- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem látom előremutatóbbnak, de ha így is van, ne azt nézd most mennyibe kerül, mert ez az amortizáció, azt nézd meg mennyi volt, amikor megjelent.
Az, hogy most ennyibe kerül, annak köszönhető, hogy a franc se vette meg 200K huf-ért.
(#243)
Igen, ez viszont mindenképpen előny. -
Blyan
félisten
Nincs szándékomban.
A flamekeltés abból keletkezik, hogy van, aki nagyképűen odavágja az ideologizált elképzelését, mivel ebben tuti biztos, ezzel hülyének állítva be cégeket, sőt emberek millióit aki hajlandóak voltak megvenni a termékeiket. Csak mert neki nem szimpatikus, drága, vagy csak ronda a színe.
-
Picco
addikt
beneztem, azthittem h domi007, petbau-nak irta
de, majd ő nyomtatta magának az összes lóvét.
moonman: nem is, mert en nyomtattam nekiEverman: azert a 3-4 honapja kijott Galaxy S II-t ne hasonlitsuk mar a majd egyeves iphone 4-hez, nem egy kategoria leszamitva h mind2 okostelefon, meg zaszloshajo a gyarto cegnek, itt ki is merul a hasonlosag. foleg h az iphone 4 meg mindig dragabb....
-
-
plus44
veterán
Ne legyen igazam, de minél nagyobb a hatalma a Google-nek, annál inkább ők diktálnak. ők mondják mi kell neked, mennyiért, így is kvázi minden második ember náluk tárolja legjobb esetben is a fél életét byte-okban. Én ezt biztos nem akarnám. Nekem is van gmail fiókom, google+ fiókom, de nem szeretném hogy a google irányítsa az életemet.
Persze lehet azzal védekezni, hogy most egy kézbe kerül a szoftver és a hardver és ez majd milyen jó lesz a júzereknek. Egyrészről azt majd meglátjuk, amikor lesz kézzel fogható bizonyíték rá, másrészről meg nem hiszem, hogy elsődleges célja lenne ezzel a Google az, hogy nekünk (a pénzforrásukból) készítsenek jobb, stabilabb eszközöket, hanem bebiztosítsák a kicsi feneküket a mostani piaci helyzetben. (kevésbé lesznek támadhatóak a szabadalmak terén)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Fotó állvány eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest