- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
#40553216 #273 üzenetére
"a 0tól írtak egy teljesen új kezelőfelületet, a kutya se mondta, hogy tökéletes."
Nálad valami memóriazavar lehet. Alig kettő bekezdéssel feljebb:
"A jó szimbolizálja mondjuk a régi start menüt, a metros start menü pedig megegyezik a jobb fogalmával.... Rakjuk egymáshoz a kettőt.. Jó-Jobb érted..."
Érted?
"Szerintem a jobb nem szinonimaja a tokeletesnek....
-
Misály
addikt
"Mert eddig azon kívül, hogy maradi, ostoba, looser vagyok még senki nem mondott releváns előnyt a normál megszokott startmenü vs metro/modern/tökömtudja UI viszonylatában."
Az osszes kommunikacios csatorna amit hasznalsz elerheto egy gombnyomassal es visszaterhetsz ugyanugy a munkahoz/jatekhoz miutan atfutottad a friss dolgokat, esetleg valaszoltal. Nem kell ablakokat rendezni, taskot valtani, van egy osszerakott kommunikacios feluleted. Ugyanigy a lock screen, amit nem kell feloldani ha csak egy uzenetre varsz. Jelzi ha jott uj uzenet mar ott. En legalabbis igy hasznalom a start screent, ahogy a kepernyo osztast is remek otletnek tartom egy monitoron. Desktopon meg ugyis le vannak szogelve azok a programok amit gyakran hasznalok. Bar sok felhasznalonal latom a hanyjunk tele mindent ikonokkal cimu perverziot amit mai napig nem ertek. Fogalmazzunk ugy, hogy az en felhasznalasi szokasaimhoz pont idelis a win8.
-
Misály
addikt
válasz
#40553216 #230 üzenetére
Szóval az új windows eljövetele miatt szűnjön meg a nyelvoktatás? Hisz az egyszerű user hülye ezt bizonyítják nem egyszerűek akik videókat gyártanak arról, mennyire nem tetszik nekik az új windows. A 12 éves gyerek meg retardált, ha nem böki ki a szemét a bélyeg nagyságú ie ikon. Ja hogy chromeot használ és apuka direkt nem rakta fel csak hogy igaza legyen...
Komolyan mondom ezek nem észérvek hanem agresszív üldözése egy intuitív változásnak, a személyeskedésért meg tessék bocsánatot kérni, ill befogni ha elfogynak az érvek.
-
Misály
addikt
válasz
#06658560 #226 üzenetére
Soha nem hallottam róla, mi az? Safety policy? Travel policy? Vagy mire gondolsz?
Tomtyi, hol volt eddig az a másfél milliárd nemzeti önérzetű user, aki nem tudja megjegyezni egy program nevét? Érdekes, hogy az ilyen nagy horderejű érvek nem kerültek elő az eddigi ui átalakításoknál...
Azé be ne szarj az erőlködéstől.
-
Misály
addikt
válasz
#40553216 #219 üzenetére
Nem tudom mikor kerestem utoljara start menuben administrative tools-ra, vagy egyaltalan ikonokra, de megprobalom a dilletans nyelvre leforditani. S-t-a-r-t s-c-r-e-e-n, p-r-o-g-r-a-m k-e-z-d-o-b-e-t-u-j-e k-l-a-v-i-a-t-u-r-a-n. Ugyanugy mint win7nel, win gomb bepotyogod amit keresel, enter. Bar felesleges magyarazni mert direkt nem akarod megerteni, hisz akkor borulna a DEEZHASZNALHATATLAN struccpolitikad
Tovabbi jo szarragast.
Kopi31415: Roaming profile letezik eleg regota, ha a ceg ahol dolgozol, nem hasznalja az a te nyomorod.
-
Misály
addikt
válasz
#40553216 #204 üzenetére
300+ csempe? Mi vagy te hidegburkolo? Vagy csak irtal valami faszsagot, hogy hatha igazolod az eloiteleteidet? Egy widescreen eleg a csempeknek desktopon, ha meg rautsz a billentyuzetre kapsz egy teljeserteku run-t....
"Cégnél hova lépjek be a live id-val?" - Domainbe leptetett Win8-at gondolom nem lattal
-
Misály
addikt
válasz
attila9988 #190 üzenetére
"Jó ez így? Szerintem nem." - nekem ennyi eleg is volt...
Ha igy allsz hozza es nem nagy igazmondokent akkor ok. Szerintem hasznalhatobb es gyorsabb, nincsenek eloiteleteim se, hogy ez bizony csak tablan lehet jo...
Mellesleg en pl utalom a widgeteket, igenytelen es rendetlen.
-
Misály
addikt
válasz
soundsonic #183 üzenetére
Pletykara nem adunk.
attila9988: Egyszeruen nem jon be neked. Ettol meg nem kell ostorozni, hogy hulyeseget csinalnak. Mert nem, hatekonyabb es gyorsabb a mindennapi hasznalata, mint a start menus megoldasnak. Csak a szuklatokoruseged nem engedi ezt az infot befogadni. Nem tetszik, pont. Ezert meg ne kezdj el szakerteni mert nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest