- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Már aki eljut odáig, hogy 100e fölött egy műanyag szappanosdobozt vesz, és el is kezdi nyomkodni.
Nálam az ilyesmi rögtön kiesik, függetlenül a teljesítménytől. A Nokia unibody karbonszálas műanyagjának talán adnék egy esélyt, a többi maradjon csak az (alsó-) középkategóriában.
Ti valamit nagyon benéztetek az Apple hardver fejlesztési történetében, ha azt hiszitek, az iPhone 5 marad ugyanaz, mint a 4-es. Talán lesz egy ócsított 4-es is mellé, talán nem. Az biztos, hogy sokkal kevesebb hasznot az se fog generálni, különben nem adják ki.Alázott kétmagos androidos szupertelefonnak ott van pl. az Optimus 2X. Tán még mindig vezeti ez elégedetlenségi listákat...
-
Blyan
félisten
Szóval, egy összehasonlító videó rávilágít, hogy két-két és félszer gyorsabb hardverrel megelőz egy évvel idősebb, uszkve egy generációval régebbi rendszert? Izomból?
Minden elismerésem.Mindegy, hagyjuk, valóban nem ide tartozik. És még csak nem is vagyok apple tulaj, sőt rajongó sem.
-
erdoke
titán
A spekulációkat hagyjuk meg Mari néninek.
A Google most egyszerre lesz eladója és vevője (licensor & licensee) az Androidnak. Említek erre két példát: Nokia a Symbiannal, Palm a Palm OS-szel. Kinek van tehát esélye, hogy úgy járjon, mint a Nokia, az Apple-nek, vagy a Google-nek? A többi gyártó szépen kihátrált az "ingyenes" versengésből, nem hittek az "egyenlőbb az egyenlők között" rendszerben. -
Picco
addikt
nem lesz nokia effektus...ilyen marketing gepezettel, mint amivel az apple rendelkezik szinte barmit el tudnanak adni, raadasul nem is rosszak a keszulekeik, csak marha dragak szvsz
Blyan: ovatosabban fogalmazz, hacsak nem celod a flame keltes...mert ebbol konnyen az lehet.
-
Blyan
félisten
Ezeken beszarok.
Nem elég hogy drága, de még veszik is. Hogy csinálják, rejtély mi?
És meddig? Hát.. minden évben jósolták a lufi kipukkadását, aztán mit ad isten a mobilüzletág fejér ült a cég 4 év alatt, mindössze 859 százalékkal ?! növelve az értékét. A gagyimamik.
Minek kellene 2-4 mag egy iOS alá, ha amúgy is szanaszét alázza a csilivili 2 magos android csodákat?
Én nem is értem. Ráadásul mi az hogy nem nagy durranás? Egy iPad2 kisebb dobozban, és jelenleg annál gyorsabb nem is kell. -
petbau
csendes tag
Egyetértek, testreszabhatóbb az android, habár azt hallottam hogy forradalmian új lesz az IOS új verziója pl. az értesítések
.(a szabadalmak itt is elötérbe kerülhetnek)
Mindenki másol mindenkit még az Apple is:
[link]De szerintem ez a normális hiszen így lehet fejleszteni és tökéletesíteni egy ötletet.
pl. nekem jobban tetszik az Apple féle értesítési felület, de ezt szinte majdnem rootolás nélkül össze lehet hozni az androidon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest