- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Volt régen is, most is. Minőség/ár arányban a Sandisk Sansa Clip+ és Fuze kiemelkedik a mezőnyből. A Clip+ 2GiB-os verziója valami 12k (a memóriája bővíthető), és messze jobb hangminőséget kínál, mint bármelyik telefon, vagy iPod.
És ugye akkor ott vannak az iRiver és iAudio termékek, csak azoknak az árazása egy más kategória.
hoffman_: Az Ő termékük az iAudio...
Gusztáv: Zune-hoz nem volt még szerencsém. De az én szememben nem attól lesz minőségi egy lejátszó, hogy érintőképernyős, grafikus menüs, trallala... A hangminőség elsődleges. És igen, függ sok mindentől, de pl az iRiver alapból jó minőségű füldugót ad a lejátszóihoz, míg telefonokhoz, pláne iPod-hoz ilyet még nem hallottam. Szóval kezdheted azzal, hogy veszel egy értelmes kimeneti eszközt, aminek a megvásárlása után jó eséllyel rájössz, hogy a lejátszó eszköz a szűk keresztmetszet.
Az iFP899-em esetén nem futottam bele ilyesmibe. Az érezhetően jobban szólt ha jobb fejhallgatót dugtam bele. A mellékelt MX400-hoz képest a PX200 is érdemi előrelépés volt. De otthon használtam DT 531-gyel is, azzal még jobb volt. És itt jön a következő figura: a telefonok és átlag lejátszók többsége már egy 32Ω-os fej/fülhallgatóval is éppen csak nem szenved. Az iRiver-nek meg sem kottyant a 250Ω-os sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest