Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

válasz #65675776 #2 üzenetére

Időrendben ezek a lejátszók és telefonok fordultak meg nálam: Sony MZ-R701, Iriver IHP-120 (később H120), iPod Nano, iPhone 3G, iPhone 4. Hallgattam iPod Touch-ot és valamilyen kis Iaudio cuccot, régi Rio Discman-t. A Minidisc felvevő hangjánál még nem hallottam jobb és tisztább kimenetű lejátszót. A sztereó szeparáció és a térérzet klasszissal jobb mint bármilyen mp3 lejátszóban. Ezt alapul véve biztosan kijelenthetem, hogy semmi gond nem volt az iPod-ok és az iPhone-ok hangjával, az Iriver semmivel nem nyújt többet ilyen téren. A hozzá adott átcimkézett bogyós Sennheiser-ről nem mondhatnám, hogy a hangminőség mérőszáma. Szerintem ezek a bogyós dolgok 20 000 Ft alatt mind felejtősek, tök mindegy milyen márka. Mindnek érezhető kiemelése vagy hiányossága van valahol amellett, hogy csonthallást okoznak ha valaki nem ésszel használja. Az I4 hangminősége levegősebb lett mint a 3G volt, teljesen rendben van lossless anyaggal. Arra emlékszem, hogy a nano egyik régebbi firmware-ében az EQ be tudta torzítani a basszust. Ezt aláírom, de egyrészt nem használunk EQ-t ilyen kütyükben (és más műanyagosító effektet sem),másrészt pedig javították.

Új hozzászólás Aktív témák