- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tényleg. Bár 9 év kellett a dinoszaurusznak.@(#319) oO7
"a konkrét fájlműveletek meg ritkák mint a fehérholló és valószínűleg a statisztikák alapján az emberek csak "read only" módban böngészik a mappákat-fájlokat"
Nyilván elkerülte a figyelmedet a fájlkezelésről belinkelt cikk bemásolt részlete.
"Copying, moving, renaming, and deleting are far and away the most heavily used features within Windows Explorer, representing 50% of total command usage (based on Windows 7 telemetry data)."
Magyarul:
"A másolás, átmozgatás, átnevezés és törlés messze-messze a legtöbbet használt funkciók a Windows Exlorerben, az összes parancs használatának 50%-át teszik ki (Windows 7 távadatokat alapul véve)"
Nem fájlokként látom. És ha tömegével akarom a gépemre másolni?"total commander szerű bonyolult felület"
"legroszabb esetben meg ha kétoldalas megoldás kell, akkor két explorert megnyitsz a képernyő két oldalán"
Amit metron eleve nem tudok, ugye... -
oO7
őstag
amúgy nem az fáj nekem, ha valaki "nem azokat az alkalmazásokat szereti amiket én", hanem az amikor valaki leszedi a Windows 8-at, Windows 7-ként akarja használni az újítások 100%-os eliminálásával ("metros förmedvény eltűntetése, startgomb visszahekkelése" illetve a korábban említett - sokszor indokolatlan - kötődés a desktop alkalmazásokhoz), majd bejön a fórumra sírni amikor ez nyilvánvalóan nem sikerül neki és a felületek közti váltogatás miatt esetleg egy fura, vegyes, már-már kellemetlen felhasználói élményt kap eredményül...
persze nem azt mondom, hogy a metro felületen túl a win8 egyenlő a win7-tel, de fel kell fogni és megérteni, hogy a Microsoft az ÚJ OS-ével ilyen irányba mozdult el... ha nem tetszik, nem kell használni, senki nem kényszerít rá... ez nem egy service pack vagy ilyesmi, amit az ember akarva-akaratlanul megkap... -
oO7
őstag
nem magyarázkodtam...
mellesleg engedd meg, hogy gratuláljak, hogy felhozol egy olyan példát amiről nagyon jól tudod, hogy nem lehet megoldani a desktop kikerülése nélkül (mivel maga a TV néző szoftver egy desktop alkalmazás)... egy sima videót vagy streamet pl probléma nélkül tudsz nézni a video appal valami más (pl böngésző) mellett a metro felületen is... mondjuk nem fele-fele arányban, de legalább nem lesz használhatatlan méretre összenyomorgatva a böngésző...
ha már úgyis futtatnod kell egy desktop alkalmazást, akkor max ilyen vékony snapped nézetben tudsz mellette egy metro alkalmazást futtatni, abban meg mondjuk böngészni nem lesz kellemes, szóval ilyen esetben persze, valszeg végül én is azt javasolnám, hogy ha ilyen speciális igényeid vannak, akkor használd a desktop felületet és játszadozz el az ablakméretezéssel... -
oO7
őstag
-
NZKK
tag
A lusták megszokni után hiányzik a ? jel, csak akkor már kifutottam a szerkesztési időből, s új hsz-t írni meg lusta voltam.
"Továbbra is minősítesz(még ha burkoltan is) másokat, mert más véleményen vannak."
Ha ennyire zavar, csinálhatom nyiltan is (most ide valami jó szmájli kéne, de sajnos a gyáriak között nincs perfekt egyező)Jó te most megindokoltad, de attól többi n+1 nem ezt tette.
160:
"Tipikus marketing duma. Semmilyen óriási lehetőség nincs benne. API szinten még ennyi sincs."
Jó, akkor lelövöm a poént, azért vezették be, hogy személyesen téged idegesítsenek vele."Miért kell egy asztali gépet downgrade-elni egy tabletté"
Nem downgrade-elt itt senki semmit sehova, ez egy kiegészítő felület. Vagy használod vagy nem."az "óriási lehetőséget" a fejlesztőknek csak a 37%-a szeretné kihasználni."
Erre térjünk vissza jövő nyáron... plízzz"Szerinted a cégek miért írtóznak a Win8 bevezetésétől?"
Szerintem azért, mert mundjuk eredetileg nem is nekik készült. -
NZKK
tag
Én racionálisan alátámasztottam, hogy az én szememben ki az "idióta", nem pedig az mondtam, hogy yx idióta, mert csak. Óriási különbség van a kettő között.
"Ahhoz meg te nagyon senki vagy, már csak a hozzászólásaid tükrében is, hogy neked bárki bármit megindokoljon" - wtf
Úgy tudtam, hogy az a forum lényege, hogy ésszerű érvekkel "vitázzunk", ha az egyik oldalnak nincs ésszerű magyarázata a nem-re, akkor nincs miről beszélni.
Igen én vagyok az itióta, ha ebbben az esetben az idióta azt jelenti, hogy nem értem miért nem tudjaa véleményét alátámasztani racionális érveléssel.
A "mert csak" nem tzartozik ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest