- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
válasz
JNashville #47 üzenetére
Jogos. Nekem is tököm kivan a Bada-val... Többek közt a 2.0 sem nagyon dob fel, ezért is tervezem, hogy télen veszek egy SE Ray-t... Jobbat most nem tudok.
-
unrealnoise
senior tag
Jó is az az S9. Igazából egyébként annyira nem vészes a helyzet. ha a cowon befuccsol és nem gyárt komolyan androidos PMP-ket, mert már nem veszi a nép az okostelefonok miatt annyira (és ha az okostelefon piacra sem akarnak beszállni), akkor marad az, hogy egy idő után a tömeg leszarja hány mag van az okoskütyükben, mert netezni, filmet nézni, zenélni az egymagossal is ugyanúgy lehet mint a 20 magossal. Azaz egy valamivel lehet majd az átlagember vásárlásra ösztönözni, extra dolgokkal, amik nem csak a spacifikációban díszelegnek. Itt mondjuk azt értem, hogy majd jön a HTC vagy SE egy dedikált gombos telóval, walkmen-nel, már csak azért is, mert ilyen nincs. a fiatalok közül biztos sokan ráharapnának. (pl még én is..) Szóval hamarosan ki fog pukkadni ez az okostelefon őrület és a teljesítménynövelés már nem lesz elég arra, hogy telefont váltson az ember, mert minek, ha a felhasználói élmény ugyanaz marad. Szóval nemsoká szvsz elérjük ezt, és akkor talán végre kapunk pár használható készüléket.
egyébként örülök, hogy te is így látod.
-
unrealnoise
senior tag
Egyeseknek az mp3 lejátszós topicban nem lehet megdumálni, hogy pl. a samsung wave DNSe (Digital Natural Sound Engine) cuccal tud úgy szólni mint egy tízezer forintos clip...
Én nekem volt/van mindkettő, egyikkel sincs bajom, egyik praktikusabb mint a másik, mikor melyik ugye. És ugye ott hiába győzködtem őket, hogy a tesztek alapján bizony a legszebben szóló telefonok közt tartják számon, ettől ez még kevés, mert nem céleszköz, hardver... És alapból nem arra találták ki.... -
unrealnoise
senior tag
válasz
M@trixfan #42 üzenetére
Hát igen, olvastam én is, hogy hardverileg ezek a küytük már nagyon "sok mindenre" képesek, többre mint amit a tömörített zenékből kihallunk. Szóval igen, ha nem valami tényleg ótvar szar, noname cuccot vesz az ember, akkor adva van a minőség hangzásra. EQ-val én sem szoktam szórakozni. valakinek meg ez a mániája. van ahol csak rontani lehet vele (pl, sansa clip és társai.)
Én még egy ideig várok egy cowon PMP-re, aztán ha nem jön, beszerzek egy 32 GB-os j3-at. Beleteszek egy 32 GB-os microSD-t és elleszek vele évekig.
-
unrealnoise
senior tag
Miért lenne szerencsétlen választás az android, ha ma már egy totál átlagos droidos telefon is elvisz minimum 30 óra zenét? Valamit csak a cowon nézett be nem? Többet eszik a processzor, illetve mint mondtuk már, nem tudjuk milyen akku van benne...
Szerintem egyértelmű, gyenge akku, ideje múlt processzor. Mondom, induljunk ki abból, hogy ma már középkategóriás telefonok is elfutnak 30, 35 óra zenéléssel, erre egy prémium pmp csak 20-at? Akkor csak nem a rendszer a hibás nem? Pláne, hogy ez a 20 óra is valszeg úgy van megadva, hogy közben a kijelző nincs is bekapcsolva, mint általában zenehallgatás során....
a tegra 1 meg soka segít a Zune HD-n, ám szvsz ez is egy tök béna PMP, dedikált gombok nélkül. (csak hangerőt lehet állítani...)
-
unrealnoise
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Az se ma volt már.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
#65675776 #22 üzenetére
Ez jogos.
Viszont a legtöbb ember és én sem hallom ki a 320-as és a FLAC közötti különbséget. Ez van. Pláne, hogy séta közben hallgatom, zavar a tömegközlekedés meg ilyenek (még egy hd 25-1 II-es sennheiserrel is.)
Jó lenne az a cowon, 3,7" pont ideális, azon már normálisan lehet navigálni, válogatni a több száz kedvenc albumjaim között. De nem, nem ilyen akkuidővel és ilyen lassú hardverrel. (sorry, lehet tényleg 720 Mhz, de lényegtelen, mert tetű lassú egy 40ezer forintos telefonhoz képest is...)
Szóval én tőlük vagy a Sony-tól várom a megváltást...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Jézus. Mert a D3-ban pörög ám...
Ugyanúgy memóriás ember... Kevered az X7-el... Szóval ez most nem talált...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
bigmasterg #12 üzenetére
Hát nekem ezek sem kellenének max otthonra néha, vagy nem tudom, de 8-10 óra akkuidő? khm... egy sétára meg egy rövidebb utazásra talán oké...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #14 üzenetére
hát pedig az az iriver sem nagy szám, tapicskolós hülyeség az is, ahogy elnézem még szám váltó gombok sincsenek oldalt... legalább az lenne, akkor még azt mondanám, hogy oké.
sony a844 vagy x-1050 volt még jó vonal, kár, hogy egyiknek sincs utódja igazán.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
#65675776 #10 üzenetére
Istenem....
oké, de épp most írtam, hogy androidos PMP kellene, mert ha a google beindítja a google music-ot, és nemzetközileg is elérhetővé teszi (ahogyan a apple is megcsinálta pár napja...), akkor tök jó lenne, ott zenét vásárolni, és legálisan hallgatni, meg ilyesmi.
Mellesleg azt is írtam, hogy egy átlagos telefon is sokkal jobban bírja, mint a cowon d3, ez miért van? vagy azért mert a procija (asszem 600Mhz) sokat eszik és elavult, vagy azért mert egyszerűen gyenge akksi van benne. az én samsung wave-emmel, 35 órát elzenélek, egy szimpla 1500-as akkuval. akkor hogy van ez? nem a droiddal van elsődlegesen baj, hanem a hardverrel... ha az ipod touch is kibír egy töltéssel 40 órát zenével, akkor a cowon a f*sznak nem tudja megcsinálni.
bizony a cowon csillaga sem a régi már...
-
unrealnoise
senior tag
Én vevő lennék egy olyan lejátszóra mint a cowon d3, ha nem lett volna elbaltázva. tetűlassú lett az az androidos kütyü, pedig minden benne van ami kellene nekem. vannak dedikált gombok, melyeket minden okostelefonról hiányolok, nem elég ugyanis az, hogy csak hangerőt tudsz állítani, számot hogy váltasz anélkül, hogy elővedd? d3 szégyene még az üzenidő. nem tudom, hogy gondolták azt a 20 órás zenelejátszást, egy totál átlagtelefon is elzenél már 35 órát...
És akkor itt tartunk, nincs igazán jó, hordozható PMP. egyedül talán a cowon j3.
De ha beindul a google music meg az ilyen online zenei szolgáltatások, akkor nagyon nem árt, ha androidod PMP-je van az embernek, illetve esetleg valaki kiadhatna már egy olyan okostelefont, amin rajta van minden szükséges gomb...Sajnos ilyen most nincs, és nem is lesz jóideig. szvsz.
Az meg hogy a füles kábelén vannak gombok esetleg, oké, de én fejest akarok használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest