Új hozzászólás Aktív témák
-
petbau
csendes tag
Szokták mondani hogy a történelem ismétli önmagát:
Az Apple a PC vel is hasonlóan járt, drágán nagy profittal értékesítette számítógépeit ha jól tudom piacvezetö is volt.
Aztán jött a Microsoft és a Windows, Apple meg majdnem csödbe ment.
Most meg jön a Google és az Android.
Szerintem nem alaptalan az Apple félelme. -
petbau
csendes tag
Nagyon jó az Iphone nincs is vele probléma hogy van rajta böven profitjuk.
De ki az aki megvesz egy túlárazott mobilt ami semmivel sem jobb mint a kunkurencia mobiljai, és amit nem is tud 100% ban kihasználni pl Imac vagy macbook nélkül amelyek szintén túl vannak árazva?
Tehát kb 500.000-800.000 HUF-omba kerülne minden évben az Apple élmény.
Köszönöm de nem, ez a gazdag emberek Teleshopja. -
petbau
csendes tag
Egyetértek, testreszabhatóbb az android, habár azt hallottam hogy forradalmian új lesz az IOS új verziója pl. az értesítések
.(a szabadalmak itt is elötérbe kerülhetnek)
Mindenki másol mindenkit még az Apple is:
[link]De szerintem ez a normális hiszen így lehet fejleszteni és tökéletesíteni egy ötletet.
pl. nekem jobban tetszik az Apple féle értesítési felület, de ezt szinte majdnem rootolás nélkül össze lehet hozni az androidon. -
petbau
csendes tag
Én úgy tudom hogy már most közel 40%-os a részesedése és nem az okstelefonoknál, de ez gyorsan változhat lásd Nokia.
Amúgy örülnék ha az MS sikeres lenne a Nokiával, csak én abban látom a problémát hogy az MS 90% ban uralja a PC-s piacot és emiatt nagyon sokan nem szeretik mert nap mint nap szenvednek a Windowsal, és sokan rá vannak kényszerítve hogy használják. Emiatt természetesen nem választanak Windows-os telefont, ami érthetö is. -
petbau
csendes tag
Kezd kialakulni a mobilos piac hasonlóan mint ahogy most a pc-s kinéz.
A PC-s piacota MS uralja és az Apple hypolja
A mobilos piacot az android uralja es az Apple hypolja, de úgy nézki hogy az MS lesz a Linux -
petbau
csendes tag
Nem értem hol a probléma, ha nem akarod megnézni a hírdetést akkor bezárod.
Mindenhol reklámoznak, és az ember mindig is reklámozott. A googlit szidjatok, de pl az Apple siman eladja a termékeit iszonyatos haszonnal, és ezt csak a profi marketinggel tudja megcsinálni.
A hírrel kapcsolatba csak annyit hogy a google 12 milliárdot költött a Motorolara, a Microsoft meg beültette az embereit a vezetésbe és az eredmény ugyanaz.
Ha nincsenek ott a Microsoft emberei akkor biztos vagyok benne hogy a Nokia androidot választ, és emellett fejlödhetne a Symbian és a többi, a Windows mellett ez nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest