve vagy
Tudod este 11-óra és nem mindig ír helyesen az ember gratulálok kiszedtél egy helyesírás hibát egy 15 mondatos hozzászólásból gratulálok hatalmas teljesítmény
Nem kifestőkönyv! Elég egy smiley is.
Emellett jobb lenne ha visszafognád magad stílusügyileg.
[ Módosította: #65675776 ]
-
menyus89
csendes tag
Nem imádom fikázni az Nv-t nem húzódom egyik gyártóhoz sem, én nem csak tesztekből élek a Ph-ról gyakorlatban tapasztaltam hogy az Nv le van maradva nem érdekel senki véleménye én a saját szememmel láttam nem volt olyan kártya Nv oldalról az utóbbi időben ami ne maradt volna le teljesítményben vagy ha nem is teljesítményben akkor fogyasztásban vagy melegedési gondjai voltak.Nem volt lehetőségem minden Nv kártyát tesztelni de legalább a 80%-át igen jelenleg is egy Nv dolgozik a gépemben egy Gainward gtx 460 768mb és ettől sem vagyok elragadtatva pedig a gtx 460 az Nv egyetlen értelmes kártyája két év alatt de ez sem tartott sokáig ugyanis az nv leváltotta a 460se-re vicces volt.
Volt gtx 470-em és gtx 480 ami igaz a 480 van csak teszt erejéig volt nálam 3 napot de a kártya még véletlenül sem győzött meg főleg mert után kaptam egy xfx 5870-et amit simán fel tudtam húzni a nagy Nv szintjére kevesebb hővel és sokkal kevesebb fogyasztással.
Lehet sötét vagyok a videó kártyákhoz bár nem hiszem, ezek a hozzászólások a saját tapasztalatom.Leírok neked még egy tapasztalatot amikor mindenki szarrá istenítette itt a fórumokon meg a tesztekbe a 4850-et az 9800gtx+ ellen az is nagy baromság volt és nem érdekel ki mit gondol de 9800gtx+ simán verte 10 játékból nyolcban a 4850-et és ez a gyakorlat volt nem a tesztek a Ph-ról.Kicsit hosszúra sikeredett de legalább megbeszéljük a dolgokat. -
menyus89
csendes tag
Foglmam sincs miről beszélsz eredetileg a gts 450 az 5770 ellen ment volna de nem sikerült neki így lett belőle 5750.A gtx 550ti pedig egyértelműen a 6790 ellen hozták de elbukott és az ára is mutatja hogy még véletlenül sem a 6770 ellen hozták csak az lett belőle.Tájékozódhatnál te is egy kicsit többet.
-
menyus89
csendes tag
Látom te egy kicsit jobban értesz hozzá mint én
Akkor egy kérdésemre válaszolj a Az Nv mikor akarja kivonni a fermit a forgalomból mert engem már nagyon idegesít ez az árfolyam remélem nem 5 hónap múlva mert már így is túl régóta vannak ezek a Geforce nevet megszégyenítő kártyák a piacon.
Pietrosz:A keplerrel nekem senki ne jöjjön mert én sehol nem látom a gagyi kémfotókkal meg hagyjatok mert nevetségesek. -
menyus89
csendes tag
válasz
Pietrosz #127 üzenetére
Természetesen néztem a híreket de én pont nem azt vettem ki belőle hogy a jövőhéten jönnek az új Geforce videó kártyák
ÉN nem pont a felső kategóriára gondoltam inkább lejeb Pl..Gt440 vs 6670 szerintem nem kell leírnom részletesen hogy a gt440-ven sehol nincs a 6670-hez vagy gts450 vs 6770 hát itt sincs a gts 450-nek sok keresnivalója.És a gtx 550ti arra inkább nem írok semmit nevetséges volt a pár napig a kezem alatt egy fikarcnyival sem erősebb egy 5770/6770 videó kártyánál és nem csak a hasamra ütök tapasztaltam.Ezekbe a kategóriákba mikor akar az Nv kártyát hozni mert én nem látom az árversenyt a gyengébbnél gyengébb Geforce videó kártyák miatt.
Ne haragudjatok érte nekem ez a meglátásom nagyon sok kártya megfordult a kezemben de az Nv kártyák egy kategóriában kivétel nélkül gyengébbek voltak és többet ettek.
És ezt nem most szoptam ki a kisujjamból.
Nagyon várom már az Nv kártyáit mert az Amd megint azt csinál a piaccal a mit akar.
Egyébként egyik gyártóhoz sem húzódom csak a tapasztalataim alapján írom hogy az Nv nagyon le van maradva. -
menyus89
csendes tag
A hetes széria nálam eddig tarol Teljesítmény/Fogyasztás mutató elképesztően jó.
Nem akarok az Nv pártiakkal kötözködni de ti is észrevették hogy nincs olyan kategória amiben az Nv megfontolandó alternatíva lenneNem vagyok amd fun de az Nv szinte mintha megszűnt volna vagy én látom rosszul hogy semmit nem kínálnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest