Hirdetés
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Hát azért újnak semmiképpen nem mondanám, de átgondolt még lehet. Legalábbis nekem felkeltette az érdeklődésemet. Az Acer Liquid Jade Primo támogatása az Anniversary Update kimaradásával gyakorlatilag valószínűleg megszűnt, a HP Elite X3 ára (pláne a tartozékoké) nem embernek való, és a W10 amúgy se egy húzónév, ha az ember telefont akar venni. Lehet ebből slágertermék, az elődök hibái ismertek, remélem sikerült tanulni belőlük.
Nekem nagyon szimpatikus a koncepció, de Windows alapokon nem mertem beleugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Láttunk már ilyesmit a Microsofttól, a Samsung megoldása viszont az Android rendszerű S8-at helyezi vállalati környezetbe.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest