- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyus89
csendes tag
válasz
Pietrosz #127 üzenetére
Természetesen néztem a híreket de én pont nem azt vettem ki belőle hogy a jövőhéten jönnek az új Geforce videó kártyák
ÉN nem pont a felső kategóriára gondoltam inkább lejeb Pl..Gt440 vs 6670 szerintem nem kell leírnom részletesen hogy a gt440-ven sehol nincs a 6670-hez vagy gts450 vs 6770 hát itt sincs a gts 450-nek sok keresnivalója.És a gtx 550ti arra inkább nem írok semmit nevetséges volt a pár napig a kezem alatt egy fikarcnyival sem erősebb egy 5770/6770 videó kártyánál és nem csak a hasamra ütök tapasztaltam.Ezekbe a kategóriákba mikor akar az Nv kártyát hozni mert én nem látom az árversenyt a gyengébbnél gyengébb Geforce videó kártyák miatt.
Ne haragudjatok érte nekem ez a meglátásom nagyon sok kártya megfordult a kezemben de az Nv kártyák egy kategóriában kivétel nélkül gyengébbek voltak és többet ettek.
És ezt nem most szoptam ki a kisujjamból.
Nagyon várom már az Nv kártyáit mert az Amd megint azt csinál a piaccal a mit akar.
Egyébként egyik gyártóhoz sem húzódom csak a tapasztalataim alapján írom hogy az Nv nagyon le van maradva. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Pietrosz #125 üzenetére
Nem mindegyik futott ugyanazzal a beállítással, de ott is beszédes a helyzet. A Shogun 2-ben jelentős az előrelépés pedig csak a DoF lett low (ez a GCN esetében nem számít 1-2 fps-nél többet, mert hatékonyan csinálja). Ezt meg kellett lépni, mert az 1 GB-os kártyák High DoF mellett még Full HD-ben sem voltak hajlandók elindulni. A Dirt 3 beszédes. 8xAA-val jobb, mint 4xAA-val.
A Deus Ex-et elrontottuk korábban. Átlag volt az FPS, de közel sem volt minden maxon. Most mindent jól állítottunk be. Amikhez tudok hasonlítani, ott megvan a +10-15%. Ez egyébként szerintem szándékos fojtás volt már az elején. Nem most találták ezt meg. Egyszerűen nem akarták, hogy a konkurencia lássa a Radeonok valós teljesítményét. Egyszer eljátszották a HD 5800-nál. Kinézem belőlük még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest