- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#40553216 #327 üzenetére
az nem egyszerű fájlművelet amikor valaki egy Total Commanderben a képfrissítési sebesség határait feszegetve hotkey-ekkel cikázik a bal és jobb oldal között meg másol meg töröl meg tömegesen átnevez meg közben futtat és tömörít és szeletel és feltölti egy ftp-re... ez poweruser kategória bőven... az egyszerű user igényeit 100%-osan lefedik és kielégítik a windows explorer képességei... én nem feltétlenül vagyok r=1 usernek mondható, mégis tökéletesen megvagyok windows explorerrel...
-
oO7
őstag
válasz
#40553216 #321 üzenetére
gondolom a keresést meg megnyitást nem vették a fájlműveletek közé...
total commander egy átlag felhasználónak igenis repülőgépszimulátor kategória... a rengeteg ikon a toolbar-on, funkció gombok, eleve kétpaneles elrendezés, plusz még a menüsor egy csomó mindenel ami már nem fért ki a képernyőre...
metro-n nem két példányát fogod az alkalmazásnak egymásmellé csapni, hanem pl egy total-commander szerű megoldással az alkalmazás egy példányán belül lesz megoldva a kétoldalas kialakítás
-
oO7
őstag
válasz
#40553216 #317 üzenetére
"másrészt miért a júzereknek kell az egész munkamenetüket az MS által erőltetett formához igazítaniuk"
nem _kell_... senki nem kényszeríti őket"De te most meg tudod csinálni, hogy 4 részre felosztod az IE egyetlen látható ablakát?"
nem, de ha erre valóban ekkora igény van, akkor majd a Firefox vagy a Chrome metro-s verziója megoldja..."Így lesz a 8-cal is. Amúgy ezt érezheti az MS is, emiatt lehet a nagy kedvezményes OS-vásár."
várd ki a végét, hogy mekkora bukás is lesz a win8... amúgy minden OS váltásnál csinálnak ilyen vagy ehhez hasonló upgrade-kedvezményeket...a fájlkezelés és a fájlrendszer elérésének koncepciója erősen megváltozott itt a win8-ban és jellemzően - persze belátom, ez nem minden esetben megoldás de általában az - nem egy fájlkezelő segítségével közelíted meg a fájlokat, hogy aztán megnyisd a fájlt a megfelelő programban, hanem elindítassz egy appot ami valami egyedi, releváns formában fogja a hozzá tartozó fájlokat felsorolni neked... ez egy koncepció, ami nem feltétlenül fedi a tényleges felhasználást, de legjobb tudomásom szerint valami ilyesmi lenne az elképzelés... pl a zenéket sem fájlokként látod mappákban hanem a zenelejátszó programmal albumokat meg előadókat meg zenei stílusokat látsz, vagy képeket sem fájlként böngészed hanem fényképalbumokként és lehetne meg folytatni... pl emailek is valahol "mélyen" fájlként materializálódnak a vinyón, de jellemzően valami fogyaszthatóbb formában egy emailolvasóval fogod nézegetni őket...
a konkrét fájlműveletek meg ritkák mint a fehérholló és valószínűleg a statisztikák alapján az emberek csak "read only" módban böngészik a mappákat-fájlokat így ideálisabb erre a böngészésre egy sima egypaneles megoldás, mint valami total commander szerű bonyolult felület ami erőteljesen a fájlműveleteket hivatott egyszerűvé tenni... legroszabb esetben meg ha kétoldalas megoldás kell, akkor két explorert megnyitsz a képernyő két oldalán és kb ugyanott vagy... de szerintem ez hasonló hitvita mint a billentyűs navigálás total commanderben vs egérrel való klikkelgetés windows explorerben... ki mit szokott meg, ki mire használja...
az utolsó pontban meg egyetértünk... én is azt akartam azzal mondani, hogy kis százalék is sok ember, és ha te pont jellemzően abból a kis százalékból származó emerekkel vagy körülvéve, akkor simán kialakulhat benned egy olyan világkép a statisztikai mintád alapján, hogy az emberek hatalmas százaléka használ total commandert vagy 4 ablakot néz egyszerre a monitorán vagy hasonlók...
-
NZKK
tag
válasz
#40553216 #296 üzenetére
Jaj már megint visszalősz a Vistával...
A vista részben azért volt bukás mert nagy volt a hardverigénye. A felülete mindenkinek tetszett, de a "motorháztető" alatti dolgokkal voltak gondok.
W8 esetében meg pont inverze van.
A felhasználói felületre fújnak néhányan, de a motorháztető alatti dolgokkal mindenki 100%-ig meg van elégedve, sőt 110%-ig.Nem egy kategória a kettő, s pont ezért abszolút rosz példa.
-
oO7
őstag
válasz
#40553216 #296 üzenetére
"Neked miért fórumtroll az, aki a - láthatóan tájékozatlanságod okán téves - véleményed szerint "csak képek és a saját téves elképzelései alapján, de amúgy nulla tapasztalattal fikázza"? Miért nem inkább magad tartod fórumtrollnak ilyen vélemény kialakítása miatt?"
amíg olyanokat lehet olvasni (úgy mellesleg sokszor még valamelyik pre-release verzióra alapozva), hogy "10 percet bírt a gépemen, ment is vissza a Win7"... meg elkezdik rá felhekkelni az emberek a saját kis jól megszokott firefox-ukat meg adobe readert (stb) utána meg sírnak a fórumon, hogy milyen szar, hogy állandóan váltogatnak desktop meg a metro felület között... meg rakják fel a hekkelt startmenüt mert képtelenek egy hangyafaszni "átszellemülésre" és arra, hogy legalább megpróbálják az új megoldást (start screen) használni... meg azzal kezdik, hogy kiszórják a metro alkalmazásokat a startképernyőről, telerakják a desktopos alkalmazások shortcut-jaival, majd a legnagyobb felháborodással és habzó szájjal jönnek a fórumokba, hogy szar ez az új start screen... és még lehetne sorolni a jellemző "érveket"...
NA... egészen addig ezt a véleményemet úgyérzem 100%-osan megalapozottnak tekinthetem... ha valaki idejön és mond egy olyan érvet ami tényleg jogos, akkor nem fogom megpróbálni sem meggyőzni az ellenkezőjéről és nemes egyszerűséggel azt javaslom neki, hogy maradjon Win7-nél, vagy elmondom neki, hogy milyen esetleges kompromisszumokkal/workarounddal tudja megoldani a problémáját win8 alatt... -
oO7
őstag
válasz
#40553216 #291 üzenetére
az OS publikusan még nem jelent meg, de ugyebár nyár óta aki akarta kipróbálhatta... huzamosabb idő pedig nyílván relatív, de ha valaki tényleg kifejezetten az újdonságok iránt érdeklődve használja a rendszert és nem akarja minden áron úgy használni. ahogy pl egy win7-et, akkor kb 1 nap alatt meg lehet szokni, 1 hét múlva pedig már határozottan kényelmetlennek fog hatni a desktop felület a metro után...
"Erre releváns válasz, hogy te meg süket marketingdumát nyomsz, mert pénzügyileg érdekelt vagy? Alias bértollnok."
egyszerűen a rendszer mellett érvelek és nem ellene... ez nem "süket marketingduma" vagy akkor ennyi erővel a te ellenérveidre meg én mondhatnám, hogy "süket lejárató-marketing"... -
NZKK
tag
válasz
#40553216 #282 üzenetére
Valamennyi rugalmassággal rendelkezni kell. Lehet, hogy a Magyar embernek ez ismeretlen dolog, de külföldön azért nyitotabbak az emberek
általatok nyomatott egyszerű és intuitív használat messze nem igaz. - ha odaírnád, hogy szerinted akkor sokkal relevánsabb lenne ez a mondat, s nem lenne kicsit sem félrevezető mondjuk egy olyan embernek, aki mésodszorra téved ebbe a fúrumra.
288
A W8 meg sem jelent, nemde? Akkor mi a tökömet kell itt a számokkal dobálódzni, majd jövő karácsonykor dobálózhatsz számokkal, addig inkább mással foglalkozz
289
Ennek mi lehet az oka? - gondolom a cégek nagyrész kiesnek a szórásból, mivel nem feltétlenük ők a célközönség
291
Erre releváns válasz, hogy te meg süket marketingdumát nyomsz - Tudod ez olyan tipikus dolog, ami oltári mélyen hangzik, de valójában bárkire igaz lehet, aki nem fikázza le csipőből a fejlesztést.
"pl az, hogy nagyobb a piac, mint win7 korában?"
Háromszorosa? Tényleg vicces vagy... - Szóval szerinted ugyan olyan a világ, mint 2009-ben? Bahahah.... -
oO7
őstag
válasz
#40553216 #288 üzenetére
most komolyan egy olyan OS-re mutogatsz nekem marketshare adatokat ami még meg sem jelent?
"Már ne haragudj, de ki a f@szom szokta meg a metro-t?"
őőőő várjcsak... bárki aki huzamosabb ideig használta és nem csak képek és a saját téves elképzelései alapján, de amúgy nulla tapasztalattal fikázza?(#289) tomtyi
pl az, hogy nagyobb a piac, mint win7 korában? így még ha ugyanakkora vagy akár nagyobb letöltésszámot is general a Win8 (rémlik mellesleg valami ilyesmi hír, mindjárt megkeresem neked), akkor is arányaiban kisebb szeletet fog kiharapni egy nagy piacból -
törölt tag
válasz
#40553216 #288 üzenetére
És nem mellékesen a Win 8 piaci részesedése messze elmarad a Win7 hasonló idejűéhez képest:
Windwos 7 2009. júniusában 0,76%-on volt.
Júliusban 0,9%-on.
Ennek mi lehet az oka? -
oO7
őstag
válasz
#40553216 #282 üzenetére
tehát hogy egy metro appot úgy megírni, hogy az megszólalásig hasonlítson a desktop alkalmazások felületére (de emellett persze elérhesse a csak metro alkalmazások számára elérhető spéci API-kat)? sűrűn elhelyezett vezérlőkkel meg ilyenek?
azt csinálsz a képernyő felületének 100%-ával amit csak akarsz, de egy ilyen akcióval meg pont azokkal a felhasználókkal szúrnál ki akik a metro felületet szokták meg... két külön világ ez és kár volna megpróbálni keverni őket... ha az MS azt akarná, hogy ezeket lehessen keverni, akkor összehoztak volna egy "metro stílusú desktopot" ahol az ablakos alkalmazások is ugyanúgy elérhetnék az új API-kat, mint a fullscreen appok... de mivel az ms ez utóbbiban látja a jövőt, így a lehető legélesebben elvágták egymástól ezt a két világot, és meg se próbáltak valami épkézláb dizájnt (és design guideline-t) adni a desktop alkalmazásoknak (vagy ugye elérést az új API-khoz)... azt a vonalat nem nagyon akarják hosszú távon életben tartani... legalábbis jelen pillanatban, legjobb tudomásom szerint ezen az állásponton vannak...
-
NZKK
tag
válasz
#40553216 #279 üzenetére
Azért ugye ismered a jó fokozását? Tudod a jó és a jobb közötti különbséget? És értelmezni is tudod a kettő közti fogalom különbséget?
Persze ha neked a jó a tökéletes, hát istenem, nem kötelező a disznótor.
A tuba.fm-et csak példaként hoztam fel, hogy lásd ilyen is van.
Tehát egy (egyébként rengeteg ember által nem használt) funkciót kellene egy addig megszokottól egészen eltérő feladatra használni. És mindezt természetesen maguktól kitalálva. Hány ilyen funkciót sorolsz még fel? És ezeknek a funkcióknak a megtanulásával mennyi időt kell elbasznia a jónépnek? - Megtanulásával?! Ha neked, vagy valakinek komolyan tanulnia kell a "+" vagy más triviális ikonok/szimbólumok jelentését, akkor nem az OS a hülye.
Vagy most izéé.. a jobbklik... az most.. ..anában már emelt színt? -
oO7
őstag
válasz
#40553216 #279 üzenetére
"Tehát egy (egyébként rengeteg ember által nem használt) funkciót kellene egy addig megszokottól egészen eltérő feladatra használni. És mindezt természetesen maguktól kitalálva. Hány ilyen funkciót sorolsz még fel? És ezeknek a funkcióknak a megtanulásával mennyi időt kell elbasznia a jónépnek?"
vajon hányan üvöltötték ugyanezt vörös fejjel, habzó szájjal, amikor leváltották a DOS felületét a lényegében egészen eddig használt ablakkezelős felületre...
szerintem teljesen felesleges ezt túldramatizálni, baromi következetes a Win8 appok felülete... pár általános funkciótól eltekintve (amik ugye a Charms Bar-ról érhetőek el - keresés, megosztás, nyomtatás, play-to, nfc share, beállítások) az alkalmazás funkcionalitását a "jobb klikk menüben" avagy az AppBar-on kell keresni... ennyi... ha emiatt az egyszerű feladat miatt valakiben olyan kérdés fogalmazódik meg, hogy "És ezeknek a funkcióknak a megtanulásával mennyi időt kell elbasznia a jónépnek?", akkor az bizony user error...""de mindig az új a jobb, az mindig valami javítása-továbbfejlesztése (vagy az akar lenni) a korábbinak"
A kiemelt a lényeg."
sejtettem, hogy megtalálod a mondatban a kiskaput amibe bele lehet kötni... ha valamiből kihoznak egy új verziót, soha nem lehet tudni, hogy az ténylegesen jobb lesz e mint a korábbi, mert lehet, hogy sok téren javítottak, de ugyanezek a javítások más szempontból meg negatívan befolyásolják a felhasználói élményt a korábbi verzióhoz képest... a lényeg, hogy mernek és tudnak újat csinálni, azt pedig csak és kizárólag az idő fogja eldönteni, hogy jó irányba ment e ez az újítás..."De az alapkérdés: az általad funkciógazdagnak meg mittomén milyen jónak titulált startscreenes csempékből semmit nem látok onnantól, hogy egy app elindult."
inkább információban gazdag, de nem teljesen értem a problémád... miért akarnád látni a startképernyőt egy másik alkalmazás futtatása közben? ha kíváncsi vagy onnan valamire, akkor egy Windows gombbal odaváltassz, majd mégegyel vissza az alkalmazásba ahol voltál..."És a WinRT az megakadályozza a "klasszikus" desktopfelület létrehozását?"
a WinRT API-k nem érhetőek el desktop alkalmazások számára (így azok ha nagyon akarnak sem tudnak beleintegrálódni úgy a rendszerbe, mint a metro appok), és metro alkalmazások nem futtathatóak a desktopon ablakos környezetben... remélem jól értettem a kérdést -
NZKK
tag
válasz
#40553216 #273 üzenetére
Jobb nálad egyenlő az abszolút hibamentes akármivel? szar lehet neked.
Tökéletes program szerintem nincs. De a kettő között nekem a metro jobban kézreáll.Mondjuk a tuba.fm nevű app nem all le a háttérben. Most akkor mi van?
Tabot marha egyszerűen tud nyitni az User, már feltehetőleg megszokta, hogy (mondjuk desktopon) a jobbklikk-el pusz menu nyílik meg a metros appokban. És ezt a roppant bonyolult és sösszetett, komplex műveletet elvégzi IE alatt, s talán azt feltételezem (én naív), hogy a "+" jelből ki tudja következtetni a "+" jel jelentését.
Váltás meg ugyan így működik, cask nem a "+" jelre kattint/bök, hanem a kiválasztandó weblapra. Erre még 0.0000001 User is képes. nem kell őket alábecsülni.Persze, ez a 1,5 milliárd ember a gyökér, mert nem akar tanulni.- Hé... nyugi, nem mindenki olyan mint te.
-
Misály
addikt
válasz
#40553216 #273 üzenetére
"a 0tól írtak egy teljesen új kezelőfelületet, a kutya se mondta, hogy tökéletes."
Nálad valami memóriazavar lehet. Alig kettő bekezdéssel feljebb:
"A jó szimbolizálja mondjuk a régi start menüt, a metros start menü pedig megegyezik a jobb fogalmával.... Rakjuk egymáshoz a kettőt.. Jó-Jobb érted..."
Érted?
"Szerintem a jobb nem szinonimaja a tokeletesnek....
-
NZKK
tag
válasz
#40553216 #244 üzenetére
Figyi... nagyfiú.. kezd kicsit elegem lenni, hogy bármilyen hír van a W8 kapcsolatban jön a sírás és hisztizés, hogy kurvaszar-nak vélik eggyesek a metrot.
Ha nem tetszik ne hasznád, menj linuxozni. Nekem személy szerint abszolút nem tetszik a Linux, de még nem is láttál engem linuxos topikban.
Másfelől már korrábban is írtam, hogy ki vagy te, hogy eldönsd, egy fejlesztésről, hogy az jó vagy rosz? Hogy az előre viszi a fejlődést vagy hátra? Majd az idő és az userek eldöntik.
Azért nem vagyok hajlandó 21x leírni a tapasztalataim, mert érdekes módon vagy átsiklik felette mindenki, vagy azt mondják "jaja... persze"
S végül pedig nem is tudom mikor ~2 hónapja láttam ebből a videósorozatból egy részt, ahol egy 50 eves faszit ültettek le a gép elé aki mérnök volt, tehát volt némi nemű informatikai előképzettsége. Érdekes módon ott szerencsétlenkedett vele, már-már inkább megjátszotta a hülyeségeit.
-
virkir
veterán
válasz
#40553216 #230 üzenetére
A legszebb az egészben, hogy nem kevesen voltunk úgy mint ellenben néni mire kitalálta mijaf@szért nem tud bejelentkezni.
Azt is pl elárulhatná Misály, hogy mi vezette arra kretén ötletre az MS-t, hogy egy desktopra locksceen-t tegyenek. Biztos elengedhetetlen ficsőr amit mindenképpen be kellett vezetni. -
Misály
addikt
válasz
#40553216 #230 üzenetére
Szóval az új windows eljövetele miatt szűnjön meg a nyelvoktatás? Hisz az egyszerű user hülye ezt bizonyítják nem egyszerűek akik videókat gyártanak arról, mennyire nem tetszik nekik az új windows. A 12 éves gyerek meg retardált, ha nem böki ki a szemét a bélyeg nagyságú ie ikon. Ja hogy chromeot használ és apuka direkt nem rakta fel csak hogy igaza legyen...
Komolyan mondom ezek nem észérvek hanem agresszív üldözése egy intuitív változásnak, a személyeskedésért meg tessék bocsánatot kérni, ill befogni ha elfogynak az érvek.
-
Misály
addikt
válasz
#40553216 #219 üzenetére
Nem tudom mikor kerestem utoljara start menuben administrative tools-ra, vagy egyaltalan ikonokra, de megprobalom a dilletans nyelvre leforditani. S-t-a-r-t s-c-r-e-e-n, p-r-o-g-r-a-m k-e-z-d-o-b-e-t-u-j-e k-l-a-v-i-a-t-u-r-a-n. Ugyanugy mint win7nel, win gomb bepotyogod amit keresel, enter. Bar felesleges magyarazni mert direkt nem akarod megerteni, hisz akkor borulna a DEEZHASZNALHATATLAN struccpolitikad
Tovabbi jo szarragast.
Kopi31415: Roaming profile letezik eleg regota, ha a ceg ahol dolgozol, nem hasznalja az a te nyomorod.
-
Misály
addikt
válasz
#40553216 #204 üzenetére
300+ csempe? Mi vagy te hidegburkolo? Vagy csak irtal valami faszsagot, hogy hatha igazolod az eloiteleteidet? Egy widescreen eleg a csempeknek desktopon, ha meg rautsz a billentyuzetre kapsz egy teljeserteku run-t....
"Cégnél hova lépjek be a live id-val?" - Domainbe leptetett Win8-at gondolom nem lattal
-
NZKK
tag
válasz
#40553216 #210 üzenetére
Ha a program készítője lustadög felkészíteni az alkalmazását az OS-re, akkor az az OS hibája? Amúgy nem kell pattogni, idővel "ő" is belátja, hogy profitál(hat) belőle.
Nyilván neked az Apple jelenti a forradalmat, de a forradalom nem jelenti az Applet.
Kezden unni, hogy itt mindenki jön a prognózissal, hogy úgyis így, meg úgyis úgy lesz, mintha valami nagy dolog lenne.Szóval, térjünk már erre vissza jövő karácsonykor, nagyfiú.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
#40553216 #210 üzenetére
Jesszus, én valami 90 millió körüli értékre emlékeztem.
Szerintem az MS úgy tudna tarolni a tabletek piacán, ha nagymértékben megkönnyítenié az átállást iOS / Androidról a Windows-ra (például az ott megvásárolt appokat nem kéne mégegyszer megvenni a Marketplace-en). Okés, ez generálna nem kevés plusz kiadást, de ha már áttért egy felhasználó, akkor remélhetőleg ott tudják tartani a windows ökoszisztémában. -
=WiNTeR=
senior tag
válasz
#40553216 #172 üzenetére
Maguk a hagyományos ikonok is csempék (vagy fordítva), csak éppen statikus információt hordoznak (program neve és képe), és mivel a feladatuk egyezik (programok indítása), így teljesen logikus, hogy egy azonos felületen osztozzanak.
Azt, hogy miért nincs programcsoportosítás a startscreen-en alapból én sem tudom, de a szavaidból azt vettem ki, hogy olyan csoportosítást képzeltél el, mint az iOS-en megvalósított mappák. Ez egy jó ötlet, szerintem az MS is hamarosan lépni fog ilyen irányban, elvégre - ahogy többen is panaszkodtak ezen topikban - sok program esetén már necces a metro, és ez az egyik legkényelmesebb megoldás a probléma kiküszöbölésére. Ámbár a WP8-nál nem mappákkal növelték az egységnyi helyen elérhető csempék számát, hanem negyed méretére lehet csökkenteni őket, így egy átlagos csempe helyén négy kicsi fér el.#204: Olyan nagyon sok embernek még nincs tabletje, és erre lehetséges alapozni. A laikusok számára a tény, hogy a kedvenc kis x86-os programjaik mennek, igencsak az MS felé húzza őket. A tabletforradalom szerintem akkor fog ténylegesen kiteljesedni, amikor már több embernek lesz tabletje, mint laptopja, csakhogy a mostani tabok 99%-a tartalomfogyasztó, és nem előállító eszköz, és tudom, 11"-on nem lehet produktívan dolgozni, de ha már rá lehet kötni egy kábellel (vagy wireless-en keresztül) egy képernyőre az x86-os tabot, akkor mindjárt más a helyzet, mert az évek alatt megszokott felület köszön vissza, és ebben látom a hibrid-tabok sikerének a kulcsát.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
#40553216 #204 üzenetére
"MS a jövőbeni tabletforradalomra ... Erről már lemaradt"
Gondolod? Ezt hitte a Netscape is az Internet Explorer előtt, kiröhögte az MS piacmegosztási ajánlatát, és most hol is van, emlékszik még valaki egyáltalán a nevére? A Sony is csak röhögött az Xboxon, most meg a lépést se bírja tartani vele. Az MS-t nem lehet leírni akkor se ha későn reagál. Az nevet aki utoljára nevet, ebben az MS egész jó.
-
attila9988
őstag
válasz
#40553216 #174 üzenetére
Forradalom vagy sem, a lényeg hogy nem minden eszközön kényelmes ez a megoldás. Pc-n, laptop -on nem az. Innentől kezdve tök mindegy hogy egyébként táblán vagy telefonon milyen, mert azokon MÁS kezelőfelület kell. Ha az ms bukni akarja a komplett desktop piacot, az oltári marhaság lenne a részükről, hiszen ha nem játszadozni meg ökörködni kell egy eszköz, akkor rendes számítógép kell, nem tapipacsi. Meg lehetne oldani hogy legyen mind a kettőn megfelelő rendszerük, de nem ilyen öszvér módon.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
#40553216 #134 üzenetére
Én sem t'om, miért nem rendezi automatikusan, de ahogy írtam korábban: "...most nézem, hogy a Win8 is automatán csoportosítja a programok parancsikonjait a metro-ban is (akárcsak a Win7-ben), csakhogy nem így rakja ki a startscreen-re, de a minden-alkalmazás menüben már így, csoportosítva rendezi őket"
De ha már itt tartunk, akkor a régi startmenübe emlékeim szerint az adott program telepítését követően automatán voltak elhelyezve a programhoz tartozó parancsikonok (amennyiben a kedves felhasználó kiválasztotta ezt az opciót telepítéskor), nemde? Akkor miben is tud többet a linux etéren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest