- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
atti_2010 #486 üzenetére
Hát ezek a ficsőrök engem nem igazán hoznak lázba, ami meg számít nekem az meg nem éri meg ezt a felárat.
(#487) fatallerror: Tudom, nem is a 6000-es széria árait hasonlítom a 7000-esek áraihoz, csak úgy általánosságban szerintem drágák.
(#489) XharX: Tudom, nem is a 6000-es széria árait hasonlítom a 7000-esek áraihoz, csak úgy általánosságban szerintem drágák.
-
vadcoca
tag
válasz
atti_2010 #161 üzenetére
Mindenki min és max fogyasztást ad meg
A cikkben kifejezetten benne van, hogy nem max. a terhelés alatti érték. A min. az a terhelés nélküli fogyasztás.
Erre írtam, hogy a "legtöbbször felvillant" érték lejegyzésénél pontosabb és kényelmesebb is lenne átlagot írni. Az átlagon a terhelés alatti átlagot értve. A minimumot ebbe "beleátlagolni" persze elvetemültség lenne. Mondjuk ezt ennyire nem részleteztem, talán félreérthető volt. -
joshua7
veterán
-
fatallerror
addikt
válasz
atti_2010 #269 üzenetére
ráadásul most semmi nem indokolja h vegyél, alig van játék, nekem a max payne lesz a köv utána majd csak ősszel...minden új szériánál sem érdemes váltani, már úgy is sokat buksz a régin, kevesebbet buksz ha 2-3 évente /sorozatonként vesz az ember újat
#270) Prof: ja most lehet kicsit csúszik a hadrend de még így is szerintem augusztus körül jó lesz vásárolni, én legkésőbb októberig szeretném letudni, persze ha lesz pénzem : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest