Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Dr. 444Hertz #98 üzenetére
Minek egy S8 hardveres telefon telefonálni? Másikkal nemis lehet?
-
aelod
veterán
Android alól, hogy nyomtatsz? Kötsz rá bármilyen hardvert ami kell?
Milyen más hardver kellhet egy office munkához még?
Win10 való mégis csak munkára, arra van minden.
Eddig még igen, de remélem majd kinövi magát ez a cucc és egyre több ilyen megoldás lesz. Az, hogy win10 való csak munkára a linux júzerek szemét nevetésre készteti.
(#98) Dr. 444Hertz
Dettó.
Kényelmes lenne hazamenni csak rádugni a dokkolóra és bogarászni a nagy monitorral egérrel billel ami kell. -
-
Deck
titán
válasz
Dr. 444Hertz #95 üzenetére
Laptop + telefon
Nem pedig egy 300k-s telefon. Win10 való mégis csak munkára, arra van minden. Android alól, hogy nyomtatsz? Kötsz rá bármilyen hardvert ami kell?
-
carl18
addikt
Tetszik, nem mondom. De jobban tetszene ugyan ez windowsal!
-
-
Cilindrik
aktív tag
Az a baj hogy ez még kicsit mindig olyan mint amikor bizonygatták hogy tableten lehet dolgozni.
Amíg nem tud x86-os programokat futtani vagy nem írnak át x86-os programokat arm-re (esetemben pl Adobe programcsomag) addig marad a tartalomfogyasztás ott meg inkább tv vagy tablet a nyerő. Szerintem. -
Mind ez nagyon szép és jó de szeretnék majd egy tesztet látni,mert annak idején a Microsoft is ezt reklámozta 950 telójánál de ott nem jött be.
-
tomi5244
őstag
Hangot, hogy tudok átvinni külső hangfalra? Ha már a hdmi foglalt a monitor miatt.
Amúgy teszik, életképes alternatívának tűnik. Vajon az aktív hűtő mennyire hangos?
-
törölt tag
Vannak extra portjaid, amiken keresztül kezel pendriveot, klavit, egeret stb. Az adataid egy eszközön vannak, nem kell szinkronizálni. Legalább a képeket megnézted, hogy lásd, ez a telefon felé egy dokkoló, vagyis egyetlen laza mozdulattal tudod kivenni a telefont, ha menni akarsz valahova?
#73 adise: HDMI-n USB jelet át lehet vinni? Pendrive adatait?
-
moleculez
veterán
Continuumnál nem a hardver volt a kevés, ott szoftveres gázok voltak. De ez a megoldás nagyon bejön. Ha a 3 éves laptopom kihal (esze ágában sincs), jön helyette egy StickPC, meg egy külső vinyó. Saját dolgokhoz pedig egy ilyen.
-
viera
őstag
válasz
buvartacsko #76 üzenetére
+1
Szerintem jó lesz ez a Dex.
Legalábbis nekem tetszik.dekrer: nálam is 200,nekem ennyit megér.
-
ttt1
őstag
Tudom a csúcsot meg kell fizetni, de én 200 e-nél többet nem adnék semilyen csúcs telefonért. Nálam itt a plafon, aztán persze lehet másnak máshol van ez az ingerküszöb
-
Deck
titán
válasz
buvartacsko #76 üzenetére
"ennyi erővel dögöljön meg mindenki a világon, ehhez a köcsög jogosítványhoz kell venni még egy autót is jó sok pénzért!!!!!!44444444444444"
Legalább nem csak én gondolom így..
-
törölt tag
Nekem az tetszene, ha a telóra lehetne "akasztani" a dokkolót. Sőt! Lehetnének nyílt API -k, és külön csatolófelület, hogy bárki készíthessen kiegészítőket. Vagyis, valamelyik Motorola Z, és hozzá egy ilyen Storage Mod. De úgy tűnik, hogy kevesen szeretnénk ilyet, mert nem túl nagy rá az érdeklődés. Pedig...
-
buvartacsko
addikt
nagyjából el tudod magyarázni, hogy miről beszélsz?
nekem van monitorom több bemenettel, meg egerem és billzetem is, szóval nem pontosan értem mi a gondod.
nem kötelező venni se dokkolót hozzá, se monitort, se egeret, se billentyűzetet.
ennyi erővel dögöljön meg mindenki a világon, ehhez a köcsög jogosítványhoz kell venni még egy autót is jó sok pénzért!!!!!!44444444444444
-
aelod
veterán
-
törölt tag
válasz
Trevize1987 #69 üzenetére
Mondjuk nekem is az jutott eszembe, hogy ezt a continuum-os megjegyzést vajon szintén a bemutatón mondták? Merthogy az összes tesztben benne van.
Mivel nemrég vettem egy 950-est (100e alatt), nekem nagyon nem úgy tűnik.
Szerintem most a 950-esen a continuum most jól működik.
Zárt, céges laptopon, connect ablakban is, mindenféle dokkoló nélkül, wifin.
Böngészni, saját dokumentumokat, fényképeket megnyitni a cégnél igazán príma.
Igaz, néhány funkciót az embernek magának kell megírni (pl. google összes), mert a windows phone egyesek szerint nem "trendi" :-( -
adise
őstag
Kár, hogy a dokkoló nem alapkiegészítő, vagy hogy nem anélkül tudja ezt csak hdmi-vel mondjuk.
-
Trevize1987
aktív tag
A bemutatón késlekedés nélkül ment át minden parancs a Dex segítségével, noha a kirakott tesztkörnyezet esetében az egér és a gombsor is vezeték nélküli kapcsolatot használt a Dexbe dugott USB adapter segítségével. Ez már csak azért is egy roppant fontos terület, mert a Microsoft által fejlesztett Continuum sajnos pont itt volt problémás
Mondjuk ez csak az elején volt jellemző, pár frissítés után megoldották a fluiditást a Continuum-ban. Nekem legalábbis L950-en a vége fele már jó volt, csak hát eladtam, mert még mindig inkább techdemó volt mint valami használható.
-
Zsidaaj
tag
Végre.. Lumia 950 után vártam, hogy melyik gyártó lép végre egy picit össze szedetebb innovációval...
-
hemaka
nagyúr
Nem én vagyok az emberük, mivel útközben a mobilt használom, itthon meg fene szenvedne egy olyannal, inkább pc.
Persze biztos lesz olyan, akinek megéri azzal bohóckodni, mert nagyobb felületen akar filmet nézni, vagy netezni. Bár arra meg ott a screen mirroring. -
Deck
titán
válasz
malnabokor #65 üzenetére
Köszi így már tisztább a kép. De a laptop szerintem akkoris jobb otthonra. Ne a mobil aksiját gyilkoljuk egész nap
Gondolom S7-re is jön majd ez a kiegészítő?
-
malnabokor
senior tag
Attól, hogy egy normális asztali felület jelenik meg a képernyőn, és nem az érintő képernyős felület, ahol a monitoron a 5x5cm ikonokat kattintgatod. A hívás pedig benne van a cikkben "A bejövő hívásokat is kezelhetjük, el lehet őket utasítani a felületről, ha pedig fogadjuk ezeket, akkor a telefon kihangosítva szólal meg, illetve Bluetooth headsetet is használhatunk a beszélgetés lebonyolításához."
-
Deck
titán
Ez a megoldás mitől jobb attól, hogy mhl adapterrel tv-re kötöm vagy monitorra? Bár én a telefonom nemis nagyon kötném bármire rá hisz a mobilitás a lényege, otthon meg ott a laptop aztán hdmi-n mehet a kép a tv-re aztán azon fut a win. Van pár dolog ami csak winen érhető el sajna. Bár az irány jó, de inkább vennék akkor valami droidos stick-et.
Rá van kötve az S8 jön egy hívás aztán húzzam le miközben dolgozok rajta pl? -
Gladiator124
csendes tag
Tetszik, nekem lenne igényem hasonlóra, de nem kedvelem a Samu termékeket...
Majd 1 év múlva jön, hogy fizess elő újabb egy évre a szoftverekre, különben törlődik a telóról. A megkedvelt appok jó Samu szokás szerint elbutulnak év végére, az ingyenesek törlődnek frissítéskor.... -
Na, ez egy jó, és életképesnek tűnő újítás, jöhet.
-
törölt tag
Én viszont onnan közelítem meg, hogy az S8/S8+ mindenképpen egy drága telefon, egy PC-hez pedig amúgy is kell beviteli eszköz meg kijelző.
Most legalább opció lett, hogy +35 ezerért igénytől függően ezek a telefonok kiegészítsék, vagy átvegyék a PC feladatát. Szerintem ez jó dolog. Vagy szerinted jobb lenne, ha nem tudnák ezt a telefonok? Mert a másik lehetőség ez.
-
kromatika
veterán
Huhh.Ez nagyon komolyan hangzik.
-
macskea
őstag
Hát azért újnak semmiképpen nem mondanám, de átgondolt még lehet. Legalábbis nekem felkeltette az érdeklődésemet. Az Acer Liquid Jade Primo támogatása az Anniversary Update kimaradásával gyakorlatilag valószínűleg megszűnt, a HP Elite X3 ára (pláne a tartozékoké) nem embernek való, és a W10 amúgy se egy húzónév, ha az ember telefont akar venni. Lehet ebből slágertermék, az elődök hibái ismertek, remélem sikerült tanulni belőlük.
Nekem nagyon szimpatikus a koncepció, de Windows alapokon nem mertem beleugrani.
-
=Mentor=
őstag
Tényleg milyen jó hogy 350 ezerből van egy pc-ként használható telefonod, ja bocs még csapj hozzá 50-60 ezerért egy monitort+bill+egeret és 400K a vége, a hülyének is megéri.
-
babosmiki
addikt
Komoly kis cucc az biztos!
-
nbg
senior tag
Azt jol latom, hogy a -feltehetoleg Logitech- klaviaturan izombol, kvazi szigszalaggal lett leragasztva a markajelzes?
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #28 üzenetére
Azt pont az Apple fejlesztgeti, itt láttam valahol a MA-n róla egy rövid cikket.
-
petrson
senior tag
Uhh, de jó lenne, ha ezt meg lehetne oldani egy s7-en is. Szerintem elég lenne a vas is alá, nekem sok mindenben kiváltaná a laptopot.
-
jacis
nagyúr
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
A Samsung - Microsoft együttműködésben sokkal több lehet, mint ami ma látszik. --- igen pont ezen agyaltam én is.
Az MS nem véletlen most szált be a samu mellé. Kb látták náluk mi volt a gond a continummal és most azt próbálják megvalósítani egy jobb formában. -
Pearce
aktív tag
Aki megveszi az S8-at 270-ért, az nem fog plusz 40 ropiért még egy ilyet is venni csak azért, hogy a monitorhoz kösse 1-2 könnyebb excel feladathoz meg videónézéshez. Ez édeskevés, többre meg nem képes. Rétegigény ez, geekcucc.
-
Hadrian
tag
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
Tekintve, hogy besegített a Microsoft és jönnek majd a Snapi 835 win10 felállású eszközök, kettesben tarolni fognak ezen a téren.
-
válasz
kovaszoskeny #38 üzenetére
A Miracast komoly hátránnyal küzd. Veszteséges tömörítés mellet küldhető át a képi információ.
Ráadásul a hardver is terhelve van valamelyest.
Ennek ellenében a vezetékes kapcsolat veszteség és terhelésmentes.A Samsung - Microsoft együttműködésben sokkal több lehet, mint ami ma látszik.
-
buvartacsko
addikt
válasz
kovaszoskeny #38 üzenetére
van számodra egy jó hírem, nem lesz kötelező a használata.
-
jacis
nagyúr
Ha ez most tényleg működik akkor kell nekem is egy S8+
Ha ez is olyan mint az MS féle megoldás (xar) akkor marad az S7e -
fairi
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
Igazi ellenfele az S7 edge lesz.
s8-ba az ujjlenyomatolvasó elég hülye helyre került, kamera összefogdosása 100%-ija ráadásul nagyobb is.
Igazi különbség a terebélyes kijelző az előlapon. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Na igen.. 150ért ilyet nem kapsz, sőt.
-
Cathulhu
addikt
válasz
-Faceless- #12 üzenetére
Komolyabb munka nem feltetlen igenyel szamitasigenyesebb szoftvert, csak komolyabbat, mint amik androidra elerhetok. Vagy mondjuk elerni a rendszerlibeket, stb. Van sokminden az AutoCAD es az excel kozott is
-
kovaszoskeny
aktív tag
Konkrétan egyébként nem sok értelmét látom...A "Hájpot"meg még kevésbé.
A G4 emben van miracast még vezeték sem kell videózni netezni nagy tévén. ha kell.Sőt a játékok is egész türhető válaszidővel rendelkeznek.Komoylabb munkaszoftverek rendelerés stb ezt a samu cuccot is kivégzi...Arra kell a célhardver évekre vannak a mobilok ettől.(A nyers erő benchmark semmit nem jelent..)
Inkább a Miracastot fejlesztenék. -
sajo13
senior tag
Ez a feature hamarosan bekerül az Androidba is (valszeg jövőre a 9-be) és akkor majd sokkal több telefon is képes lesz erre a dokkolós házi számítógépre. Addig meg a Samsung kitapossa az ösvényt, hogy majd az Androidba egy letisztult verzió kerüljön
-
-Faceless-
őstag
Igen, de ha összeveted, hogy 70 ezerért mit kapsz, akkor máris összejön, hogy nem annyira rossz vétel. A dokkolás már meglévő tévén is történhet, 70 ezerért pedig nem kapni pc-t operációs rendszerrel, ingyenes microsoft szoftverekkel, ha pedig mégis azok a megoldások nem ilyen kényelmesek / felhasználó barátok. Persze ettől még prémium funkció, de ha a kapott értéket nézed egy végfelhasználó szemszögéből ez egyálatlán nem rossz vétel.
-
-
Swinegod
őstag
válasz
Majd a Mi Mix 2-t megnézzük, milyen lesz, ezek jó részét (Aminek értelme is van) már az 1 is tudja.
Egyébként a Bixbyvel eléggé leszűkítetted a kört 0 telefonra, mivel az S8 exkluzív -
slimshady
senior tag
-
Az én notimat szerintem ki is váltaná helyből. Bár jobb lenne, ha egy notebook házba lehetne berakni a telefont... Maga lenne az álom nekem.
-
slimshady
senior tag
Hiába is lenne egyenlőre az S8-on kívül másra is elérhető a SW, hiszen gondolom a dokkoló USB Type-C-s.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Te jöttél ezzel most, ne fogd másra. Ki beszélt itt kínai telefonról.
-
válasz
vodrosjozsi #23 üzenetére
De azok rendszerint az említett kategória készülékeivel jönnek, hogy abban minden van, ami kell, és a Samu túl drága.
Szerk:
Azonban általában mindig elfelejtik, hogy az olcsóbb készülékekben nincs:
- hazai gari
- 2 év támogatás
- Dual-pixel kamera
- vízállóság
- tárhely bővíthetőség
- vezeték nélküli töltés
- írisz szkenner
- dex támogatás
- hatalmas kijelző relatíve kis házban
- bixby
- super amoled edge kijelző
- min. 3000 mAh akksi
- ujjlenyomatolvasó
Stb. egyetlen készülékben -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
Én se adnék 150et egy kínai csodáért azért.
-
Na ez már hülyeség.
A hajlított kijelző a legkevésbé érdekes most az S8-aknál.
Amilyen újítások jöttek megannyi fejlesztéssel a készülékek mögött, teljesen indokolt az árazás.
Persze, nem olcsó, de ez a készülék nem a benchmark huszároknak készült, akik 150 lepedőt is sajnálnak még egy no support kínai csoda csúcstelefonért. -
Pjotr
senior tag
Mert abban remélem egyet értünk, hogy csak a telefonert kurva sok a 275000 Ft. Azért, mert ilyen a kijelzője.
-
Pjotr
senior tag
válasz
-Faceless- #18 üzenetére
Ez így van. Ha meg lehet csinálni, tudja ezt is egy telefon. Inkább az a baj, hogy dokkoloval durván százezer a felára a dolognak. De legyen csak 70000. Pedig szerintem ennek selling point-kent kellene jönnie, nem extra haszonkent. És mondjuk a dokkolasi lehetőség meg a dokkoló felára 35-35e Ft. De én nem veszek dokkolót. Akkor miért fizessek 35000-rel többet, mint amennyi lenne a telefon. Értitek?
-
doooo
veterán
"Tartalmat fogyasztani nem ül le senki az asztalhoz. Szerintem."
Hogy... mi?
Azt akarod mondani, hogy ha már van lehetőség tartalmat fogyasztani kézben, kis képernyőn, meg normálisabb keretek között, monitorról, stb... akkor jobb a mobil? Mi több, senki nem ül le monitorhoz "tartalmat fogyasztani"? Fejtsd ki, kérlek, mert ez így eléggé szalajt...
Szerk.: Látom már kifejtetted feljebb... Maradjunk annyiban, hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanúgy, ugyanaz. De biztosan lesz vásárlói bázisa ennek a dokkolónak. -
-Faceless-
őstag
Meglepően sokan vannak főleg keleti országokban, ahol az emberek nem vásárolnak pc-t hanem a mindennapi dolgaikat mobiltelefonon intézik. Itt nem csak a pénz kérdés miatt, hanem egyszerűen nem igénylik rengetegen az asztali gépet. Azoknak ez tökéletes akik félévente kétszer akarnak egy darab pdf-et összedobni.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #16 üzenetére
akkor inkább a tv-re dokkol az ember. Ahhoz meg ilyen felület nem kell.
Irodai környezetben viszont biztos jó lesz. Ad a cég a dolgozóknak ilyen telefont, bemegy, dokkol, dolgozik, hazamegy, telefonozik. Privát dolgai nyitott könyv
tök jó lesz
-
-
Pjotr
senior tag
Kérdés, hogy ez mire lesz jó. Tartalmat fogyasztani nem ül le senki az asztalhoz. Szerintem.
-
válasz
vodrosjozsi #10 üzenetére
Hát... Végülis várhatok.
-
törölt tag
A HDMI 2.0-s szabványú? 4K tévére milyen minőségben küldheti ki a jelet a Dex?
A ventilátor szerintem nem a dokkolt eszközt hűti, hanem magát a dokkolót, nem?
-
Cathulhu
addikt
Majd jön előbb utóbb az andromeda, és onnantól e helyett is lesz szabványos megoldás, és akkor az utolsó kínai csoda is támogathatja, addig viszont türelem. A legtöbb nagy újítás is így végezte.
Én mondjuk jobban örülnék egy az androidnál nyitottabb rendszernek, hogy valóban munkára is lehessen használni, sok embernél nem merül ki a munka excel bűvészkedésben -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #4 üzenetére
Én várnék a helyedben a Note megjelenéséig. Pláne ha tényleg piacra dobják az 7est..
-
akooos
veterán
Tetszett már nagyon a continuum is, de ez végképp... Talán ez lesz életem első okos-samsungja
-
-
Miután zárt rendszer, ezért egy picit öntökönlövés. Pedig tetszik.
Úgy lenne az igazi, ha bármilyen (kellően erős) telefonnal működne. Mert most őszintén, aki ilyen telefont vesz, az az valószínűleg egy év múlva le is cseréli. Viszont a Dex feltehetően csak a Samu csúcs készülékeivel fog dolgozni. Üzletpolitikailag érthető lépés, de egy rajongót máris elvesztettek vele. Mert ennek lenne értelme, ha bárki feltelepíthetné a telefonjára az alkalmazást és bármilyen (ismétlem, kellően erős) telefonnal működhetne. Nem hinném, hogy a Snapi 820/821 szintű SoC-ok ne bírkóznának meg a feladattal...
-
Fred23
nagyúr
K.rva jól néz ki, és hasznos is!
-
Csapoati
nagyúr
Végre valami új és átgondolt(nak tűnő) ötlet! Sok embernél ez egy asztali gépet és/vagy tabletet is simán kiválthatna.
-
Azt hiszem, az S8 lesz a következő telefonom ősszel már csak emiatt is.
-
csongi
veterán
Ebben a felallasban es egy 200k alatti csomag arral, mar egesz jo lesz az S8.
Lassan megerkezunk egy fontos allomashoz, Valoban kezben lesz egy irodai szintu pc. Ha ez allandosul, akkor akkor az otthoni HTPC+ laptop, cserelodik egy nash-ra es egy hasonlo kombora, persze a kozepkategoriaba, ami meg ar ertek aranyba jobb..
A tobbieknek is ebbe az iranyba kellen menni, es nem lemaradni. Tul nagy ziccer lenne kihagyni. -
Prémium fejlesztés. Erre kiváncsiak vagyunk.
-
moma
őstag
Háát erre kíváncsi vagyok. Ha kijönne ilyen valami olcsóbb cucchoz, akkor anyának nem kellene otthoni pct venni, ami lassan időszerű lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Láttunk már ilyesmit a Microsofttól, a Samsung megoldása viszont az Android rendszerű S8-at helyezi vállalati környezetbe.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Hobby elektronika
- Politika
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro (A2538) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil 2nd Gen. (A2051) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro tokok Spigen Minim ESR Fixed féláron
- Fiókürítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest