- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az nem egyszerű fájlművelet, hogy drag&drop tehessek ide-oda fájlt egy ablakon belül?
De még egyszer: az MS saját felmérése szerint WinEx-ben végrehajtott feladatok 50%-a a másolás, átmozgatás, átnevezés és törlés. Mi a tömegigény, ha nem ez? Mennyivel egyszerűbb ezt (az első kettőt) kétpaneles fájlkezelőben, mint egypanelest kétszer megnyitva. Erre van igény.
"az egyszerű user igényeit 100%-osan lefedik és kielégítik a windows explorer képességei..."
Lószart! Ha a fájlrendszeren belül az almappákban végzed a fenti műveleteket, az még nem powerjúzer szint. És ha lefedné, nem lennének ennyire elterjedtek a kétpaneles alternatívák. -
magicbox
senior tag
Amit leírtál abban sok igazság van. Azt gondolom, hogy leginkább mi, "poweruserek" húzzuk a win8-at. De ne felejtsük el, hogy ránk hallgatnak az átlagfelhasználók. A családunk, az ismerőseink, a cégnél ahol dolgozunk stb. Rengeteg ember véleményét és döntését befolyásoljuk így vagy úgy, és ha mi gyűlöljük a rendszert, akkor ők se fogják használni... ennyire egyszerű. Lehet ránk erőltetni vmit, de az ilyen következményekkel jár. Sorry, ha picit sarkosan fogalmaztam
-
törölt tag
"gondolom a keresést meg megnyitást nem vették a fájlműveletek közé..."
Erre már alapvetően a Vistában sem kellett fájlkezelő."az alkalmazás egy példányán belül lesz megoldva a kétoldalas kialakítás"
Lesz? Miért lenne? A júzereknek a '80-as évek óta van erre igényük, az MS mégsem csinált. Vagy megint egy 3rd party csinál majd? De miért? Hol van akkor a júzerek igényeinek MS által való kielégítése? A reakció a júzerek igényeire?A gnome-ban (persze, Linux) évek óta van az alapértelmezett egypaneles Nautilushoz egy kétpanelessé tevő funkció az F3 lenyomásával. Bazi bonyolult lett volna eddig is a Windowsban megvalósítani.
(#323) kispx
Értem, értem. Akkor sem volt eget verő, sőt. -
törölt tag
Az SP1 nem tegnap előtt jött ki?
"Én ezt nem várom el... viszont ők se várják el egy zsír új rendszertől, hogy minden pontosan marad ugyanúgy ahogy ők megszokták"
A Windowsnak pont ez volt a MS bevételei szempontjából az egyik, ha nem a legfőbb előnye: az igen nagyfokú visszafelé kompatibilitás. Ha ezt most kukába dobják, akkor a fejőstehenet vágják le.@(#314) kispx
"mert a rajt az valószínűleg elég szép lesz."
Nem feltétlenül. A Vista sem vett repülőrajtot.
Vista: 1 év alatt 7,86%.
Windows 7: 1 év alatt 14,86%
Utóbbi két dolgot mutat:
1. a 7 majdnem dupláját produkálta a Vistának
2. amint fentebb is írtam: a 7 egy év alatt lenyomta a Vistát. -
törölt tag
Egyrészt kispx megválaszolta jórészét, másrészt miért a júzereknek kell az egész munkamenetüket az MS által erőltetett formához igazítaniuk. Miért nem az MS kérdezi az igényeket, és alkalmazkodik hozzá? Éppen a céges júzerek adják (adták?) az MS bevételeinek messze többségét.
De te most meg tudod csinálni, hogy 4 részre felosztod az IE egyetlen látható ablakát? Ha már ez a mindenre jó (persze, hogy nem igaz) difót böngésző?
"jellemzően egyetlen nagy vállalat sem ugrik rá a 0. napon egyetlen új OS vagy szoftververzióra"
A Vista pont ezért volt bukás. Mert nem ugrottak rá. Így lesz a 8-cal is. Amúgy ezt érezheti az MS is, emiatt lehet a nagy kedvezményes OS-vásár."Hidd el, ha tényleg erre lenne igény, akkor gyakorlatilag csináltak volna egy Desktop 2.0-át..."
Őőőőő, nem hiszem."de erre pont, hogy megközelítőleg 0 igény van"
Úgy gondolod?
Hogy áll pl. a fájlmásolás? Van már saját beépített kéttabos fájlkezelő? Mert igény lenne rá, kb. a DOS kezdetek óta. Az MS meg magasról tett erre az igényre. A Windows 8-ban sincs, sőt, a metro ui-n még másolni sem tudsz fájlokat. A Norton Commander léte, népszerűsége és leszármazottai szép száma 1986 óta bizonyítják az igényt. Szóval mikor is fejleszt ilyet az MS? Mikor is kíváncsi az igényekre?Improving our file management basics: copy, move, rename, and delete
"Copying, moving, renaming, and deleting are far and away the most heavily used features within Windows Explorer, representing 50% of total command usage (based on Windows 7 telemetry data).""ami persze ekkora piaci részesedés mellett még mindig hatalmas felhasználószámot jelenthet"
Vegyünk mondjuk 1,5 milliárd júzert. Ennek 0,3%-a 4,5 millió. Ennél sokkal több júzer gépén van Total Commander, most is. Vagy sokkal több gépen van még IE6. -
virkir
veterán
Te most tényleg fejlesztő vagy vagy csak nagyzolás az aláírásod.
Szerintem az utóbbi lehet mert ekkora marhaságokat még laikusként sem vagyok képes megfogalmazni.mert addigra a Metro is fejlődni fog sokat és esetleg olyan irányba, hogy az általatok felhozott hibákat/hiányosságokat javítják/pótolják...
Mivel a metroUi elsősorban az érintésvezérelt készülékekre, elsődlegesen tabletekre lett kitalálva azok korlátai miatt a büdös életben nem lehet olyan funkciógazdagságot adni a rendszernek mint a desktop-on. A tényleges multitask hiánya alapból kizár egy rakás ficsőrt ami desktopon megoldott, a kézzel vezérlés meg a maradékot.az újítások közül pedig majd ők megmondják, hogy szerintük mi a jó és mi nem, és csak az általuk jónak tituláltakat kérnék szépen... ez nem így megy... ennyi
Tudod találkoztunk már ha nem ismernél meg. Én vagyok a VÁSÁRLÓ vazze. Olyat adj nekem ami kell ne olyat amit te gondolod, hogy nekem kell. Jóóóó reggelt.Szerintem én itt befejeztem abszolút felesleges egy fizetett trollal megpróbálni vitatkozni.
-
kispx
addikt
Nem lesznek rá kényszerülve, mert a mai napig használnak DOS-os Win98-os rendszereket és nem érdekli őket, hogy elavultak, nincs rá támogatás, ... stb.
1-2 két holnap múlva még kár felméréseket olvasni, mert a rajt az valószínűleg elég szép lesz. De a kérdés az, hogy a szép startból szép folytatás lesz-e.
"jobb rálátásuk van arra, hogy mire van szüksége az átlagembereknek, mint az átlagembereknek..."
De az átlagemberé az utolsó szó... -
virkir
veterán
Jézusom.
És még te rakod be magadnak azt az aláírást. Remélem Redmond-ban nem ilyen hozzáállásúak a fejlesztők.
Legalább következetes lennél a hüjjeségekkel.
maradjon win7-nél és várja meg az SP1-et
A "felületválasztó updatet" pedig szerintem ne várd lélegzetvisszatartva, fél lábon, mert nem fog jönni.
Most akkor belátják a hibájukat vagy nem fogják belátni és megy a kukába a win8?"Mondj egy alkalmazást a merto-ról amivel ugyan azt és úgy megtudom csinálni mint a desktop verziójával"
ilyen nincs és nem is lesz... más logika alapján épülnek fel a metro alkalmazások, így a működésük is különbözik...
Akkor meg miért várnád el, hogy használják olyanok akiknek alkalmatlan a megszokott feladataikra és azok is lesznek a már sokszor felsorolt kötöttségei miatt?fejlesztő eszközök, grafikus eszközök, irodai programcsomagok mind-mind csak desktop alkalmazásként érhetőek el egyelőre...
Na majd szólj ha egy abev, CAD, PS, meg hasonlók megjelennek metro-ra. Szerintem te se állj féllábra mer combig belep a por mire ilyesmi megtörténik.Komolyan kezdessz kíváncsivá tenni, hogyszámodra mit jelent az OS...
Ha ezt még definiálni kell számodra akkor tényleg veled van a gond.És ha még mindig nehéz lenne felfogni leírom sokadjára.
Én személy szerint és még sokan mások akarnám élvezni azokat az újításokat amik megjelentek a win8-ban de a metroUI hátránya nélkül.
Namost a választhatatlan GUI ezt nem teszi lehetővé és itt a hiba.Ez még lemaradt.
pont, hogy az esetlegesen még csak desktopon elérhető funkciókat/képességeket is szépen folyamatosan migrálni fogják a metro környezetbe, és a desktop jelentősége fog egyre jobban csökkenni, míg nem egyszercsak eltűnik...
Vagy nem és a 9-re belátják, hogy erőszakkal nem lehet a piacot megbaccni.
Nem tudom miért nehéz felfogni, hogy a metroUI alkalmatlan a böngészés, játszadozáson kívül bármire.
Ez a migrálás meg egy érdekes dolog, ha beraknak minden funkciót ami desktopon elérhető minden alkalmazásba és metroUI-n fog futni akkor lényegében kapunk megintcsak egy desktop-ot csak máshogyan fogják nevezni? Vagy hogyis van ez? -
kispx
addikt
"Nem hiszem, hogy a brókerek most azonnal ráugranának a dologra, de amúgy egy iciripiciri kreativitással át lehet írni azokat a programokat úgy. hogy a felületüket ne ablakokra osszák fel hanem valami más - akár kényelmesebb - elrendezési logika alapján egy "ablak" (metro app) felületén belül..."
Egy már meglévő rendszer átírása metrora nem kevés összeget fog felemészteni, amit a brókerek (és a többiek) nem fognak kifizetni csak azért mert ne normál desktopon dolgozzanak hanem metron. Semmilyen előnye nincs a metronak, ami egy ilyen összeget megér.
"Hidd el, ha tényleg erre lenne igény, akkor gyakorlatilag csináltak volna egy Desktop 2.0-át... de erre pont, hogy megközelítőleg 0 igény van"
Igény van rá. Lásd: egyik ok amiért sokan fikázzák a Win8-at."jobban hiszek az MS mérnökeinek, felméréseinek/statisztikáinak, pszichológusainak, dizájnereinek,"
Elvégre kizárólag csak ők fogják használni a rendszert, és még véletlenül sem az átlagember."és a desktop jelentősége fog egyre jobban csökkenni, "
Kíváncsi vagyok a Visual Studio, PS, és az enterprise rendszerek hogyan fognak futni kényelmesen a metron."Win9 környékén ha más nem már nagyon jól látható lesz ez a tendencia"
Indok? Vagy ez csak egy jóslat? -
bzoley
veterán
"engedd meg, hogy gratuláljak, hogy felhozol egy olyan példát amiről nagyon jól tudod, hogy nem lehet megoldani a desktop kikerülése nélkül "
Ne gratulálj, hanem gondolkozz, mielőtt hülyeségeket irkálsz. Számtalan hasonló példát lehetne még említeni, de nem mindenkinek van kedve, ilyen alpári stílussal szemben, amit páran képviseltek, bármit is írni. Azonkívül fölösleges is, mert úgyis csak az elcsépelt, tudatlanságot tükröző soraitokat ismételgetitek.
Próbáld a következő pár dolgot összerakni, és akkor talán rájössz, mások miért vannak más véleményen.
Operációs rendszer jelentése, és feladata.
A metro, és alkalmazásai nem OS, csak egyfajta kiegészítés.
Metro, és alkalmazásai nélkül az OS-ből még nem lesz Win7.Sokan abban a tévhitben éltek, hogy a metro maga az OS, és akinek nem tetszik használjon Win7-et. Én ilyen kijelentéssel nem nevettetném ki magam, de ilyet jellemzően csak azok írnak, akik végképp nem tudnak semmi értelmeset írni, de a kényszer megvan.
Tudod, vannak olyanok, akik láttak már a Win8-on kívül más OS-t is, sőt használták is, és 10-20év után szinte ránézésből meg tudják ítélni, hogy egy-egy újítás előre-, vagy visszalépés. Egy újítás saját magát adja el, ha az valóban előre mutat, és segíti a felhasználó munkáját, nem kell reklámozni sem. Ha visszalépést mutat, fölösleges erölködni. Minden esetre nem néhány lelkes hittérítő fog meggyőzni azzal, hogy márpedig én idióta vagyok, hogy nem vagyok hajlandó színes kockák előtt vigyorogni, és egyszerre csak egy alkalmazást használni.
Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha olyan rohadt jól menne, hogy 4k tévém lenne. Szégyelném magam, hogy nekem egyszerre akár tíz alkalmazás is elfér a képernyőn.
"...egy sima videót vagy streamet pl probléma nélkül tudsz nézni a video appal..."
Nem gondolod, hogy ki fogom dobni a media playeremet, mert adtak az OS mellé egy valamilyen, valószínűleg lényegesen butább lejátszót. A fél képernyő problémájáról nem is beszélve. A tudatlanok ilyenkor előveszik a nem fogékony az újításra, meg megszokás kártyákat, ami ellen sajnos csak a minőség, rugalmasság, kényelem lapokat tudom felmutatni.
Írtad, hogy bárki megszokja a metrot tíz perc alatt(vagy valami hasonlót). Tudok hasonlót. Aki látott, és használt már más OS-t is, és valamennyire igényes is, soha nem fogja megszokni. Elég kevesen tudnak itt annyi üzemórát felmutatni Win8-cal, mint amennyit pl. én is eltöltöttem vele, a metron kívül fellelhető hülyeségeket, butításokat aránylag elviselem, megszoktam(megérteni, megbocsájtani nem fogom), aránylag jól használható, bár számtalan hibája van. De egy valamit nem ártana megérteni. Arra akarom használni a Win8-at, aminek lennie kell, OS-nek. Amíg nem tudod, mi is egy OS feladata, fölösleges is reklámoznod a metrot.
Végül pedig, azt ugye magad sem gondolod ebben a formában ez a jövő. Egyszer próbálnál meg áfát, tb-t bevallani, bérszámfejteni, megtudnád mire nem jó a metro: munkára. Kik fizetnek a Win8-ért? Akik munkára fogják használni.
Hamarabb kerül a rendszerbe winupdate formájában a böngészőválasztó mellé egy felületválasztó is. -
virkir
veterán
Windows 8-at, Windows 7-ként akarja használni az újítások 100%-os eliminálásával
Miért szerinted hogyan kéne használnia annak akinek a metros foschok semmit nem adnak hozzá a használhatósághoz?
sokszor indokolatlan - kötődés a desktop alkalmazásokhoz
Mondj egy alkalmazást a merto-ról amivel ugyan azt és úgy megtudom csinálni mint a desktop verziójával.
Az meséld már el miért nehéz felfogni azt az egyszerű tényt, hogy érdemi munkára csak hátráltató tényező a metroUI? -
bzoley
veterán
Nem kell magyarázkodni. Miért fáj neked, ha valaki nem azokat az alkalmazásokat szereti, amiket te? Adnál tippet, hogy kéne Metro alatt pl. böngészni, hogy azért fél képernyőn a tévét is lássam? És ha már fél képernyő, akkor már nem mindegy, hogy ablakos, vagy vakablakos az alkalmazás?
-
bzoley
veterán
-
törölt tag
Neked miért fórumtroll az, aki a - láthatóan tájékozatlanságod okán téves - véleményed szerint "csak képek és a saját téves elképzelései alapján, de amúgy nulla tapasztalattal fikázza"? Miért nem inkább magad tartod fórumtrollnak ilyen vélemény kialakítása miatt?
"így még ha ugyanakkora vagy akár nagyobb letöltésszámot is general a Win8 (rémlik mellesleg valami ilyesmi hír, mindjárt megkeresem neked), akkor is arányaiban kisebb szeletet fog kiharapni egy nagy piacból"
Erre még lemaradt a válasz egyik része (NZKK-nak is):
Mikor 2006-ban kijött a Vista, nagyságrendileg több gépre tették fel, mint az XP-t. És? Mégis bukás volt (persze, nem volt, sőt, sikertörténet..., bár az XP piaci részesedésének alig 1/3-át érte el, az összrészesedése padig soha nem érte el a 20%-ot), a három évvel később megjelent Windows 7 egy év alatt lenyomta az akkorra 4 éves Vistát, míg az akkor már 9(!!!) éves XP piaci részesedésének kevesebb, mint 1/4-é érte el. És még két további év kellett, hogy a mostanra 11 éves, már 4 éve nem árusított OS-t lenyomja a mostanra 3 éves Windows 7. Mindez azt mutatná, hogy olyan nagyot nőtt a piac az elmúlt 3 évben, ebben kettő minimum válságév volt? Nem nagyon találsz az elmúlt 4 évben lelkendező cikkeket a növekvő pc-eladásokról. Inkább a fordítottja igaz.
Alig növekedtek tavaly a számítógép-eladások
Zuhantak a PC-eladások a harmadik negyedévben -
törölt tag
"egy ilyen akcióval meg pont azokkal a felhasználókkal szúrnál ki akik a metro felületet szokták meg..."
"most komolyan egy olyan OS-re mutogatsz nekem marketshare adatokat ami még meg sem jelent?"
"bárki aki huzamosabb ideig használta"
Ne zavarjon, hogy ezzel a három mondatoddal magaddal kerülsz ellentmondásba.
Mekkora is azoknak a tábora, akik "huzamosabb ideje használják"? Mi a huzamosabb idő? Fél évvel ezelőtt a mostani 1/3-a használta, három hónapja 2/3. Három hónap már huzamosabb idő? Fél év már huzamosabb idő?
"és nem csak képek és a saját téves elképzelései alapján, de amúgy nulla tapasztalattal fikázza?"
Erre releváns válasz, hogy te meg süket marketingdumát nyomsz, mert pénzügyileg érdekelt vagy? Alias bértollnok."pl az, hogy nagyobb a piac, mint win7 korában?"
Háromszorosa? Tényleg vicces vagy... -
törölt tag
"de egy ilyen akcióval meg pont azokkal a felhasználókkal szúrnál ki akik a metro felületet szokták meg..."
??? Már megint viccelsz, ugye?
Netmarketshare desktop versions
A 0,3% Win8 a 90%-kal XP-Vista-7-tel szemben. Tényleg jó érv. Már ne haragudj, de ki a f@szom szokta meg a metro-t? A fejlesztők és a türelmetlen geekek. Nekik meg algha okoz problémát a régi használata. Szemben a Windows felhasználók 99,5%-val, akik még nemhogy nem szokták meg, de még csak nem is használták soha, sőt, a legtöbben szanszos, hogy még nem is látták.Az MS meg lehet, ebben látja a jövőt, viszont a vezetői szerint is még nem teljesen kész. Tehát túl hamar, mondhatni kapkodva adták ki. Ennek oka meg a júzerektől jövő sürgető szükség volt, hanem a félelem, hogy lemaradnak a tabletpiacról. Csak ez így a jelenleg még 10x akkora desktop piacnak ad egy pofont.
-
virkir
veterán
Nagyjából már megválaszolták ezt a szép, szerintem inkább marketing bulshit-nek nevezhető posztot de azért kiegészíteném.
maga a startképernyő az élőcsempékkel sokkal informatívabb, mint eddig a Desktop + Taskbar ( + tray) páros... hogy el kéne indítani egy appot
Namost ez eddig is megvolt-megvan csak úgy hívják őket hogy gadget/widget és hatványozottan egységesebb felületet lehet velük kialakítani mint a 256 színű szivárványból kikevert tile-ok ból készített förmedvényből.a felület megközelítőleg nem olyan buta, mint amilyennek sokan hiszik/beállítják,
Drag and drop van-é rajtuk? Háttérbe kerűlő app leáll ha indokolt ha nem?
Ja hogy ezek mind az inteligencia bizonyítékai. Aha.lehetséges egérrel pontosan, precízen "célozni", de nem kényelmes... 100000000x kényelmesebb csuklóból odarántani egy öklömnyi gombra...
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy kényelmesebb egérrel 10 centit mozdítani mint 10 millimétert egy egész munkanap alatt folyamatosan.szóval nagyon lerövidítve: szebb, jobb, informatívabb, produktívabb (na jó ez talán még jelen pillanatban megkérdőjelezhető de egészen biztos vagyok benne, hogy fognak érkezni komoly funkcionalitással rendelkező office meg photoshop bonyolultságú appok is mert a rendszer "elbírja"),
Szebb, szerinted a win3.1 16 színű felülete szebb mint a win7 aeró témája?
Jobb, már csak a felsorolt hiányosságai miatt sem lehet jobb desktopon de legyen, ha nem használsz semmi mást csak fécbúk, böngészés, még igaz is lehet.
Informatívabb, már párszor leírtam nem igaz mert ha valakinek ez a mániája már az asztalon is megkaphatja.
Produktívabb, na ez az ami a életben nem lesz igaz a megkötöttségek miatt sem alkalmas semmiféle komolyabb munkára amit az MS is elismer azzal, hogy lesz ugye x86 vs RT verzió belőle.
Ha annyira produktív felület lenne akkor be mernék vállalni csak az RT verziót is. -
törölt tag
"az MS már 2007-ben a Ribbonnal elkezdett egy olyan irányba menni, hogy nagy gombokat pakoltak ki a felületre, hogy könnyű legyen eltalálni akár egérrel vagy akár újjal is"
Hú, bazz+! Szerencsétlen százmilliók meg mit szoptak 29 éven keresztül, hogy kicsi (de egyébként állítható) méretű ikonokat használtak. Gondolom, a nagy szelek sem a globális felmelegedés miatt alakulnak ki mostanában, hanem valahogy mindig egy időre, egy ritmusra esnek a Win8 júzerek örömteli sóhajai."egy ergonómikus felhasználói felület nem úgy néz ki, hogy 8x8-as ikonok és szorosan egymásalá pakolt menük és almenük tengere..."
Tehát akkor az elmúlt 29 év MS fejlesztései mind SZAROK? Akkor eddig hazudott az MS? Vagy most hazudik? Szerinted az említett CAD vagy kiadványszerkesztő programoknak mi szükségük lehet erre a tapics felületre, mi szükségük lehet az általad már most az egekbe magasztalt kezelőfelületre, mikor a kijelöléshez vagy egy egyszerű vonal húzásához a szar, nehezen kezelhető egér pontossága kell? Vagy elvárod, hogy olyan mértékben lehessen és kelljen belenagyítani egy készülő műbe, hogy egy ujjbegynyi méretű lehessen egy pixel? Csak azért, hogy ugyan azt a pontosságot lehessen elérni, ami már 29 éve adott a Windowson?"anélkül látod a számodra fontos történéseket...hogy el kéne indítani egy appot.."
Ugye egészen addig, amíg el nem indítod az appot. Mert utána csak azt az egy appot látod. Nem teheted félablaknyira, hogy mellette lásd tovább "a számodra fontos történéseket"...Vagy hogy is megy egyszerűen, hogy ne fullscreenben legyen akármelyik modern ui-s app, és mögötte, mellette látszódjon a "maradék" "asztal"?Továbbra is szánalmasan nevetségesnek tartom, hogy egy mai mondjuk core i5-ös 4GB ramos gépnél difót leállítja a háttérbe kerülő IE-ben youtube-ban hallgatott zenét. Mert miért is?
"ja és akkor az appok esetleges együttműködéséről, "szimbiózisáról" nem is beszéltem ami szintén egy igen erős pont felhasználáskor a hagyományos desktop világ ellenében"
Miben is nyilvánul ez meg? És mi is lenne az akadálya ennek a desktopon?És mi az akadálya annak, hogy ha egy telepítést metroból indítok, emiatt átvált desktopra, akkor a telepítés végén magától váltson vissza metrora? Miért nekem kell?
"a probléma akkor van ha valaki a windows 8-ba mindenáron a megszokott alkalmazásait akarja belelátni, úgy akarja használni az új metro stílusú appokat, ahogy azt az eddigi desktopos alkalmazásainál megszokta..."
Hát, talán azért akarja így, mert a gép, ami elé leül, vagy ugyan az, vagy ugyan úgy néz ki, mint az eddigiek, így megszokta. És nem vesz csak ezért pár tízezer dolláros (korábbi) Surface-t.
Mondjuk induljunk ki abból, hogy a probléma abból van, hogy az MS egy nem desktopra való kezelőfelületet erőltet rá mindenkire. -
nekem eddig nagyon nagyon sok példára alapozva az a tapasztalatom, hogy aki hajlandóságot mutat az új dolog befogadására és elkezdi használni a metro felületet, a metro appokat, az megszereti és jellemzően nem nagyon akar visszatérni desktopos környezetbe...
Kérem kapcsolja ki.... Kikről van szó, 16 éves FB huszárokról? Ne röhögtess már... Ezzel a mondattal a maradék hitelességedet is sikerült kukáznod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hobby rádiós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Valami baja van a tápomnak
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest