Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
Nem tudom biztos igazad van de nem kell madzag és még fél kilkó vas táp miegyébbés frankon tűéles a 1080 p videó...Persze értem ,hogy több nyilván de ez tévút szerintem.Ha annyira kell a munka és asztali környezet 20 ért veszek egy windows 10es/androidos HDMI sticket az meg a samutól több de nagyon...
Egyébként megf mi lett az MHL el?(+slim port) Miért nem raknak egy istenverte micro HDMIt a telefonokra mint évekkel ezelőtt (Több telefonomon is volt)..Akkor nem is kellene ez a mocskosdsan túlárazott dex kacat...
Konkrétan tényleg csak a meglopni készült.. -
jacis
nagyúr
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
A Samsung - Microsoft együttműködésben sokkal több lehet, mint ami ma látszik. --- igen pont ezen agyaltam én is.
Az MS nem véletlen most szált be a samu mellé. Kb látták náluk mi volt a gond a continummal és most azt próbálják megvalósítani egy jobb formában. -
Hadrian
tag
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
Tekintve, hogy besegített a Microsoft és jönnek majd a Snapi 835 win10 felállású eszközök, kettesben tarolni fognak ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Renault, Dacia topik
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple Magsafe töltő eladó
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged