-
Mobilarena
Időközben megjelent a telefon tesztje is Redmi Note 8T - T-modell címmel, ha kérdésed, problémád van, érdemes annak a topikjába is benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet butaságot írok, de!
Ha a beállításokban megyünk , majd további beállításokra nyomunk. Ott ezt követően megjelennek további lehetőségek, majd folytatjuk a „Led Notifications” elemre való kattintást.
Majd azon belül nem lehet aktiválni? Elvileg ha sikerül egy kis kék lednek fel kellene villannia?
A kis led a telefon tetején a kamera körül kellene lennie. -
jFox
addikt
Én sem gondoltam, hogy ilyen hamar kapható lesz itthon. Amikor megjelent a cikk, kérdeztem a Xiaomi.hu-t, hogy mikor lesz, de ők azt hitték, hogy a Pro -rol érdeklődöm.
Na, mondom, ha ezek azt sem tudják,hogy van ilyen mikor lesz itt kapható... Uh. megrendeltem kintről. Erre nem telik el egy hónap és már itthon is kapható, garanciával. És nem is a szokásos felárral... Majdnem olcsóbb mint Kínából.
Ezt nem hittem volna...
Eddig mindig hónapok múlva volt csak elérhető itthon egy-egy új modell. -
jFox
addikt
Akkor te jobban jártál. Nekem 60-ra jött ki. Pedig most 300 fölött van a dollár...
Petrol: én Note7-ről váltok 8T-re pont az NFC miatt. (Lehet sorolni, hogy hülye vagyok...)
Igazából semmi bajom a Note 7-tel. A kamera szuper, az üzemidő remek, a teljesítmény megfelelő. Nekem az NFC hiányzott belőle csak.
Sima Note 8-ra ezért nem érte meg váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Redmi Note 8T - T-modell
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest