- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Milyen megoldást használtok, ha kábeles DeX jöhet csak szóba? (A tv-m nem kezeli a vezeték nélküli módot, s azt most nem cserélném ezért. Van egy Melopow multiport adapterem, de azzl még soha nem sikerült a DeX-et beüzemelnem, így az kilőve.)
Samsung DeX dokkoló, - Pad, vagy - kábel?http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Hogy lehet a DEX-be dugott billentyuzetet ravenni az ekezetre ?
Ezt megtaláltamIlletve hogy lehet autos jatekoknal beallitani a programokat, hogy billentyuvel is lehessen iranyitani oket ?
Koszi
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Sztm ki kell próbálnod,mert itt nem fogsz erre választ kapni. (Max visszaviszed ha nem menne vele) Nem is pörög itt a fórum. Én is inkább az S8-nál írok a DEX-ről is.
-Egyébként időközben egy Samsung TV-s BT-s billentyűzetet pattintottam rá. Teljesen jó.
-A monitoromról egy HDMI elosztóval kihozom a jelet és így nem kell dugogatni csak átkapcsolom amikor a
DEX-el akarom használni a monitort.
-USB DAC-ot (Furutech ADL) is kipróbáltam a maradék 1 usb portról,hibátlan.
-A samsung browser-t lehet nagyítani a chrome-t sajna nem (még nem jöttem rá)Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Sziasztok!
Egy Dell U2412M monitorra kötöttem rá (1920x1200), de mivel azon csak DVI és displayport van, így ezzel a HDMI-DVI átalakítómmal tudtam rákötni.
Itt jön a gubanc, csak egy viszintesen szétnyújtott 1280x1024-es felbontásban jelenítette meg a képet, alul felül méter vastag csík. Ez így élvezhetetlen, vajon, ha veszek egy HDMI-Displayport átalakítót, azon már jó lenne? Ez így elég gáz sajnos.Valami ötlet erre? Esetleg mennyi az esély, hogy HDMI-Displayport átalakítóval jó lesz?
-
Vettem egy S8,DEX kombót. Ki milyen egeret és billentyűt használ hozzá?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
andras12
csendes tag
sziasztok,
az lehet hogy a monitort nem teszi stand by uzemmodba a dex, hanem csak fekete lesz a kepernyo?A beteszem a dokkoloba, akkor nem tudom mar elocsalogatni a alwalys on displayt?
Szoval csak tolteni nem tudom a telefont benne?[ Szerkesztve ]
-
apacsay
tag
Adott egy S8 és egy Dex dokkoló , valamint egy Samsung Tv... Dex összekötve HDMI kábellel a tv-vel.. kép szépen átjön, de a hang ( mondjuk youtube videók hangja) a telefonon szól, nem a tv hangszoróján... Keresgettem hol lehet állítani, de nem találtam. Ötlet?
Pixel 8 PRO / Samsung S6 TAB
-
törölt tag
Egyébként megoldható lenne. A Moto Z sorozathoz létezik projektoros Mod, és a dokkolós üzemmód is lefejleszthető, mivel a csatolófelülethez nyílt API -k vannak, és a fejlesztői KIT is megvásárolható.
[ Szerkesztve ]
-
foxstudio
csendes tag
Ugy lenne az igazi ez a cucc ha lenne benne egy mini projektor és akkór nem kéne monitorra csatlakóztatni. Elég lenne egy sima fehér felület is. Mobilisabb lenne sokkal a Dex.
-
-
DEX
Nekem bejön.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
slimshady
senior tag
-
törölt tag
válasz
slimshady #151 üzenetére
A screen mirroring elég nyögvenyelős. Laggol, és zabálja az erőforrást. Ráadásul attól, hogy kitolom rá a képet, még nem lesz asztali üzemmód. Az más kérdés, hogy 36 -körül kijön egy miniPC, amin natívan futhat Win, Linux, és RemixOS, trial bootban. A médiatartalmat arra is ki lehet küldeni.
-
bigdigit
addikt
válasz
kovaszoskeny #38 üzenetére
Cseszhetem a miracastot egy munkahelyen ahol nem smart tv van hanem egy sima hdmi monitor. Bár mondjuk ha már a G4 lett felhozva ahoz még így is elég egy 5000ft-os displayport adapter és megy monitorral is. De létezik usb type c - hdmi adapter is csak hát a telefonnak is tudnia kell a DP kimenetet.
[ Szerkesztve ]
-
slimshady
senior tag
válasz
#06658560 #56 üzenetére
Ezt nem állítottam. Viszont ahhoz hogy Chromcastra toljak ki tartalmat nem kell egy dokkolóban pihennie a telefonomnak, illetve ahhoz nincs szükség a desktop módra sem. Nem azt mondom, hogy nem jó ez a cucc, de van akinek erre nincs szüksége.
[ Szerkesztve ]
üdv.: SlimShady
-
-
buvartacsko
addikt
annyira bírom hogy mindenki multi-mega-giga cégnél dolgozik ahol olyan policyk vannak hogyha kilépsz az ajtón használhatatlanná válik az összes eszköz amit használsz odabent és egész nap mindenki csak nyomtat meg scannel.
az a szerencse hogy nem a ph userek mondják meg mire van szükség, hanem a piac majd eldönti
[ Szerkesztve ]
-
-
dombila
őstag
-
törölt tag
Az, hogy van, egy dolog. Használják is? Ugyanis rengeteg magyar családban van nyomtató a Sulinet óta. De vajon csak porosodik, vagy csinál is valamit? Esetleg havi egy tesztoldalt nyomtatnak vele, hogy ne száradjon be? Scanner ugyanez.
#140 Gabesz84: A céges telefon használata céges policy kérdése. Blackberryt korábbi főnökeim nem használták privát dolgokra, mikor kapták, maradt céges és szeparált privát. Költséges tud lenni a kársemény.
Webex- megint azt tudom mondani, hogy nem mindenkinek kell. Hiába használom, meg nálunk a kollégák is, a HR-es csajnak már nincs rá szüksége, csak a helyi dokumentumok elérésére. Egy állami hivatalban szintén. Egy üzletkötő sem nagyon szokott Webexen dolgozni. Nézni egyébként szerintem nem gond, felénk bele nyúlni meg elég ritkán aka a másik. S ha az ember notival van, de pont olyan helyre keveredett, pl. vasútállomásra, akkor notival sem fog tudni rendesen csatlakozni és bele nyúlni. Valamint ahogy eddig is mondtam, nem mindenkinek kell kiváltsa a desktopot, notebookot, de sok esetben simán elég lehet.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #143 üzenetére
Durva, hogy a Microsoft is támogatja, holott a Continuum is ott van nekik.
-
Elég komolyan gondolják:
S8 Microsoft edition
Ez azt jelenti, hogy a MS is támogatja a Samsunggal való együttműködést, aminek köszönhetően valószínűleg komoly fejlesztésekre lehet számítani a jövőben.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
TTTotya
senior tag
Nem baj az, hogy van aki ebben az irányban is fejleszt. Most még korlátozott funkcionalitással használható, de valahol el kell kezdeni.
Személy szerint nekem nincs rá igényem ebben a formában, de ha a Samsung komolyan gondolja ezt a próbálkozást akkor nem fog itt megállni.
-
válasz
#06658560 #119 üzenetére
A telefont a legtöbbb cég pont engedi privát használatra. Eddig még nem nem sikerült belefutnom olyanba ahol ezt teljes mértékben tiltották, max korlátozva volt. Én ezért gondoltam így.
Meeting = webex, nem csak hallgatózni kell. Nézni is. Ja és el kéne tudni olvasni amit a másik prezentál, esetleg átvenni a vezérlést, vagy épp nekem prezentálni. Olyan meetingen voltam már ahol csak néznem kellett, telós webex klienssel, nem egy élmény ha elkezdenek programkódot mutogatni, mert olvashatatlan kis képernyőn
Jó, tudom, nem mindenki fejlesztő...Egyébként egy olyan notebook dockkal ami anno a padfone-hoz is volt, meg talán vmi motorolához is egyszer régebben, vagy HP Elite x3 Lap Dock... azzal már elviselhető. De akkor már mér'ne vinnék egy teljes értékű notebookot magammal?
-
m_makai
tag
jól hangzik, kíváncsi vagyok mennyire lesz használható a gyakorlatban. ~13 colos notebook még hasznosabb tűnik. Jelenleg inkább prezentációhoz tudom elképzelni.
-
törölt tag
Akkor fussunk neki még egyszer, nincs olyan, hogy igazi irodai környezet. Millió féle irodai környezet van. Ezek között van, amibe ez nem integrálható, és van rengeteg, ahova igen. Akár egy cégen belül is változóan. Mert nem kell mindenkinek vállalatirányítási rendszer, vagy SAP. Ahogy mindenféle multinál elnéztem, a scriptelés excelen belül is csak csicsa volt, ha volt, tehát tényleg bármin lehetett volna a céges munkát végezni. Volt, hogy kényelmi okokból én Lotus Symphonyt használtam MSO környezetben, mindenre teljesen alkalmas volt.
-
tomi5244
őstag
Tegyük fel, hogy átlag júzernek elég lenne egy ilyen megoldás mondjuk az esetek 80, akár 90%-ban - és most vonatkoztassunk el az ártól
- Net, YT, böngészés, zene, akár filmezés, esti sorozatok, kis word, excel stb. Viszont ott van a maradék 10-20%, amikor valami olyat kell eszközölni a géppel, ami még nem megvalósítható ezzel a megoldással, vagy csak egész egyszerűen kevés port van a dokkolón. Akkor jön a kérdés, hogy tartsak egy "szükség pc-t" valamelyik fiókban erre az esetekre?
Pár év kell még azért ennek, hogy legyen komoly létjogosultsága. De komolyan mondom, ha tele lennék lével, vennék egy ilyet.
Az S8-hoz meg annyit, hogy ahogy látom elbúcsúzhatunk a kezelhető mérető csúcs telóktól. Hiába maradt közel azonos készülékház, akkor is hatalmas készülék. - Számomra.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
őstag
válasz
#06658560 #90 üzenetére
Az igazi irodai környezet, azért kissé összetettebb, nem csak oprendszer és Excel. Pl.
- hálózati domain elérés
- megosztott meghajtók (file share) elérése szervereken (Windows, Linux)
- Az Excelben komolyabb add-in-ek használata - amikkel pl. vállalatirányítási rendszerekhez lehet csatlakozni (SmartView, Essbase) vagy adatokat elemezni (Power Pivot) - ezekkel sokszor még Win Office alatt is kompatibilitási gondok vannak
- meglévő rendszerekbe történő integrálás (dokumentum kezelő, ERP, ...)
- nyomtatás hálózati környezetben
- integrált vírusvédelem
- stb...Szóval senki ne várja, hogy irodai környezetbe ez könnyen beilleszthető lesz. Ráadásul a cégek biztonsági okokból nem preferálják a lokális gépen történő adattárolást (helyette, saját szerver, felhő, ...), így a "lekapom a dokkról és minden adat jön vele" koncepció sem annyira tökéletes.
Szerintem főként otthoni környezetben terjedhet el és ott is korlátozottan. Top játékokhoz kevés lesz a teljesítménye, és sok Wintel program nem is lesz hozzá elérhető.
Viszont a pasziánsz kíválóan fog rajta futni jó nagy képernyőn...[ Szerkesztve ]
-
és mit csinálnak ezek a telefonok, ha egy usb-c-s portreplikátort dugunk beléjük?
-
-
törölt tag
válasz
kovaszoskeny #127 üzenetére
Miért mocskosan túlárazott? Szerinted mennyi kéne legyen?
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #126 üzenetére
Valahol az S4 környékén a Samu megváltoztatta az USB port lábkiosztását. Onnantól az MHL, és az OTG mehetett párhuzamosan. Bizonyítani nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy ez az USB-C esetén is síma ügy. Ha a szabvány ezt nem támogatná, akkor a Dex sem működhetne. Nem olyan nagy kunszt ez. Pl. az Asix chipes ethernet adaptereket a kernel alapból támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz
kovaszoskeny #127 üzenetére
Meglopni? Nem kötelező megvenni... ez csak egy lehetőség, azt hittem androidos körökben szeretik ha megvan valamire a lehetőség, ehhez képest úgy látom itt kifejezetten el van ez ítélve. :/
[ Szerkesztve ]
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
Nem tudom biztos igazad van de nem kell madzag és még fél kilkó vas táp miegyébbés frankon tűéles a 1080 p videó...Persze értem ,hogy több nyilván de ez tévút szerintem.Ha annyira kell a munka és asztali környezet 20 ért veszek egy windows 10es/androidos HDMI sticket az meg a samutól több de nagyon...
Egyébként megf mi lett az MHL el?(+slim port) Miért nem raknak egy istenverte micro HDMIt a telefonokra mint évekkel ezelőtt (Több telefonomon is volt)..Akkor nem is kellene ez a mocskosdsan túlárazott dex kacat...
Konkrétan tényleg csak a meglopni készült..[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #122 üzenetére
Most épp egy ilyet linkeltem, de létezik ilyenből tápos is. A gyári MHL adapter is tápos volt. Az ethernet nyilván nem játszik, de ac -s Wifinél ez nem akkora katasztrófa. HID profilos BT perifériákról hallottál már? Én Logitech m555b egeret, és Apple billentyűzetet használtam az S2 -höz. De, ott vannak pl. az iPazzport légegeres mini billentyűzetek is.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #123 üzenetére
Ez mondjuk igaz.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #122 üzenetére
Vezeték nékű
vagy ha az nincs akkor sehogy -
törölt tag
Nem lenne muszáj ilyen dokkolós megoldás. Csak egy USB-C - HDMI adapter, no, meg a támogatás hozzá a telóban. Az MHL támogatás S5 -ig megvolt. Már az S2 -met is használtam monitoron egérrel, és billentyűzettel.
-
válasz
Gabesz84 #116 üzenetére
Figyi.
Vannak, akiknek kell a laptop, ez a Dex nem nekik szól.
Azoknak jöhet jól, akinek elég egy telefon a mindennapi élethez (pl. én, aki hetente jó, ha egyszer ül gép elé), és ha netán asztalhoz szeretne ülni (mert jól jön a klaviatúra + nagy képernyő kombó), akkor se kell neki több az Android adta lehetőségeknél.iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
törölt tag
válasz
Gabesz84 #116 üzenetére
Amennyiben levelezés, word, meetingek vonal kellene, tudnék.
"Az meg már teljesen más, hogy céges tulajdonban lévő gépeken elég durva security pilicy-k vannak, ami miatt otthoni használatra többnyire alkalmatlanok."
Még egyszer: hol beszéltem bárhol is privát használatról?
#117 Rolly: Egyrészt TC és klónjait a legtöbb ember nem is ismeri, csak a win explorert. Másrészt a felület egyeseknek bejön a ribbonnal, másoknak nem, viszont a legtöbb esetben még egy nyamvadt makrót sem használnak a fájlokban, így az nyugodtan lehetne Libre Office-szal, vagy bármi mással szerkesztve, ugyanazt az eredményt adná. voltak olyan kollégáim korábbi cégnél, akiknek linuxos gépük volt munkára, csak a levelezés ment valami win vonalon, mert a cég MSO-t használt arra a feladatra. A produktív munkájuk pedig ment pingvinnel. És bizony gyorsabban navigáltak a filerendszerben, mint explorerrel tették volna.
[ Szerkesztve ]
-
BatchMan
senior tag
1. Emlékeztek még az ASUS Padfone 1 kialakításra? (Összecsukható netbook-szerű tablet, lecsatolható billentyűzet, dokkolható telefon, BT fülest magába integráló toll) Ez is egy dokkoló, csak másként alakították ki. Azért király lenne a fenti összeállításban a Dexet megcsinálni.
2. Dex átvisz hangot, vagy csak a képernyő van hozzá? Youtube/filmnézés hogy van akkor?
-
válasz
#06658560 #115 üzenetére
de mert a windowsra kitalált appok (word,excel,total commander, fejlesztő környezetek) jobb felhasználói élményt nyújtanak mint a linuxos társai (illetve javas multiplatform appok esetén lassabbak a linuxos appok mint a windows alattiak - mondjuk utoljára szerencsére 3-4 éve kellett linux desktopot használnom).
És akkor viszem a dokkolót is ha nem kell otthonra és bentre is egy?
-
válasz
#06658560 #108 üzenetére
A telefonodon tudsz dolgozni mondjuk egy vonaton?
Én pl autóval járok, és ha vmi közbejön, és nem érnék időben be, akkor félreállok egy parkolóban felcsapom a notit és be tudok jelentkezni meetingre stb. Ha csak a telefon lenne a munkaeszköz, és csak az lenne nálam, otthon és irodában meg csak dokkoló, akkor ez sem menne.
Az meg már teljesen más, hogy céges tulajdonban lévő gépeken elég durva security pilicy-k vannak, ami miatt otthoni használatra többnyire alkalmatlanok.Szóval a fejlődés iránya összességében jó, de ez így ebben a formában az árához mérve túlságosan korlátozott.
-
törölt tag
A produktivitást is nézve, nincs különbség a kattintás sebességében linux és win alatt egy desktopon található ikonon. Ahogy egy szövegszerkesztőben munkánál sem fog gyorsabban gépelni Mancika.
A Ford például még nem állt át, és okkal teszi. Neki nem három programot kell behangolnia, hanem milliónyi scriptet. Amik mind jól mennek W7 alatt.
#111: a dokkolóval együtt marad 350k-n belül, nem kell pluszban második dokkolót venni. A 8+ lesz 300k. A sima S8 olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
okosteló + Win10 on ARM lehet kivált majd egy gyengébb PC-t, de hogy egy mezei okostelefont nem, az teljesen biztos. UWP appok száma konvergál a nullához. kinek kell majd 300+ ezres Surface Phone, ami abszolút nem alkalmas okostelefonos használatra, Photoshop ide, vagy oda? akkor már sokkal inkább ez a DeX.
esetleg ha a Samsung és az MS összetákol valami dual boot megoldást (Android + Win10).
-
rajd
tag
Most komolyan az itt hozzászólók nagy részének nincs otthon klaviatúrája meg egere már? Adjak valakinek? Tele van az egyik fiókom ilyesmivel, legalább felszabadul, ha már kidobálni nincs is szívem az ilyesmit, pénzt meg nincs pofám kérni érte. Ha meg egy 300k telefont vesz valaki, nem hiszem hogy földhöz vágja az a pár periféria ami még "kell" hozzá. Vagy igen? Akit meg megvisel, az úgy is csak kirakatban, meg reklámban lát ilyen telefont... Van még egy nagy hírem. Ez a telefon nem 300.000.- Ft! Most annyi, de a megjelenésétől a kifutásig csak egy teljesen elhanyagolható pár hónapig ennyi. Jövőre ilyenkor már nem is kettessel, hanem egyessel fog kezdődni az árcédula. A másik meg, hogy ahogy páran már írták is előttem, az irány az érdekes, nem az eszköz. Ki fogad velem, hogy idén még fog ilyen megoldással teló a piacra kerülni, és nem vennék rá mérget hogy nem kínai lesz. Utána meg lassan minden második. Az itt hozzászólóknak is. És hogy vesz hozzá dokkolót az ember vagy sem, az olyan mint most hogy veszek-e hozzá bluetooth fülest vagy sem...
-
válasz
#06658560 #105 üzenetére
#97 dekrer: Win 10 való mégis munkára? most kit akarsz kiröhögtetni magadon kívül? Egyrészt rengeteg cég még bottal sem piszkálja a W10-et, nagy nemzetközi multik sem, másrészt nagyon jól lehet linuxon is dolgozni sok területen, a munkavégzés egy jelentős része irodában pedig androidon is elintézhető lenne, ha akarnák, annyira nincs specifikus szoftver igény.
Win 10re szerintem már a jobb helyeken átálltak a folyamatos frissítéseknek köszönhetően a legjobb legstabilabb win lett... lassan 2 éves a rendszerem és 0 lassulás... korábbi wineknél max évente kellett újrahúzni. A produktivitást is nézd a meg lehet oldani androidon vagy linuxon nem egyenlő azzal, hogy windows alatt mennyi idő valamit megcsinálni... Dolgoztam programozóként Linuxon is ... szervereket üzemeltetek linuxszal, de ha azon dolgozok akkor cirka 20-30%-kal vagyok lassabb mint windows alatt ...
-
törölt tag
Hol mondtam, hogy otthon van? Irodában miért ne lehetne? A Stick PC viszont tévé nélkül nehezen használható, így csak hordozható, de nem mobil. nincs benne kamera, telefonálni nem tudsz vele, s folytatható az összes korábbi lista. Ha máshol is használni akarod, akkor tuti kell legyen a célhelyen, vagy cipelheted magaddal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#06658560 #108 üzenetére
De akkor miért jó, hogy otthon van a dokkoló? Mikor ültél le a TV elé e-mailekre válaszolni? Akkor már van pc monitor, bill-egér (ugye ezeket meg kell venni mind az s7-hez és mind az otthoni pchez ... majd veszel egy komplett stick gépet 50.000 ft-ért
és ez már x86-os és hordhatod magaddal
http://www.pcdiszkont.hu/42100/intel-compute-stick-dongle-desktop-szamitogep
Akkor is igaz az állításom, hogy az emberek 90%-ának ez drága jelenleg és igen ez a jövő de még ez nem az ami megváltja a világot... az irány jó és én is régóta szeretnék egy x86-os telefont (vagy legalább ami x86-os appokat tud futtatni de nincs még sajnos
30-35 körül már van usb3-as dokkoló amivel 2 monitor, lan és 4-6 usb kezelhető ...
De újra leírom, hogy ez a jövő de még ez sem az ... max én úgy tudnám használni ha mindenhol 100+MBites netem lenne otthonra vennék egy x86-os gépet amire be tudok távoli asztalozni. És távoli asztalon dolgoznék rajta... Bár ez meg megy már a mostani technológiával is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Gabesz84 #107 üzenetére
Miért cipelnéd, ha nem kell mindig a monitor? Egy notin tudsz mozgás közben akár csak egy e-mailt elolvasni és megválaszolni? (mozgás, amikor ténylegesen mozogsz, mondjuk átszállsz egyik vonatról a másikra. Sima levelezésekhez kell teljes értékű noti minden esetben?
#106 Rolly: Jelen hír témája egy dokkoló telefonhoz. A telefon ezzel együtt megáll 350k Ft-ból, a nagyobb is. A plusz monitort, klavit, egeret azért nem számolom, mert azokat általában notihoz is mellékelik. De a dokkoló azoknál is extra, sok esetben eleve csak üzleti modellekhez lehet kapni, amelyek árban sem a 10k HUF ipari hulladék kategóriából neveznek.
[ Szerkesztve ]
-
A laptop mindig teljes értékűen használható. Cipelj magaddal mindig egy monitort. Meg egy dokkolót. Meg egy billentyűzetet. Meg egy egeret. Meg egy headsetet, hogy esetleg telefonálni is tudj, miközben dokkolod. És akkor is csak egy android fut rajta ami korlátozottan használható egy PC-hez képest.
Lumia 950XL-em van, már azon is elég használhatatlan a Continuum a fentiek miatt. Egy valamire jó, miracast-on keresztül is tudja, ki lehet tenni így könnyen TV-re a képet, és fotókat, videókat mutogatni. Ja, de erre se jó töltő nélkül, mert így meg 1-2 óra alatt 0-ra merül kb.
Rolly: egyetértek, akár én is írhattam volna
[ Szerkesztve ]
-
Valóban ez a jövő de ez még első fecske és 100%-osan nem használható az emberek 90%-ának mert
- vagy drága
- vagy kevésDrága a maminak akinek van otthon tvje és netezni szeretne (mert 30.000 ft-os telefonja van minek venne 200.ért telefont mikor egy asztali gépet, laptopot / raspberry pit kap 30-40.000 ft-ért amivel tud netezni)
Kevés 10-ből 6 ember nem tudja megkerülni az x86-os programokat jelenleg... a maradék 4-ből 3 meg nem akarja hazavinni a munkát (titkárnők kategória).
Szóval ez a jövő, de én még várom, hogy mi lesz a win10 armes x86 emulátorával mert ha az jól működik és kijön 1-2 telefon vele és végre x86 appok is mennek akkor máris változik a fenti állítás...
- drágának még drága lesz...
- kevés sokkal kevesebb embernek lesz... (bár manapság fejlesztésnél kezdem érezni a 4. generációs intel procik gyengeségeit) plusz nekem kellene laptop dokkoló is az asztali mellé...
Viszont ha már azt nézzük, hogy asztali dokkoló, laptop dokkoló telefon ez cirka 500.000-ért és kompromisszum hegyek akkor inkább egy laptop és egy telefon még jó ideig... (300.000-es laptop és 100.000-es telefon). Tehát valóban ez a jövő de mire megfizethető és valóban használható lesz addig még sok víz lefolyik a Dunán ... tippre még kb 3-5 év...
-
törölt tag
Melyik laptopban van vonalkód olvasó, telefonálási lehetőség, fényképezéshez kamera? A hordozhatósága eléggé összevethetetlen egy mobiléval. Legújabban esetleg nem is viheted fel repülőre.
#97 dekrer: Win 10 való mégis munkára? most kit akarsz kiröhögtetni magadon kívül? Egyrészt rengeteg cég még bottal sem piszkálja a W10-et, nagy nemzetközi multik sem, másrészt nagyon jól lehet linuxon is dolgozni sok területen, a munkavégzés egy jelentős része irodában pedig androidon is elintézhető lenne, ha akarnák, annyira nincs specifikus szoftver igény.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Persze és cipelj magaddal laptopot, telefont minden más sz*rt. Amikor kompat méretben (kis túlzással egy ekkora krikett ütőt annak hívni) megkapsz egy dokkolható gyors és korszerű eszközt (ha van rá pénzed ugye).
Azért érdekes mondjuk, hogy az ubunto OS ezen feature-je nem kapott ekkora szenzációt. Azzal mi van amúgy? Hamvába halt dolog vagy működőképes?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Mert csak telefonálni lehet egy okostelefonnal, igaz?
RaveForce: ráadásul a kiterjesztett valóság fejlődésével két évtizeden belül már a telefon csak egy hordozható számítógép lesz mindenféle extrával de kijelző nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #95 üzenetére
Akik foldhozragadtan nezik, azok ugy sem fogjak ezt megerteni, pedig vilagosan latszik hogy ez a jovo, valamint az elso hasznalhato "fecske", lasd: a MS is mellette van es nem ellene!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Deck
titán
válasz
Dr. 444Hertz #98 üzenetére
Minek egy S8 hardveres telefon telefonálni? Másikkal nemis lehet?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
aelod
veterán
Android alól, hogy nyomtatsz? Kötsz rá bármilyen hardvert ami kell?
Milyen más hardver kellhet egy office munkához még?
Win10 való mégis csak munkára, arra van minden.
Eddig még igen, de remélem majd kinövi magát ez a cucc és egyre több ilyen megoldás lesz. Az, hogy win10 való csak munkára a linux júzerek szemét nevetésre készteti.
(#98) Dr. 444Hertz
Dettó.
Kényelmes lenne hazamenni csak rádugni a dokkolóra és bogarászni a nagy monitorral egérrel billel ami kell.[ Szerkesztve ]
-
Akkor mondjál egy laptopot és egy S8 hardveres telefont, ami együtt 300k-ból kijön...
Nekem például elég az Android, de sokszor kicsi nekem a kijelző, és hiányolom az ablakok kényelmes kezelését + fizikai billentyűzetet.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
Dr. 444Hertz #95 üzenetére
Laptop + telefon
Nem pedig egy 300k-s telefon. Win10 való mégis csak munkára, arra van minden. Android alól, hogy nyomtatsz? Kötsz rá bármilyen hardvert ami kell?
PS5
-
carl18
addikt
Tetszik, nem mondom. De jobban tetszene ugyan ez windowsal!
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
Cilindrik
aktív tag
Az a baj hogy ez még kicsit mindig olyan mint amikor bizonygatták hogy tableten lehet dolgozni.
Amíg nem tud x86-os programokat futtani vagy nem írnak át x86-os programokat arm-re (esetemben pl Adobe programcsomag) addig marad a tartalomfogyasztás ott meg inkább tv vagy tablet a nyerő. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Mind ez nagyon szép és jó de szeretnék majd egy tesztet látni,mert annak idején a Microsoft is ezt reklámozta 950 telójánál de ott nem jött be.
duree54
-
tomi5244
őstag
Hangot, hogy tudok átvinni külső hangfalra? Ha már a hdmi foglalt a monitor miatt.
Amúgy teszik, életképes alternatívának tűnik. Vajon az aktív hűtő mennyire hangos?
-
törölt tag
Vannak extra portjaid, amiken keresztül kezel pendriveot, klavit, egeret stb. Az adataid egy eszközön vannak, nem kell szinkronizálni. Legalább a képeket megnézted, hogy lásd, ez a telefon felé egy dokkoló, vagyis egyetlen laza mozdulattal tudod kivenni a telefont, ha menni akarsz valahova?
#73 adise: HDMI-n USB jelet át lehet vinni? Pendrive adatait?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Continuumnál nem a hardver volt a kevés, ott szoftveres gázok voltak. De ez a megoldás nagyon bejön. Ha a 3 éves laptopom kihal (esze ágában sincs), jön helyette egy StickPC, meg egy külső vinyó. Saját dolgokhoz pedig egy ilyen.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
viera
őstag
válasz
buvartacsko #76 üzenetére
+1
Szerintem jó lesz ez a Dex.
Legalábbis nekem tetszik.dekrer: nálam is 200,nekem ennyit megér.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
ttt1
őstag
Tudom a csúcsot meg kell fizetni, de én 200 e-nél többet nem adnék semilyen csúcs telefonért. Nálam itt a plafon, aztán persze lehet másnak máshol van ez az ingerküszöb
-
Deck
titán
válasz
buvartacsko #76 üzenetére
"ennyi erővel dögöljön meg mindenki a világon, ehhez a köcsög jogosítványhoz kell venni még egy autót is jó sok pénzért!!!!!!44444444444444"
Legalább nem csak én gondolom így..
PS5
-
törölt tag
Nekem az tetszene, ha a telóra lehetne "akasztani" a dokkolót. Sőt! Lehetnének nyílt API -k, és külön csatolófelület, hogy bárki készíthessen kiegészítőket. Vagyis, valamelyik Motorola Z, és hozzá egy ilyen Storage Mod. De úgy tűnik, hogy kevesen szeretnénk ilyet, mert nem túl nagy rá az érdeklődés. Pedig...
-
buvartacsko
addikt
nagyjából el tudod magyarázni, hogy miről beszélsz?
nekem van monitorom több bemenettel, meg egerem és billzetem is, szóval nem pontosan értem mi a gondod.
nem kötelező venni se dokkolót hozzá, se monitort, se egeret, se billentyűzetet.
ennyi erővel dögöljön meg mindenki a világon, ehhez a köcsög jogosítványhoz kell venni még egy autót is jó sok pénzért!!!!!!44444444444444
-
aelod
veterán
Androidnál nyitottabb? Mire gondolsz?
Ez egy nagyon jó megoldás a samutól. A mikrofosban pedig sokkal nagyobb potenciál lehetett volna mivel ugye winfos (és a legtöbb ember azt ismeri, használja) de nem aknázták ki. Most megtették a koreaiak egy átgondolt megoldással.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Trevize1987 #69 üzenetére
Mondjuk nekem is az jutott eszembe, hogy ezt a continuum-os megjegyzést vajon szintén a bemutatón mondták? Merthogy az összes tesztben benne van.
Mivel nemrég vettem egy 950-est (100e alatt), nekem nagyon nem úgy tűnik.
Szerintem most a 950-esen a continuum most jól működik.
Zárt, céges laptopon, connect ablakban is, mindenféle dokkoló nélkül, wifin.
Böngészni, saját dokumentumokat, fényképeket megnyitni a cégnél igazán príma.
Igaz, néhány funkciót az embernek magának kell megírni (pl. google összes), mert a windows phone egyesek szerint nem "trendi" :-( -
adise
őstag
Kár, hogy a dokkoló nem alapkiegészítő, vagy hogy nem anélkül tudja ezt csak hdmi-vel mondjuk.
-
Trevize1987
aktív tag
A bemutatón késlekedés nélkül ment át minden parancs a Dex segítségével, noha a kirakott tesztkörnyezet esetében az egér és a gombsor is vezeték nélküli kapcsolatot használt a Dexbe dugott USB adapter segítségével. Ez már csak azért is egy roppant fontos terület, mert a Microsoft által fejlesztett Continuum sajnos pont itt volt problémás
Mondjuk ez csak az elején volt jellemző, pár frissítés után megoldották a fluiditást a Continuum-ban. Nekem legalábbis L950-en a vége fele már jó volt, csak hát eladtam, mert még mindig inkább techdemó volt mint valami használható.
-
Zsidaaj
tag
Végre.. Lumia 950 után vártam, hogy melyik gyártó lép végre egy picit össze szedetebb innovációval...
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
hemaka
nagyúr
Nem én vagyok az emberük, mivel útközben a mobilt használom, itthon meg fene szenvedne egy olyannal, inkább pc.
Persze biztos lesz olyan, akinek megéri azzal bohóckodni, mert nagyobb felületen akar filmet nézni, vagy netezni. Bár arra meg ott a screen mirroring.[ Szerkesztve ]
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Deck
titán
válasz
malnabokor #65 üzenetére
Köszi így már tisztább a kép. De a laptop szerintem akkoris jobb otthonra. Ne a mobil aksiját gyilkoljuk egész nap
Gondolom S7-re is jön majd ez a kiegészítő?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
malnabokor
senior tag
Attól, hogy egy normális asztali felület jelenik meg a képernyőn, és nem az érintő képernyős felület, ahol a monitoron a 5x5cm ikonokat kattintgatod. A hívás pedig benne van a cikkben "A bejövő hívásokat is kezelhetjük, el lehet őket utasítani a felületről, ha pedig fogadjuk ezeket, akkor a telefon kihangosítva szólal meg, illetve Bluetooth headsetet is használhatunk a beszélgetés lebonyolításához."
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Deck
titán
Ez a megoldás mitől jobb attól, hogy mhl adapterrel tv-re kötöm vagy monitorra? Bár én a telefonom nemis nagyon kötném bármire rá hisz a mobilitás a lényege, otthon meg ott a laptop aztán hdmi-n mehet a kép a tv-re aztán azon fut a win. Van pár dolog ami csak winen érhető el sajna. Bár az irány jó, de inkább vennék akkor valami droidos stick-et.
Rá van kötve az S8 jön egy hívás aztán húzzam le miközben dolgozok rajta pl?PS5
-
Gladiator124
csendes tag
Tetszik, nekem lenne igényem hasonlóra, de nem kedvelem a Samu termékeket...
Majd 1 év múlva jön, hogy fizess elő újabb egy évre a szoftverekre, különben törlődik a telóról. A megkedvelt appok jó Samu szokás szerint elbutulnak év végére, az ingyenesek törlődnek frissítéskor....Minimális célunk a maximum....
-
Na, ez egy jó, és életképesnek tűnő újítás, jöhet.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
RaveForce
veterán
Igaz is... vegyel inkabb egy nokia 3310 2017et, az occsoo..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
Én viszont onnan közelítem meg, hogy az S8/S8+ mindenképpen egy drága telefon, egy PC-hez pedig amúgy is kell beviteli eszköz meg kijelző.
Most legalább opció lett, hogy +35 ezerért igénytől függően ezek a telefonok kiegészítsék, vagy átvegyék a PC feladatát. Szerintem ez jó dolog. Vagy szerinted jobb lenne, ha nem tudnák ezt a telefonok? Mert a másik lehetőség ez.
-
kromatika
veterán
Huhh.Ez nagyon komolyan hangzik.
-
macskea
őstag
Hát azért újnak semmiképpen nem mondanám, de átgondolt még lehet. Legalábbis nekem felkeltette az érdeklődésemet. Az Acer Liquid Jade Primo támogatása az Anniversary Update kimaradásával gyakorlatilag valószínűleg megszűnt, a HP Elite X3 ára (pláne a tartozékoké) nem embernek való, és a W10 amúgy se egy húzónév, ha az ember telefont akar venni. Lehet ebből slágertermék, az elődök hibái ismertek, remélem sikerült tanulni belőlük.
Nekem nagyon szimpatikus a koncepció, de Windows alapokon nem mertem beleugrani.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
=Mentor=
őstag
Tényleg milyen jó hogy 350 ezerből van egy pc-ként használható telefonod, ja bocs még csapj hozzá 50-60 ezerért egy monitort+bill+egeret és 400K a vége, a hülyének is megéri.
-
babosmiki
addikt
Komoly kis cucc az biztos!
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
nbg
senior tag
Azt jol latom, hogy a -feltehetoleg Logitech- klaviaturan izombol, kvazi szigszalaggal lett leragasztva a markajelzes?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #28 üzenetére
Azt pont az Apple fejlesztgeti, itt láttam valahol a MA-n róla egy rövid cikket.
-
petrson
senior tag
Uhh, de jó lenne, ha ezt meg lehetne oldani egy s7-en is. Szerintem elég lenne a vas is alá, nekem sok mindenben kiváltaná a laptopot.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
jacis
nagyúr
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
A Samsung - Microsoft együttműködésben sokkal több lehet, mint ami ma látszik. --- igen pont ezen agyaltam én is.
Az MS nem véletlen most szált be a samu mellé. Kb látták náluk mi volt a gond a continummal és most azt próbálják megvalósítani egy jobb formában.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Pearce
aktív tag
Aki megveszi az S8-at 270-ért, az nem fog plusz 40 ropiért még egy ilyet is venni csak azért, hogy a monitorhoz kösse 1-2 könnyebb excel feladathoz meg videónézéshez. Ez édeskevés, többre meg nem képes. Rétegigény ez, geekcucc.
-
Hadrian
tag
válasz
Hieronymus #45 üzenetére
Tekintve, hogy besegített a Microsoft és jönnek majd a Snapi 835 win10 felállású eszközök, kettesben tarolni fognak ezen a téren.
-
válasz
A Miracast komoly hátránnyal küzd. Veszteséges tömörítés mellet küldhető át a képi információ.
Ráadásul a hardver is terhelve van valamelyest.
Ennek ellenében a vezetékes kapcsolat veszteség és terhelésmentes.A Samsung - Microsoft együttműködésben sokkal több lehet, mint ami ma látszik.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
buvartacsko
addikt
válasz
van számodra egy jó hírem, nem lesz kötelező a használata.
-
jacis
nagyúr
Ha ez most tényleg működik akkor kell nekem is egy S8+
Ha ez is olyan mint az MS féle megoldás (xar) akkor marad az S7eiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
fairi
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
Igazi ellenfele az S7 edge lesz.
s8-ba az ujjlenyomatolvasó elég hülye helyre került, kamera összefogdosása 100%-ija ráadásul nagyobb is.
Igazi különbség a terebélyes kijelző az előlapon. -
vodrosjozsi
addikt
-
Cathulhu
addikt
válasz
-Faceless- #12 üzenetére
Komolyabb munka nem feltetlen igenyel szamitasigenyesebb szoftvert, csak komolyabbat, mint amik androidra elerhetok. Vagy mondjuk elerni a rendszerlibeket, stb. Van sokminden az AutoCAD es az excel kozott is
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
kovaszoskeny
aktív tag
Konkrétan egyébként nem sok értelmét látom...A "Hájpot"meg még kevésbé.
A G4 emben van miracast még vezeték sem kell videózni netezni nagy tévén. ha kell.Sőt a játékok is egész türhető válaszidővel rendelkeznek.Komoylabb munkaszoftverek rendelerés stb ezt a samu cuccot is kivégzi...Arra kell a célhardver évekre vannak a mobilok ettől.(A nyers erő benchmark semmit nem jelent..)
Inkább a Miracastot fejlesztenék.[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
sajo13
senior tag
Ez a feature hamarosan bekerül az Androidba is (valszeg jövőre a 9-be) és akkor majd sokkal több telefon is képes lesz erre a dokkolós házi számítógépre. Addig meg a Samsung kitapossa az ösvényt, hogy majd az Androidba egy letisztult verzió kerüljön
-
-Faceless-
őstag
Igen, de ha összeveted, hogy 70 ezerért mit kapsz, akkor máris összejön, hogy nem annyira rossz vétel. A dokkolás már meglévő tévén is történhet, 70 ezerért pedig nem kapni pc-t operációs rendszerrel, ingyenes microsoft szoftverekkel, ha pedig mégis azok a megoldások nem ilyen kényelmesek / felhasználó barátok. Persze ettől még prémium funkció, de ha a kapott értéket nézed egy végfelhasználó szemszögéből ez egyálatlán nem rossz vétel.
-
Köszönöm, a második mondatoddal kimondtad a lényeget
Olyan dolgok vannak az új Samsungban, amik más készülékekben nincs (vagy csak más formában van), szóval azoknak megéri, akik ezeket igénylik.
Másnak meg nem.
Ezzel nincs semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz
Majd a Mi Mix 2-t megnézzük, milyen lesz, ezek jó részét (Aminek értelme is van) már az 1 is tudja.
Egyébként a Bixbyvel eléggé leszűkítetted a kört 0 telefonra, mivel az S8 exkluzívHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
slimshady
senior tag
-
Az én notimat szerintem ki is váltaná helyből. Bár jobb lenne, ha egy notebook házba lehetne berakni a telefont... Maga lenne az álom nekem.
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
slimshady
senior tag
Hiába is lenne egyenlőre az S8-on kívül másra is elérhető a SW, hiszen gondolom a dokkoló USB Type-C-s.
üdv.: SlimShady
-
Pjotr
senior tag
válasz
Te jöttél ezzel most, ne fogd másra. Ki beszélt itt kínai telefonról.
-
válasz
vodrosjozsi #23 üzenetére
De azok rendszerint az említett kategória készülékeivel jönnek, hogy abban minden van, ami kell, és a Samu túl drága.
Szerk:
Azonban általában mindig elfelejtik, hogy az olcsóbb készülékekben nincs:
- hazai gari
- 2 év támogatás
- Dual-pixel kamera
- vízállóság
- tárhely bővíthetőség
- vezeték nélküli töltés
- írisz szkenner
- dex támogatás
- hatalmas kijelző relatíve kis házban
- bixby
- super amoled edge kijelző
- min. 3000 mAh akksi
- ujjlenyomatolvasó
Stb. egyetlen készülékben[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
-
Na ez már hülyeség.
A hajlított kijelző a legkevésbé érdekes most az S8-aknál.
Amilyen újítások jöttek megannyi fejlesztéssel a készülékek mögött, teljesen indokolt az árazás.
Persze, nem olcsó, de ez a készülék nem a benchmark huszároknak készült, akik 150 lepedőt is sajnálnak még egy no support kínai csoda csúcstelefonért.[ Szerkesztve ]
-
Pjotr
senior tag
Mert abban remélem egyet értünk, hogy csak a telefonert kurva sok a 275000 Ft. Azért, mert ilyen a kijelzője.
-
Pjotr
senior tag
válasz
-Faceless- #18 üzenetére
Ez így van. Ha meg lehet csinálni, tudja ezt is egy telefon. Inkább az a baj, hogy dokkoloval durván százezer a felára a dolognak. De legyen csak 70000. Pedig szerintem ennek selling point-kent kellene jönnie, nem extra haszonkent. És mondjuk a dokkolasi lehetőség meg a dokkoló felára 35-35e Ft. De én nem veszek dokkolót. Akkor miért fizessek 35000-rel többet, mint amennyi lenne a telefon. Értitek?
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
"Tartalmat fogyasztani nem ül le senki az asztalhoz. Szerintem."
Hogy... mi?
Azt akarod mondani, hogy ha már van lehetőség tartalmat fogyasztani kézben, kis képernyőn, meg normálisabb keretek között, monitorról, stb... akkor jobb a mobil? Mi több, senki nem ül le monitorhoz "tartalmat fogyasztani"? Fejtsd ki, kérlek, mert ez így eléggé szalajt...
Szerk.: Látom már kifejtetted feljebb... Maradjunk annyiban, hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanúgy, ugyanaz. De biztosan lesz vásárlói bázisa ennek a dokkolónak.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Meglepően sokan vannak főleg keleti országokban, ahol az emberek nem vásárolnak pc-t hanem a mindennapi dolgaikat mobiltelefonon intézik. Itt nem csak a pénz kérdés miatt, hanem egyszerűen nem igénylik rengetegen az asztali gépet. Azoknak ez tökéletes akik félévente kétszer akarnak egy darab pdf-et összedobni.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #16 üzenetére
akkor inkább a tv-re dokkol az ember. Ahhoz meg ilyen felület nem kell.
Irodai környezetben viszont biztos jó lesz. Ad a cég a dolgozóknak ilyen telefont, bemegy, dokkol, dolgozik, hazamegy, telefonozik. Privát dolgai nyitott könyv
tök jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
Pjotr
senior tag
Kérdés, hogy ez mire lesz jó. Tartalmat fogyasztani nem ül le senki az asztalhoz. Szerintem.
-
válasz
vodrosjozsi #10 üzenetére
Hát... Végülis várhatok.
-
törölt tag
A HDMI 2.0-s szabványú? 4K tévére milyen minőségben küldheti ki a jelet a Dex?
A ventilátor szerintem nem a dokkolt eszközt hűti, hanem magát a dokkolót, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Majd jön előbb utóbb az andromeda, és onnantól e helyett is lesz szabványos megoldás, és akkor az utolsó kínai csoda is támogathatja, addig viszont türelem. A legtöbb nagy újítás is így végezte.
Én mondjuk jobban örülnék egy az androidnál nyitottabb rendszernek, hogy valóban munkára is lehessen használni, sok embernél nem merül ki a munka excel bűvészkedésben[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #4 üzenetére
Én várnék a helyedben a Note megjelenéséig. Pláne ha tényleg piacra dobják az 7est..
Samsung Galaxy A35
-
akooos
veterán
Tetszett már nagyon a continuum is, de ez végképp... Talán ez lesz életem első okos-samsungja
-
-
Miután zárt rendszer, ezért egy picit öntökönlövés. Pedig tetszik.
Úgy lenne az igazi, ha bármilyen (kellően erős) telefonnal működne. Mert most őszintén, aki ilyen telefont vesz, az az valószínűleg egy év múlva le is cseréli. Viszont a Dex feltehetően csak a Samu csúcs készülékeivel fog dolgozni. Üzletpolitikailag érthető lépés, de egy rajongót máris elvesztettek vele. Mert ennek lenne értelme, ha bárki feltelepíthetné a telefonjára az alkalmazást és bármilyen (ismétlem, kellően erős) telefonnal működhetne. Nem hinném, hogy a Snapi 820/821 szintű SoC-ok ne bírkóznának meg a feladattal...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Fred23
nagyúr
K.rva jól néz ki, és hasznos is!
-
Csapoati
nagyúr
Végre valami új és átgondolt(nak tűnő) ötlet! Sok embernél ez egy asztali gépet és/vagy tabletet is simán kiválthatna.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Azt hiszem, az S8 lesz a következő telefonom ősszel már csak emiatt is.
-
csongi
veterán
Ebben a felallasban es egy 200k alatti csomag arral, mar egesz jo lesz az S8.
Lassan megerkezunk egy fontos allomashoz, Valoban kezben lesz egy irodai szintu pc. Ha ez allandosul, akkor akkor az otthoni HTPC+ laptop, cserelodik egy nash-ra es egy hasonlo kombora, persze a kozepkategoriaba, ami meg ar ertek aranyba jobb..
A tobbieknek is ebbe az iranyba kellen menni, es nem lemaradni. Tul nagy ziccer lenne kihagyni. -
Prémium fejlesztés. Erre kiváncsiak vagyunk.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
moma
őstag
Háát erre kíváncsi vagyok. Ha kijönne ilyen valami olcsóbb cucchoz, akkor anyának nem kellene otthoni pct venni, ami lassan időszerű lenne.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Láttunk már ilyesmit a Microsofttól, a Samsung megoldása viszont az Android rendszerű S8-at helyezi vállalati környezetbe.