- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shufny
őstag
Mire alapozod ezt? Az i4 -nek azt mondják ~1 ohm a kimeneti impedanciája, és ez volta az egyetlen (elég nagy) probléma az előzővel. Minden más szempontból verte a Clip+ -ot.
Az impedancia mellett meg legalább annyira fontos a fejhallgató érzékenysége, meg ugye akkor már a frekvencia válasza is. Hidd el, hogy nem sokat kezdene a lejátszód egy 50 ohm -os HE-6 -tal, ha már felhozták a HiFiMan -t.
Azt mondjuk továbbra sem értem, hogy miért hisznek benne, hogy akár egy forintot is érnek azok nevetségesen árazott téglák.
-
M@trixfan
addikt
Időrendben ezek a lejátszók és telefonok fordultak meg nálam: Sony MZ-R701, Iriver IHP-120 (később H120), iPod Nano, iPhone 3G, iPhone 4. Hallgattam iPod Touch-ot és valamilyen kis Iaudio cuccot, régi Rio Discman-t. A Minidisc felvevő hangjánál még nem hallottam jobb és tisztább kimenetű lejátszót. A sztereó szeparáció és a térérzet klasszissal jobb mint bármilyen mp3 lejátszóban. Ezt alapul véve biztosan kijelenthetem, hogy semmi gond nem volt az iPod-ok és az iPhone-ok hangjával, az Iriver semmivel nem nyújt többet ilyen téren. A hozzá adott átcimkézett bogyós Sennheiser-ről nem mondhatnám, hogy a hangminőség mérőszáma. Szerintem ezek a bogyós dolgok 20 000 Ft alatt mind felejtősek, tök mindegy milyen márka. Mindnek érezhető kiemelése vagy hiányossága van valahol amellett, hogy csonthallást okoznak ha valaki nem ésszel használja. Az I4 hangminősége levegősebb lett mint a 3G volt, teljesen rendben van lossless anyaggal. Arra emlékszem, hogy a nano egyik régebbi firmware-ében az EQ be tudta torzítani a basszust. Ezt aláírom, de egyrészt nem használunk EQ-t ilyen kütyükben (és más műanyagosító effektet sem),másrészt pedig javították.
-
Gusztáv
addikt
válasz
#65675776 #10 üzenetére
Igen, az android ebből a szempontból nem szerencsés. Nekem a Zune HD elmegy 40 órát (zenelejátszás) egy feltöltéssel, pedig csak 800 mAh akksi van benne (meg Tegra 1-es SOC). Ja és ellentétben a WP7-es telefonokkal, a filmeket sem kell átkódolni (mondjuk erre nem igazán használom, max repülőút alatt 1-2 rész sitcom, 3,3"-on nem akkora élmény az egérmozi
).
@fatorzs: nem igazán értem én ezt a vonzalmat a mass storage mód iránt, nekem soha nem hiányzott. Zenét pc-n is ezer éve olyan programmal hallgatok, ami tud id tag alapján szűrni/rendszerezni. Adatmozgatásra meg ott a pendrive (a lejátszó úgyis mindig tele van zenével, nem fogok róla törölgetni)
-
unrealnoise
senior tag
válasz
#65675776 #22 üzenetére
Ez jogos.
Viszont a legtöbb ember és én sem hallom ki a 320-as és a FLAC közötti különbséget. Ez van. Pláne, hogy séta közben hallgatom, zavar a tömegközlekedés meg ilyenek (még egy hd 25-1 II-es sennheiserrel is.)
Jó lenne az a cowon, 3,7" pont ideális, azon már normálisan lehet navigálni, válogatni a több száz kedvenc albumjaim között. De nem, nem ilyen akkuidővel és ilyen lassú hardverrel. (sorry, lehet tényleg 720 Mhz, de lényegtelen, mert tetű lassú egy 40ezer forintos telefonhoz képest is...)
Szóval én tőlük vagy a Sony-tól várom a megváltást...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
#65675776 #10 üzenetére
Istenem....
oké, de épp most írtam, hogy androidos PMP kellene, mert ha a google beindítja a google music-ot, és nemzetközileg is elérhetővé teszi (ahogyan a apple is megcsinálta pár napja...), akkor tök jó lenne, ott zenét vásárolni, és legálisan hallgatni, meg ilyesmi.
Mellesleg azt is írtam, hogy egy átlagos telefon is sokkal jobban bírja, mint a cowon d3, ez miért van? vagy azért mert a procija (asszem 600Mhz) sokat eszik és elavult, vagy azért mert egyszerűen gyenge akksi van benne. az én samsung wave-emmel, 35 órát elzenélek, egy szimpla 1500-as akkuval. akkor hogy van ez? nem a droiddal van elsődlegesen baj, hanem a hardverrel... ha az ipod touch is kibír egy töltéssel 40 órát zenével, akkor a cowon a f*sznak nem tudja megcsinálni.
bizony a cowon csillaga sem a régi már...
-
Gusztáv
addikt
Azért a Zune nem volt épp gagyi mp3 lejátszó. Ez a hangminőség dolog meg elég szubjektív, mindenkinek más az igénye és nem csak a lejátszótól függ (hallás, fülhallgató, város / tömegközlekedés alapzaja) Plusz nem hinném, hogy a mostani okos telefonok ebből a szempontból jobbak lennének.
Nekem van egy Zune HD-m, és nagyon szeretem (azt sem értem, hogy a MS az US only stratégiájával hogy akarta sikerre vinni). Remélem a WP7 media lejátszó része a következő frissítéssel megkapja a Zune szoftverét, mert még bőven nincsenek egy szinten. Én simán a Zune HD-t használom, pedig van WP7-telefonom is.
Az Iriver lejátszók nincsenek vészes árban, de pl elég nehéz beszerezni őket (Infopatikánál gyakorlatilag semelyik sem elérhető, pedig ők a hivatalos forgalmazók).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest