- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Miért lenne szerencsétlen választás az android, ha ma már egy totál átlagos droidos telefon is elvisz minimum 30 óra zenét? Valamit csak a cowon nézett be nem? Többet eszik a processzor, illetve mint mondtuk már, nem tudjuk milyen akku van benne...
Szerintem egyértelmű, gyenge akku, ideje múlt processzor. Mondom, induljunk ki abból, hogy ma már középkategóriás telefonok is elfutnak 30, 35 óra zenéléssel, erre egy prémium pmp csak 20-at? Akkor csak nem a rendszer a hibás nem? Pláne, hogy ez a 20 óra is valszeg úgy van megadva, hogy közben a kijelző nincs is bekapcsolva, mint általában zenehallgatás során....
a tegra 1 meg soka segít a Zune HD-n, ám szvsz ez is egy tök béna PMP, dedikált gombok nélkül. (csak hangerőt lehet állítani...)
-
unrealnoise
senior tag
Én vevő lennék egy olyan lejátszóra mint a cowon d3, ha nem lett volna elbaltázva. tetűlassú lett az az androidos kütyü, pedig minden benne van ami kellene nekem. vannak dedikált gombok, melyeket minden okostelefonról hiányolok, nem elég ugyanis az, hogy csak hangerőt tudsz állítani, számot hogy váltasz anélkül, hogy elővedd? d3 szégyene még az üzenidő. nem tudom, hogy gondolták azt a 20 órás zenelejátszást, egy totál átlagtelefon is elzenél már 35 órát...
És akkor itt tartunk, nincs igazán jó, hordozható PMP. egyedül talán a cowon j3.
De ha beindul a google music meg az ilyen online zenei szolgáltatások, akkor nagyon nem árt, ha androidod PMP-je van az embernek, illetve esetleg valaki kiadhatna már egy olyan okostelefont, amin rajta van minden szükséges gomb...Sajnos ilyen most nincs, és nem is lesz jóideig. szvsz.
Az meg hogy a füles kábelén vannak gombok esetleg, oké, de én fejest akarok használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest