Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#00137984 #479 üzenetére
na, ezért nem szoktam benchmarkolni
.
benchek általában olyan használati patterneket használnak a jobb terhelés miatt, amik valós használat mellett rikán jönnek ki. pl az ember nem szokott egész nap tömörítgetni.
egy 70-100ks vidkari mellé meg ne már 4-6k hufnyi plusz memória legyen túl sok, amikor tényleg jól ki is lehet használni
.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#00137984 #427 üzenetére
ME3mat nem néztem. FC3nak szerintem kelleni fog több.
Crysisnek, FarCry2nek, Stalkereknek, Supreme Commandernek, Metro2033nak kellett több, mint 4g ram. hosszú távra szerintem jó beruházás, főleg, hogy olcsó. én 8 giga 1600cl9 1.5V corsairt vettem 10kért egy hónapja.
1080pnél 2G ram segíthet, bár sajnos vmem foglalást csak GPUZvel tudunk nézni, az ottani megfigyelések pedig néha furák. szóval ha van 2G Vramos, akkor vedd azt, utóbbi időben gyanús, hogy pár játéknak kellhet annyi fullHDben is.
CF igényektől függ, én egy 6950 2GBt használok 3xFHDre
. nem mindenre elég maxon, de általában igen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#00137984 #348 üzenetére
pár játék OSsel kieszi magát a 4 giga ramból, 8 jobb.
vram magas felbontásokban nyer értelmet, meg pár textúraintenzív játéknál. olyan 4-6m pixelre már kell annyi, ezekben a kártyákban meg még elég erő is van, hogy meghajtsanak egy 1600p vagy három 1080ps kijelzőt. legalábbis a 6950 2gb elég a célra.
8nak elégnek kell lennie. én 16on gondolkodok, de játékoknál terhelőbb dolgokat is csinálok.
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, teszteljetek csak, 2560x1600 pixelszámra megfelel egy 3x19"es rendszernek, annyit ezeknek a kártyáknak (metro, crysis és bf3 kivételével) bírniuk kell. kisebb igényűekkel meg a 3xFHDnek is mennie kell.
Nem beszélve a több monitorról, ami a PC-sek körében a legális multis csalás lehetősége miatt terjed.
honnan van az info?
bizonyos helyzetekben ez lehet igaz, de normál esetben a két szélső monitoron lévő kép a látás perifériára esik. próbálj ki egy ilyen rendszert (rendesen, pár órára, szimulátor ajánlott, fpsre ez a kiépítés messze nem tökéletes), meg fogod érteni, hogy miről beszélek. talán sniperkedni jó, de abban se vagyok biztos (nehéz belátni). arról nem is beszélve, hogy fix 60fps (mármint minFPS se megy alá) erős kompromisszumokkal jöhet csak össze.
ph!n tudomásom szerint egyébként max két háromkijelzős setup van, amivel talán multiznak is, mindkettővel szimulátoroznak. ok, ph! eléggé kevesen vagyunk ilyen kiépítéssel, de azért külföldi fórumokon se látom, hogy annyira elterjedtek lennének ezek a rendszerek.más: tesztért köszönet, jól sikerült darabok lettek, teljesítményben és fogyasztásban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest