Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Időközben megjelent a telefon tesztje is Redmi Note 8T - T-modell címmel, ha kérdésed, problémád van, érdemes annak a topikjába is benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Akkor te jobban jártál. Nekem 60-ra jött ki. Pedig most 300 fölött van a dollár...
Petrol: én Note7-ről váltok 8T-re pont az NFC miatt. (Lehet sorolni, hogy hülye vagyok...)
Igazából semmi bajom a Note 7-tel. A kamera szuper, az üzemidő remek, a teljesítmény megfelelő. Nekem az NFC hiányzott belőle csak.
Sima Note 8-ra ezért nem érte meg váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Témához kapcsoló anyag
- Teszt Redmi Note 8T - T-modell
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Huawei watch GT5
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged