- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Chris
tag
válasz
Dominó85 #162 üzenetére
1 éve váltottam droidról IOS-re. 1x nem fagyott le, sőőt meg se akadt. Nem tudom miről beszél az "ismerősöd". Ja és 2x kellett újraindítani 1 év alatt. Mindkét alkalommal frissítés miatt. Nem volt battery drain. Nem volt újraindulós fagyás. Nem volt beáll a kép és ennyi volt fagyás. Nem volt olyan, hogy ki kell venni az akksit annyira megfagy. A legdurvább hiba az IOS-ben, hogy beakadnak az értesítések néha, de az értesítés fület nem is használom kb. sose.
-
-
#Chris
tag
válasz
Dominó85 #156 üzenetére
Nyíííííílván, ha nem egyezik másnak a véleménye a te fanboy véleményeddel, akkor a másik csak hülye lehet. A valóság az az, hogy fejlesztettem is rá, amíg rá nem jöttem, hogy egy szeméttelep. Erre csak akkor jössz rá, ha beleásod magad. Nyugodt szívvel ajánlom neked is, majd te is rájönnél és felébrednél.
De egy kérdés; Van két azonos hardver pl.: Lumia 635 meg milliónyi droid a lumia HW speckóval. Tedd le egymás mellé és használd. Böngészésnél és facebook-nál különösen kijön mennyire is jó rendszer a droid... A motorháztető alatti meg a második kérdés. Nem az S7-en jön ki a sebességkülönbség, amin desktop win is elmenne
, ha lefordítanák rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest