- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Időközben megjelent a telefon tesztje is Redmi Note 8T - T-modell címmel, ha kérdésed, problémád van, érdemes annak a topikjába is benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
-
jFox
addikt
Van egy fél megoldás az általam korábban felvetett problémára:
Ha rá bökünk egy számra, akkor felajánlja, hogy megjegyzi a választást. Ez korábban az elsődleges SIM-et választotta ki, ergo minden számot a kiválasztott SIM-en hívott ezután. Most viszont megjegyzi ahhoz a számhoz, ahol kiválasztjuk. Ez sem rossz, viszont csak a Google fiókban található számokhoz lehet ezt megtenni.
Nekem van egy céges O365 fiókom is, az abban tárolt névjegyeknél nincs ilyen opció. -
sonaj0203
aktív tag
Itthon vettem 2 év garival, teljesen új én csomagoltam ki, ráadásul it a ph-n itszerviz kollégától 54900ft-ért, tegnap.
11.30-án ráírtam 9:30kor, aznap 14:30kor már a kezembe volt a telefon.
A gyári átlátszó szilikon tok, szuper, nem vékony elég masszív. A gyors töltő is jó cucc.Nekem a régi tárcsázó, névjegy kezelő hiányzik a legjobban. Azért is jöttem ide a fórumba hátha valaki kiokoskodja, hogyan kell vissza tenni a régit.
Ráadásul az is bosszant, hogy gondolom emiatt átköltöztetéskor a régi sms üzeneteimet sem kaptam vissza, és sok névjegy is hiányzik. A múltkor note 3pro-ról a note 5pro-ra még minden simán ment. Valakinek ötlet ez ügyben?
Azt én is furcsáltam, hogy a note 5 pro-ra is megérkezett a miui 11.
Ja és az értesítő led hiánya felett teljesen átsiklottam, amikor nézegettem a leírásokat, teszteket, de tényleg hasznos kis dolog volt. Kár érte.
A telefon egyébként ezeket leszámítva elképesztő, szép, igényes, gyors, stb. stb. ár-érték arányba szerintem az új sztár ez lesz. -
jFox
addikt
Most nézem, hogy nekem nem sima EEA ROM van a telefonon, mert annak a típus jele: PCXEUXM. Az enyém meg PCXEUVF
Furcsa volt, hogy egy független készüléken miért van előtelepitve a MyVodafone...
Kajak Vodafone-os ROM-mal küldték a gekbuying-ék.
De hogy miért...? Ja a telefonszámom 70-es.Mire érdemesebb váltani? Már ha lehet... Sima globál vagy EEA?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Redmi Note 8T - T-modell
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged