- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Biztos vannak okai annak, hogy miert gondoltak Redmondban jo otletnek, hogy a nagyonsok desktop PC user 90+ szazalekat kepen csapjak egy olyan rendszerrel, ami igazan a nagysagrendileg kevesebb tablet user nehany szazalekanal nyeri el az ertelmet, de az tuti, hogy az okok kozott az elobbi rettento sok user jolete nem szerepelt.
(#249) CPT.Pirk: a kifejezesek, amiket keresel, az a "windows manager" ill. a "desktop environment", nem a disztro
-
törölt tag
Te most viccelsz, ugye? virkirhez csatlakozva: a júzer szempontjából egy előnyét mondd, légyszi, az új felületnek asztali gépen vagy notebookon!
(#242) emvy
Kicsit nézz magadba! Sikerült-e értelmes érvet találni MELLETTE! Avagy sikerült-e értelmes kérdést feltenni? Utána reklamálhatsz. -
attila9988
őstag
Hat nem.
Miért nem? Meghatározott keretek között igenis szükség van erre, és nem csak otthon, hanem bizony a munkahelyen is. Olyan ez, mint amikor mancika kirakja az unokája fényképét háttérnek. Megteheti - nem mindenhol - és ettől nem romlik a munkateljesítménye, sőt akár még javulhat is, mert jobb a közérzete.
De akkor indokold meg hogy szerinted miért nem. .. mert hogy eddig a microsoft -nak sem volt ezzel semmi baja, hiszen adott volt a lehetőség a minialkalmazásokhoz is. Akkor meg miért érvelsz annyira ellene, ha egyszer még a legnagyobb os szállító szerint is rendben volt a dolog egészen a legutóbbi időkig??
És mit akarsz már megint a munkahelyemmel? Nem értem mi a célod ezzel. A vita nem rólam, hanem a windwos -ról szól, aminek korábbi verzióiban rendben voltak bizonyos dolgok, amik most nincsenek. Te meg erre jössz a fejlesztes/design/menedzsment teren szerzett tapasztalataiddal, amik alapján akkor ezek szerint azt szűröd le, hogy a microsoft összes eddigi rendszere rosszul volt megtervezve, de a win8 az nem... érdekes.
-
törölt tag
Egységes designnyelv, mint a WP7-ben? hogy egyes elemek színét nem lehet hozzáigazítania rendszer sémához, mert ök különcök, lásd xboxlive, facebook, office, stb.
#194 FTeR: nekem speciel értlemesebb lenne ha egy ujjnál maradnának, s a kézmogási tartományokat is figyelnék. Az okosan szervezett megoldásokkal sincs gondom, CATIa-ban a Ctrl, Shift, Alt és space billenytükre ki tudtam tenni a legfontosabb parancsokat úgy, hogy könnyen elérhetö minden, mégsem keveri az ember öket. Ja, Office, meg win a német-angol eltérésekkel kerget végképp halálba. És nem csak a feliratok, menük nevei, de a billkombók is mások.
-
attila9988
őstag
Az egyseges dizajnnyelvtol lesz rendesebb. Kb. attol, amitol az atlagos iphone alkalmazas jobban nez ki, mint egy Androidos (az elobbinel jobbak a design guidelineok).
Szóval ha kiveszik a gyeplőt a kezedből, és ők mondják meg hogyan nézhet ki a minialkalmazás akkor attól lesz igényesebb. Szerintem meg mindenkinek magának kellene eldöntenie, hogy a saját munkaterülete hogyan kell hogy kinézzen. Ha ebbe ennyi beleszólása sem lehet, akkor attól nem igényesebb lesz a cucc, hanem használhatatlanabb.
A widget amúgy kint volt az asztalon, és állandóan láthattam ha akartam. És nem volt összehányva a start menü elemeivel. Ha meg a start screen -re megyek, arra ez nem igaz, ráadásul állandóan váltogatnom is kell.
A butítás nem egyenlő az előrelépéssel. Attól hogy van ilyen metros cucc, még nyugodtan meghagyhattak volna minden egyebet is, hogy ha valakinek arra van szüksége, akkor használhassa azt.
szerk:
Ezt érdemes megnézni:
http://www.maximumpc.com/article/features/8_things_we_hate_about_windows_841?page=0,0
-
attila9988
őstag
Ezt én még mindig nem értem. A 157 -esre kérdeztél rá, abban semmi olyasmi nincs, sem fejlesztés, sem hardware, sem software. Az egész a win8 ui -ról szól.
De akkor visszakérdezek, mert feltételezem hogy valami rosszindulatú vicc akar lenni ez a kérdés.
Ha wc -s bácsi vagyok a belvárosban, az milyen módon befolyásolja a windows 8 kezelőfelületének pc -n való használati értékét a windows 7 -hez viszonyítva?
És ha felső vezető vagyok egy it cégnél az milyen módon befolyásolja a windows 8 kezelőfelületének pc -n való használati értékét a windows 7 -hez viszonyítva?
És ha virágüzletben vagyok eladó akkor attól jobb vagy rosszabb lesz a windows 8?
Az is számít hogy Magyarországon dolgozom? Esetleg a politikai hovatartozásom befolyásolja a windows 8 használhatóságát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest