- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Időközben megjelent a telefon tesztje is Redmi Note 8T - T-modell címmel, ha kérdésed, problémád van, érdemes annak a topikjába is benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Ezt a topikot be kellene zárni ,ne kelljen már 3 topikot követni a 8T tulajoknak
-
Oldman2
nagyúr
Megjelent a https://mobilarena.hu/teszt/redmi_note_8t_teszt/kulso_kijelzo.html [link] , RN8T tulajok gyertek át ide!
-
Oldman2
nagyúr
Úgy néz kicsit késve, de a mai nap megérkezett a Mikulás!
-
Oldman2
nagyúr
Jó hír, hogy ma reggelre a 10.3.5.0.PCXEUXM Fastboot ROM is letölthetővé vált RN8T készülékre!
-
vrsptr
aktív tag
Vásároltam egy Note 8T-t Geekbuying. Azt vettem észre (pontosabban akinek eladtam /mert közbe jó áron vettem egy Mi 9-et/, de így holnap visszaveszem tőle) hogy kijelző feloldásnál egy pillanatra csíkos a kijelző. Ez szerintetek hardveres vagy szoftveres probléma lehet? Aggódjak-e miatta vagy ez ilyen? Ti nem vettetek észre ilyet?
-
sbence4
csendes tag
Android autó működik nálatok?
Én nem tudok telefonálni vele,navi működik
Bejövő hívást tudom fogadni ,mást nem. -
jFox
addikt
Azt észre vettétetek, hogy a rádió szól füles nélkül is? Időnként követeli, de szól.
A régi Mi Max-om volt ilyen.
-
aeroroka
újonc
Igen és az sem ismeri fel a telómat semmilyen módon pedig op rendszereket is telepítek.
És már sok embernek tele a hócipője a külön driverek vakarászásával. Xiaomi redmi note 8t
Az sms nél csak ujraindítás után ad hangot egyszer. A következőnél már nem.
Megerősítem a közelség érzékelő problémás mert bevillog a kép ha fülünkön van a telo -
Oldman2
nagyúr
-
aeroroka
újonc
Mondjuk elég problémás vagy nem tudnak egy működőképes MI suite programot összehozni az új telókhoz. A legfrissebb verzió 2015 ös. Példát vehetnének a Smart Switch ről
-
Oldman2
nagyúr
-
jFox
addikt
Ezt a fajta tesztert átverik a gyors töltők. Nekem is van ilyen és annó használtam is amikor a Oukitel K6000 tesztet írtam. Abban 6000mAh akku volt és a saját gyostöktőjével én is hasonló torz értékeket mértem ezzel a teszterrel. De sima 5V/2A-es töltővel már stímmelt a kapacitás.
Más: Ez is egy ajánlott tok. [link] Volt ilyen Note 7-hez nekem és nagyon szerettem.
Jól védi a kamerát és nem csúszik ki a kezemből mint a gyárival, vagy tok nélkül,
-
jFox
addikt
Nincs zavar. Ha megnézed a Fortnite követelményeit a Note 8(T) teljesíti. De a felsorolt készülékek között nincs ott (a Note 8 sem pedig az már megjelent egy ideje.. ) és nem is indul el. Kiírja, hogy unsupported device.
Követelmények:
RAM: 3GB or higher
GPU: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or higher
3GB of free onboard storage -
jFox
addikt
Van egy fél megoldás az általam korábban felvetett problémára:
Ha rá bökünk egy számra, akkor felajánlja, hogy megjegyzi a választást. Ez korábban az elsődleges SIM-et választotta ki, ergo minden számot a kiválasztott SIM-en hívott ezután. Most viszont megjegyzi ahhoz a számhoz, ahol kiválasztjuk. Ez sem rossz, viszont csak a Google fiókban található számokhoz lehet ezt megtenni.
Nekem van egy céges O365 fiókom is, az abban tárolt névjegyeknél nincs ilyen opció. -
jFox
addikt
És próbálta már ezt valaki?
Úgy értem ez valós létező dolog? Vagy csak egy "hogyan virusozzuk el a telefonunkat, mert nagyon Fortnite-ozni akarunk..." felé trójai hyper?
Nem véletlen van a korlátozás. Gondolom egy Redmi 8-on nem olyan a játék élmény mint egy Galaxy Note 10-en. Nem egy súlycsoport.Mondjuk azt én sem értettem, hogy. Note 8 miért nincs benne ebben a csoportban mert a a grafikus gyorsító jobb mint amit elvár a profi, a RAM is elegendő....
Indiant:
Azért vásárlás előtt illik tájékozódni. [link] -
kecsawi
senior tag
Telekomnál megrendeltem, kíváncsi leszek rá.
-
FoLey-v
addikt
És mivel rosszabb az MTK cpu mint snapdragon? Nekem a Redmi 5 Plus sebességgel is meg vagyok elégedve csak kamera gyenge benne. Amúgy is újítani szerettem volna már.
Máté94 Köszi! Utána néztem és valóban abban van már. Kettő közt vaciálok kamera miatt is. Nem kell csúcs csak elfogadható legyen.
-
FoLey-v
addikt
Most hogy van a sima Note 8-ban is van NFC funkció?
Februárban tervezem leváltani a Redmi 5 Plust,ha csak a Note 8 Pro ára nem esik. -
Indiant
addikt
Normális, hogy se a geekbuying, se a gearbest-es Note 8-at nem tudom követni?
-
cserri18
csendes tag
Sziasztok, tervezem Note 8T vásárlását. Egy kicsit aggaszt hogy a kamera ennyire kiáll a készülékből. Ahogy olvastam, a tok sem igazán védi. Gyereknek venném, így az óvatoskodás sem igazán játszik . Akinek már van ilyen telója azt kérdezném, mennyire zavaró ez a kiállás? Találtatok rá megfelelő védőtokot?
-
Oldman2
nagyúr
Minket annyira nem érint, de már letölthető az orosz stabil ROM is.
miui_WILLOWRUGlobal_V10.3.2.0.PCXRUXM_c828229e86_9.0.zip
-
jFox
addikt
Most vettem észre, hogy a tarcsazoban nincs benne az egyik legjobb MIUI funkció.
Ha ranyomok egy már hívott számra a híváslisában, akkor elindult egy kis számláló, és ha nem nyúltam hozzá,akkor automatikusan azon a kártyán hívta, amin már korábban beszéltünk.
Most meg vár, hogy válasszak kártyát.
Most már tényleg kérem vissza a régi tárcsázót... -
samitas
csendes tag
Közelségérzékelő.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #153 üzenetére
Igen, ez volt egy kínai fórumban is a feltevés... de ha végignézed onnantól, nagyon érdekes.
Mintha tényleg az lenne, mert amikor jobbra balra forgatják, konstans villog, meg amikor ott van mellette a Pro, azon nincs semmiféle "becsillanás" (az volt a fórumban a válasz, hogy a kamera csillan be a képernyőn..).
Fura.
-
Oldman2
nagyúr
MI a fene villog ezen a videón 6:17-től a készülék jobb felső részén a notch és az akku ikon között?
-
Oldman2
nagyúr
MIUI 11 Beta Stable Global MIUI V10.3.1.0.PCXMIXM for Redmi Note 8T Released!
Egyelőre random usereknek tolták ki OTA-n, de e hír alapján legalább biztos, hogy készül...
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #143 üzenetére
Megnyitottam, igazából bele még nem kezdtem...
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
Aki még nem fedezte fel, van egy "másik" kapcsolódó Topik is itt a PH-n "Redmi Note 8 és 8T" néven...
Az jutott eszembe a hétvégén, hogy elkezdek összeállítani egy Topik összefoglalót a különböző Fórumokon beszerezhető infók alapján...
Aztán majd elválik lesz-e saját Topikja a 8T-nek, vagy keveredik a másik kettő Note 8-as típussal!?
-
Oldman2
nagyúr
Készülék tok ügyben érdeklődök, kinek milyen van.
Annak kapcsán kérdem, hogy a mostani Note 7-esemen egy elég jó tok van (látszólag), de csak most vettem észre, hogy a hátlap nem elég vastag, így a kamera sziget sajna "kilóg" a tokból.
-
sonaj0203
aktív tag
Itthon vettem 2 év garival, teljesen új én csomagoltam ki, ráadásul it a ph-n itszerviz kollégától 54900ft-ért, tegnap.
11.30-án ráírtam 9:30kor, aznap 14:30kor már a kezembe volt a telefon.
A gyári átlátszó szilikon tok, szuper, nem vékony elég masszív. A gyors töltő is jó cucc.Nekem a régi tárcsázó, névjegy kezelő hiányzik a legjobban. Azért is jöttem ide a fórumba hátha valaki kiokoskodja, hogyan kell vissza tenni a régit.
Ráadásul az is bosszant, hogy gondolom emiatt átköltöztetéskor a régi sms üzeneteimet sem kaptam vissza, és sok névjegy is hiányzik. A múltkor note 3pro-ról a note 5pro-ra még minden simán ment. Valakinek ötlet ez ügyben?
Azt én is furcsáltam, hogy a note 5 pro-ra is megérkezett a miui 11.
Ja és az értesítő led hiánya felett teljesen átsiklottam, amikor nézegettem a leírásokat, teszteket, de tényleg hasznos kis dolog volt. Kár érte.
A telefon egyébként ezeket leszámítva elképesztő, szép, igényes, gyors, stb. stb. ár-érték arányba szerintem az új sztár ez lesz. -
Oldman2
nagyúr
Akinek nagyon hiányzik a Hívásrögzítés, nézze már meg ezt a Cube ACR appot, ha nem is 100%-os, de elvileg működik...
-
jFox
addikt
Most nézem, hogy nekem nem sima EEA ROM van a telefonon, mert annak a típus jele: PCXEUXM. Az enyém meg PCXEUVF
Furcsa volt, hogy egy független készüléken miért van előtelepitve a MyVodafone...
Kajak Vodafone-os ROM-mal küldték a gekbuying-ék.
De hogy miért...? Ja a telefonszámom 70-es.Mire érdemesebb váltani? Már ha lehet... Sima globál vagy EEA?
-
jFox
addikt
válasz
aprokaroka87 #129 üzenetére
Tudom, ezt írtam én is, hogy erre még nincs 11 pedig a sima Note 8-ra már kijött.
Biztos nehéz bele fejleszteni az NFC-t meg "kifejleszteni" belőle a LED-et.Más: még soha nem használtam a csengőhang szerkesztőt, most akartam, de nem boldogulok vele. Kijelölöm a kívánt részt, aztán Csengőhang hozzáadása, fororg egy kicsit majd eltűnik az éterben.Nem találom sehol, és csengőhangnak sem adja hozzá...
Nálatok hogy működik ez?
Ja, EEA Rom van a telón. 10.3.1
-
Oldman2
nagyúr
Nincs értelme összevonni, mert a két (sőt a Pro-val együtt három!) készülék kódneve nem azonos, emiatt várhatóan más gyakorisággal jönnek majd rájuk ki a frissítések.
Ami azoknál, akik nincsenek "elmélyedve" az adott típus rejtelmeiben, szerintem kellő kavarodást okozna.
Redmi Note 8 => ginkgo
Redmi Note 8 Pro => begonia
Redmi Note 8T => willow -
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem hamarosan lesz teszt a mobilarenán a Redmi note 8 ( t ) -ről is, akkor már minden helyre áll.
A jelenlegi Redmi note 8 topikot ugyebár a felhasználok hozták létre, mert a kérdések bele lettek keverve a Redmi note 7 topikba.
Természetesen addig lehet jelezni hogy a jelenlegi Redmi note 8 topikhoz legyen hozzá adva a t-s változat is.
De ha kijön a teszt érdemes lesz összevonni vele.
-
tigipuf
senior tag
Nem lehetne a note 8 és a note8T topikot összevonni
, az nfc és az értesítési leden kívül ugyanaz a 2 teló.
Hamarosan topikgazdára is szükség lesz (vagy olyan segítőkész tulajokra akik írnak majd egy szép kis összefoglalót),annyira bestbuy a note 8 jelenleg. -
jFox
addikt
válasz
Luck Dragon #127 üzenetére
Nekem is ide ért. Tegnap hozta a futár. Meg is lepődtem, hogy szombaton kihozzák.
+1 az értesítési LED tényleg nagyon hiányzik.
Meg lett rajta Facebook, ami letöröhetetlen. Why?
A kamera app sokat fejlődött legalábbis Note 7-hez képest.
A régi tárcsázót nem lehet valahogy visszakapni? Nekem az szimpatikusabb volt.
Miui11-nek még semmi nyoma. Pedig sima Note 8-ra van.Mind1 összességében jó választás, csak az bosszant, hogy ha kicsit várok közel ennyiért itthon is megveszem 2 év garival.
De ki gondolta volna, hogy ilyen hamar lehet itthon is kapni. Eddig nem volt jellemző, hogy egy új készülék szinte rögtön kapható itthon is... -
Csütörtökön nekünk is megjött a kütyü, eddig még vagyunk vele elégedve, picit fájó pont az értesítő led hiánya, de ezzel azért számoltunk is.
-
bezke
csendes tag
Új telegram csoport!
Only English!
Xiaomi Redmi Note 8T
[link] -
Oldman2
nagyúr
Addig amíg nem tudjuk pontosan, hogy mi a különbség köztük, igen érdemes.
Az EU jelzésű ROM-ok ugyanis az EU-ban jelenleg érvényes GDPR törvénynek való megfelelés miatt bizonyos korlátozásokat tartalmaznak.
Hogy mik ezek pontosan? Más telókon pl. ezek:
- Nincs Témák app,
- Nincs Hívásrögzítés (itt a Google tárcsázó miatt nincs egyébként sem),
- stb.A Global ROM feltelepítése nem hátrány, hanem funkcionálisan előny lehet. Elvileg.
De sajnos a Note 8T-ről eddig nem sokat tudtunk meg.
Tényleg, akinek Global ROM-ja van, annak is a Google tárcsázó van benne?
-
Oldman2
nagyúr
-
bezke
csendes tag
Xiaomi Redmi Note 8T
Mods, Roms, Twrp's and other development
[link] -
samitas
csendes tag
Redmi Note 8T teszt.Tech2.hu.
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Én ma rendeltem meg a Vodafone-nál, régóta előfizető vagyok náluk és így 0 ft befizetéssel 21x3.590.- =75.390.- lesz 2 év garanciával.
Nem mertem megrendelni semmilyen shopból mert féltem ha garanciáztatni kell bonyolult lenne (legalábbis nekem), így részletekben meg nem túl nagy havi kiadás. -
Elvileg nekem holnap érkezik.
-
tigipuf
senior tag
Ma megjött az enyém is az alzáról,ha valaki tudna rá biztosan a telóra passzoló tokot,fóliát jelezze már itt a topikban.Állítólag mivel kicsit szélesebb az alsó káva a 8T modellnél,így nem kompatibilis a 8-as tokokkal.Lehet hogy nyúlós ,olcsó szilikon tokok rámennek,de én nem nagyon szoktam menni nillkin super frosted minőség alá,azok pedig nagyon szorosan szoktak felmenni a telókra.
-
sbence4
csendes tag
Szürkét és nagyon minőségi benyomást kelt.
LG g7 fitről váltottam. -
sbence4
csendes tag
Végre megvan
Első benyomás:
Nagyon tetszikAmúgy mindig 60ért veszek telefont és lehet ennyiért jókat kapni.
-
Megrendeltem én is. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Szolgáltatótól nem veszünk telefont. Azok az idők elmúltak...
-
sbence4
csendes tag
Telenor honlapján is fent van már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Redmi Note 8T - T-modell
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged