- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNashville
senior tag
válasz
unrealnoise #50 üzenetére
Jó választás.
-
geezer
aktív tag
válasz
unrealnoise #45 üzenetére
Nekem Wave-em van, és egy Cowon S9.
Az S9 sokadik lejátszóm már. Volt Sandisk (Clip is), Sony, Ipod nano és még ki tudja mi, de ez messze a legjobb, köröket ver a többire.Ehhez képest a Wave tényleg elég durván jól szól. Abszolút meglepetés volt számomra.
Meg merem kockáztatni, hogy lenyomja a Clip-et, például. Szóval nem egyértelmű, hogy bármilyen mp3 player jobb mint egy okos(abb) telefon. -
Gusztáv
addikt
válasz
unrealnoise #37 üzenetére
Mert valószínűleg tele van tök felesleges folyamatokkal, amire semmi szüksége a PMP-nek, csak egy telefonnak, de nem filézték ki belőle. Plusz erős vas kell hozzá, hogy normálisan fusson, az meg eszi az akksit.
Zune HD: Azt sem, mert a gomb az oldalán csak a hangerő szabályzót hozza fel a képernyőn
(nem kell feloldani a képernyőzárat). Én nem nagyon szoktam számokat léptetni, ha véletlenszerű lejátszással hallgatom, és olyan szám jön, ami nem tetszik, akkor megjelölöm és többet nem szinkronizálja le a lejátszóra.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
unrealnoise #27 üzenetére
Hát nem...
Ma már akár 320GB-ot is bele lehet pakolni...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
unrealnoise #23 üzenetére
Nem, az A3-mal kevertem...
Nekem agyhalál mikor ezekre a Flash-es cuccokra USB-n át kell ráküldeni több GB zenét...
Meg aztán egy Nightwish Discography önmagában több, mint 10GB...
-
törölt tag
válasz
unrealnoise #13 üzenetére
Biztosan nem vennék előre tömörített zenét, mert az tipikusan nem üti meg a minőségi elvárásokat.
Azonos hw-ű telefonnal vesd össze. A D3 régebbi (720MHz egyébként), mint a Wave-é (ARM v6 vs Cortex A8). Mondjuk jó lenne tudni milyen kapacitású akku került alá. A Cowon érdekes módon a specifikáció ezen részleteit nem igazán publikálja...
Egyébként a D3 már tipikusan az az eszköz, ami arról szól a legkevésbé, amire állítólag szolgál. (Vicc, hogy itt is 16Ω-ra van specifikálva a kimenet.) Az árazása meg... Ennyi pénzért már ott vannak a bigmasterg által említett HiFiMAN-ek, és azért azok legalább tényleg a zenéről szólnak. Ja, és marad egy százasom is, amit költhetek zenére.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gondolom a samsung wave-edben nem pörög egy 60-120GB-os vinyó...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
unrealnoise #16 üzenetére
Kompromisszumokat tudni kell kötni abban az ársávban, ahova az E-200 és az E-300 tartozik. Annyi pénzért pedig elég kedvező ár/érték arányú PMP cuccot kapsz. A használatára mondjuk gyorsan rá lehet állni, de ez persze eléggé egyénfüggő.
-
imibogyo
veterán
válasz
Így van. a Wave 2-vel is lehet simán 30-35 órát zenélgetni, ráadásul elég jó minőségben szerintem. Legalábbis a legtöbb Androidos telefonhoz képest.
-
bigmasterg
addikt
válasz
unrealnoise #9 üzenetére
Én meg olyasmi lejátszóra lennék vevő, mint a hifiman hm601 / 602, hm801 vagy a Colorfly ([link]). Ahol a hangminőség mindenek felett.
Csak ezek nem éppen a legolcsóbbak és csak külföldről rendlehetőek, így még a megfizethetőbb árú hm601 vagy hm602-re is rájön a postaköltség, vám (de még talán áfa is).
-
törölt tag
válasz
unrealnoise #9 üzenetére
Persze, hogy csak 20 órát bír ki. Ez a felesleges OS és annak processzorigénye miatt van. Ha egy normális feladatorientált minimálrendszer lenne rajt, és mindez célhardveren futna, akkor sokkal többet kibírna azonos akkuval, mint egy telefon. Android alá viszont kell egy általános célú processzor és annak körítése, ami a célhardver fogyasztásának 2-10x-esét produkálja, totálisan feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest