- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #211 üzenetére
Az oldal szerint az Apple negyedéves jelentéseiből. Utóbbiakat nem néztem. Viszont most javítok. Nem 200+, mert nem negyedévenként ennyi, hanem ez göngyölített, tehát az összes, a negyedévi eladásokkal emelkedő mennyiség. Ezzel együtt is ma már 80+ millió tablet nem a forradalom előszele.
És még egyszer (ha már nem olvassátok vissza) nem azt írtam, hogy az MS ezen nem tud nagyot kaszálni, és nem lesz MS tablet dömping. Pusztán a "forradalom" kifejezésre reagáltam. A forradalomról maradt le. És az MS-nek nem az áttérésért kell harcolnia, hanem a piac minél nagyobb szélesítésében reménykednie. Amiben nem nehéz.(#214) NZKK
"Nyilván neked az Apple jelenti a forradalmat"
Nyilván... -
attila9988
őstag
válasz
fordfairlane #205 üzenetére
A gond az, hogy a csempe még csak nem is asztalelem. Ha az lenne, akkor nem kellene külön menüként behívni. Ezért mondom azt, hogy olyan furcsa ez az egész, hogy a win7 -re rá van ültetve egy tablet os. Gyakorlatilag erről van szó, és ezzel együtt el is van rontva a korábban jól működő, kézreálló felület.
Kíváncsi vagyok, hogy a windwos 9 -re mi lesz ebből. Arra meg pláne, hogy a nem oem kierőszakolt eladások kivételével mennyire lesz sikeres ez a 8 -as... -
FTeR
addikt
válasz
fordfairlane #96 üzenetére
az api neve WinRT, habár úgytűnik a arm-es verzió is ezt fogja kapni.
az NT meg "new technology" keresztséget kapta anno a marketing osztálytól...egyébként úgytűnik, hogy a Modern UI csak dev fronton lesz emlegetve, a pórnép a windows8 ui-val fog találkozni.
-
attila9988
őstag
válasz
Az a gond, hogy nincs neve a felületnek, az API-nak, így nincs neve a platformnak.
- Gagyi win8 ui
- Gagyi win8 appA normális alkalmazások meg maradhatnak a régiben.
-
oO7
őstag
válasz
az API neve WinRT (Windows Runtime), az appokat pedig Windows Store Appoknak szokták nevezni, a dizájnnyelv meg Metro volt ugye, de ez a brand foglalt szóval most "Windows 8 stílusú" vagy "Modern" felületként szokás rá hivatkozni...
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #91 üzenetére
Inkább azt kellene aki kitalálta,hogy a Metro az egy védett márkanév, és aki miatt ebből kifolyólag megkellet változtatni .
-
kispx
addikt
válasz
fordfairlane #93 üzenetére
Azt tudom, de a metro felületet átnevezték modern ui-ra. És azt kérdeztem, hogy a metros appokat mire nevezték át?
-
kispx
addikt
válasz
fordfairlane #91 üzenetére
Lehet kergetni, mert az a hivatalos neve
Szerk.: A Metros appoknak mi a hivatalos neve? Ha már felvetődött a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest